Bagaimana Membuat Pembelian Secara Online Dari Blog Kami?

Kami akan berkongsi dengan anda, bagaimana untuk membuat pembelian barangan shaklee secara online dari blog kami. Kami faham jika anda sibuk atau mungkin malu untuk pm kami untuk mendapatkan supplement anda. Oleh itu, shaklee telah menghasilkan eSell untuk membantu anda membeli supplement Shaklee secara online. Berikut, kami share dengan anda caranya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Setelah selesai payment, message akan dihantar ke nombor telefon yang anda berikan. Berikan tempoh masa 4-5 hari (bergantung kepada kawasan) untuk tujuan penghantaran.
Selamat membeli! Kami galakkan anda untuk hubungi kami setelah pembelian selesai agar kami dapat memberikan free consultation kepada anda kerana menjadi customer kami.
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara

———————————————————

**Disclaimer**

Bagaimana Untuk Hubungi Kami?

Kami faham ada di antara anda yang inginkan reply yang cepat, padat.. Dan yang lebih penting, anda inginkan reply yang meyakinkan.. Anda boleh cuba hubungi kami untuk dapatkan lebih info mengenai supplement Shaklee.. Dan anda juga boleh order daripada kami. Penghantaran boleh dilakukan melalui COD (Seremban) atau Poslaju (Seluruh Malaysia). 
Oleh itu, bagaimana untuk anda hubungi kami?
Maaf, kerana kami tidak menerima sebarang panggilan daripada anda. Ini kerana kami mempunyai sebab-sebab tertentu. Antaranya:
✔ Kami masih bekerja.. Dan adalah tidak manis untuk kami berbual panjang dengan anda semasa waktu bekerja kerana boleh mengganggu tugasan kami
✔ Hujung minggu kami adalah untuk bersama keluarga..
✔ Begitu banyak panggilan SPAM di zaman sekarang.. Untuk itu, kami memilih untuk lebih berhati-hati menjawab panggilan telefon..
Anda boleh sms/whatsapp/telegram/wechat kami untuk dapatkan lebih maklumat lanjut tentang supplement Shaklee, dan juga untuk order! In shaa Allah, kami akan reply pertanyaan dan persoalan anda secepat mungkin..
Jom ber-shaklee!
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara
———————————————————

**Disclaimer**

Kenapa Saya Minat Shaklee? Dari Mata Jatuhlah Ke Hati… ^^

Org kata, dari pandangan mata maka jatuhlah ke hati.. Tak cuba, maka tak cinta.. Tak merasai, maka tak memahami.. Cewwah.. Begitulah juga saya dan juga Shaklee.. Pasti ada sebab kenapa saya boleh mengenali Shaklee.. Apa yang menyebabkan saya mencuba produk Shaklee.. Lama untuk saya berfikir adakah saya ingin berkongsi.. Tapi bila difikirkan akan kebaikannya, maka saya rasa tidak salah untuk saya berkongsi dengan anda. Mana tahu, anda juga ada masalah yang sama seperti saya.. ≧◠‿◠≦✌
Tahun 2012 adalah detik bermulanya saya kenal Shaklee… Sahabat saya, yang juga “mak” shaklee saya, memperkenalkan Shaklee pada saya… Al-kisahnya, di awal tahun 2012, saya miscarriage zuriat kami yang pertama sewaktu kandungan saya berusia 12 minggu.. Allah lebih mengetahui akan perasaan saya di waktu itu.. Namun, Alhamdulillah, atas dorongan dan sokongan suami terutamanya, keluarga, dan sahabat, saya menjadi kuat.. 
Ketika itu, Suzie, memperkenalkan produk Shaklee pada saya.. Iaitu set kesuburan.. Ye, saya sebenarnya bermula dengan set kesuburan Shaklee.. Saya tahu, rezeki zuriat adalah milik Allah.. tapi tidak salah untuk saya berusaha.. Maka, saya pun start consume set kesuburan Shaklee.. Namun rezeki masih belum tertulis untuk kami di waktu itu.. Kami redha dan tawakal..
Tetapi, apa yang membuatkan saya masih meneruskan consume supplement Shaklee ni? Padahal, saya tak mendapat apa yang saya harapkan.. Ya, betul.. tapi saya dapat kebaikan lain.. Antaranya, saya rasa lebih bertenaga, kulit makin sihat (berseri gitu), dan macam-macam lagi kebaikan lain.. Lihatlah perubahan pada kulit kami.. Lagi glowing gitu.. Justeru, saya pun join ahli.. sampai lah sekarang..

TESTIMONI KAMI
Kini, saya berbangga dan yakin untuk berkongsi akan kebaikan Shaklee. Bukan niat untuk menjual, tapi saya juga ingin anda merasakan kebaikan supplement Shaklee ini. Walaupun telah lama consume, Alhamdulillah, saya tidak mengalami masalah kesihatan yang serius.. Kalau demam / selsema / batuk pun, saya masih amalkan supplement Shaklee kerana ia lebih semulajadi dan selamat..
Justeru, jika anda juga seperti saya, anda boleh mencuba supplement Shaklee.. rasai dulu kebaikannya, dan anda akan jatuh cinta. Yang penting, jangan meletakkan 100% harapan pada supplement, kerana keberkesanannya adalah atas izin Allah jua.. kita berusaha, tetapi Allah yang menentukan..
Hubungi saya jika anda ingin join saya bersama Shaklee!!
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara
———————————————————

**Disclaimer**

Apa Cita-Cita Anda Semasa Kanak-Kanak, Remaja, dan Sekarang? – Challenge Day 21

Ho-yeahh!! Bab ni saya suka.. Hehehe.. Sebab cita-cita saya dari saya kecil sampai la sekarang ni dah bekerja sangat berlainan.. macam-macam cita-cita yang saya ada. Sampai la sekarang ni masih mempunyai cita-cita yang baru.. ᕙ(`▽´)ᕗ
KANAK-KANAK
❥ Berangan nak jadi CIKGU
REMAJA
❥ Berangan nak jadi POLIS
SEKARANG NI?
❥ Merupakan seorang ENGINEER
dan nak tahu, saya ada impian baru tau!! ngehehe… saya nak jadi SURIRUMAH!!!
Doakan impian saya ni menjadi kenyataan ye? Ameen…  (•◡•) /

Sesuatu Yang Buat Saya Passionate – Challenge Day 13

Passionate… Bersemangat… Perkara yang membuatkan saya bersemangat.. Bila dikatakan tentang benda, atau sesuatu yang buat saya bersemangat, buat masa ni, saya dan suami saya sangat meminati sebuah kereta keluaran BMW.. dan kami menanam impian untuk memilikinya satu hari nanti.. Nak tau model BMW yang mana??

BMW X6
Setiap kali kami melihat BMW X6 di jalanraya, kami bagaikan terkesima lantas terus bersemangat untuk berusaha bersungguh-sungguh untuk mencapai impian kami! In Shaa ALLAH.. satu hari nanti.. impian ini akan menjadi kenyataan.. Ameen…
Doakan kami ya? ᕙ( ^ₒ^ c)