Promosi Cun September 2016

Pejam celik, pejam celik, dah masuk bulan September. Ingat tak satu lagu tu, “Wake me up when September ends”. Hehe. Ok, takde kena mengena pun sebenarnya. Bulan ni, kita meraikan Hari Raya Aidiladha kan? Ada sesetengah negeri atau tempat, yang meraikan Aidiladha ni dengan penuh kemeriahan, sama macam Aidilfitri. Antaranya Kelantan, Terengganu. Betul tak? Time ni juga lah kita nak berketrampilan cun melecun gitu. Kan?

So, ummi nak share dengan anda, promosi gempak Shaklee sepanjang bulan September ni. Sempat lagi nak membeli sebelum raya. Nak tahu produk apa menjadi pilihan bulan ni?

Ta-daaa!!

PROMOSI SEPTEMBER 2016

PROMOSI SEPTEMBER 2016

Haaa.. best ke best?

ESP dan juga Vitamin C. Kombinasi supplement terbaik untuk kulit kita. Tak percaya? Meh ummi share beberapa testimoni set cantik ni.

TESTIMONI SET CANTIK 02

TESTIMONI SET CANTIK 03

Lihat sendiri perbezaan kulit mereka setelah mengamalkan ESP + vitamin C terutamanya secara consistent. Ada tu, pada asalnya ambil set penyusuan, tapi tak sangka dapat kebaikan lain pula. Kulit wajah sewaktu usia dah ada anak 3, kelihatan jauh lebih muda dari zaman bujang. In shaa Allah, tiada yang mustahil dengan supplement Shaklee. Brand yang siap ada landmark study ni tau.

Untuk order dan dapatkan pek promosi ESP + Vitamin C anda ni, boleh roger ummi okeh. Nak tahu lebih lanjut tentang produk lain pun boleh. PM aje.

signature 3

*Disclaimer*

Testimoni: Susu Drop Tanpa ESP

Testimoni hangat sungguh ni sebab fresh lagi, baru keluar dari ladang. Hehe. Al-kisahnya, customer ni pada permulaan memang ambil supplement Shaklee untuk bantu berikan dia tenaga, tambahkan susu sepanjang journey penyusuan susu ibu ni. Dan, ada satu minggu ni dia buat eksperimen. Tak minum ESP selama seminggu.

Ish… ish… hehe…

Tengok apa dia kata…

SUSU DROP IBU MENYUSU

Sabar je la… Sanggup buat eksperimen.. hehe…

Bila perasan susu dah drop, dia pun cepat-cepat lah minum semula ESP. dan Alhamdulillah, susu kembali meriah seperti sebelum ni. Haaa, kan dah kata, in shaa Allah, ESP membantu dalam perjalanan kita sebagai seorang ibu yang ingin menyusukan anak sehingga umur 2 tahun ni. Sebab, ESP ada khasiat protein. Selain tu, dihasilkan daripada soya yang BUKAN GMO. Seperti yang sedia maklum, soya kan milk booster.

Nak dapatkan Set Menyusu Shaklee, boleh hubungi ummi atau beli secara online melalui link di bawah.

Shop Now

Testimoni ESP Shaklee – Memberi Banyak Khasiat

ESP sememangnya sangat digemari oleh pengguna supplement Shaklee.. Dalam apa jua set, ESP pasti menjadi pilihan.. Ini kerana ESP memberikan 12 (atau mungkin lebih) khasiat kepada mereka yang mengamalkannya. Apakah 12 khasiat umum tersebut? Click link ini ➲ http://bit.ly/1bGSnGi
Kami ingin berkongsi dengan anda beberapa TESTIMONI menarik daripada pengguna Shaklee yang mengamalkan ESP dan telah menampakkan kesannya. ESP bukan sahaja baik untuk kulit, malah juga berkesan untuk membantu menurunkan berat badan. ESP juga membantu memberikan tenaga terutama sepanjang bulan Ramadhan..

 Untuk lebih testimoni, click link ini ➲ http://on.fb.me/1hrrvv6
Jom dapatkan ESP anda SEKARANG!!! Setiap pembelian supplement Shaklee akan diberikan FREE CONSULTATION oleh pihak kami.. 
✆ Hubungi kami untuk mendapatkan ESP dan supplement Shaklee anda pada harga yang MENARIK!
✎ msg/whatsapp: 0196972866

 **These statements have not been evaluated by Food and Drug Administration**
**These products are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**