Perbezaan Nutriwhite dan Enfuselle Set Kecantikan Shaklee

“Set Enfuselle? Set Nutriwhite? Mana satu yang sesuai untuk saya ya?”… Confuse??! Anda keliru mana satu set kecantikan Shaklee yang patut anda pilih untuk kegunaan seharian? Jangan risau. Kami ingin share dengan anda beberapa panduan tentang perbezaan di antara Set Nutriwhite dan Set Enfuselle ini.

Perkara pertama yang anda perlu tahu ialah samada anda masih mempunyai masalah jerawat atau tidak… Perkara kedua, ketahui samada kulit anda jenis kering, berminyak keseluruhan muka, atau berminyak di zone T sahaja. Sekiranya anda telah kenal pasti dua perkara ini, anda boleh hubungi pengedar Shaklee anda untuk mendapatkan cadangan set kecantikan Shaklee yang bersesuaian dengan anda.

Pilihlah set kecantikan yang bersesuaian dengan jenis kulit anda, bukannya pilih secara hentam kromo… Kulit adalah bahagian yang sensitif dan perlu dijaga dengan rapi. Pemilihan set yang betul adalah penting supaya set kecantikan anda boleh membantu merawat kondisi kulit anda dan bukannya menjadikannya lebih teruk.

SET NUTRIWHITE ➻ Kulit Normal
SET ENFUSELLE NORMAL-DRY ➻ Kulit Kering yang berjerawat
SET ENFUSELLE NORMAL-OILY ➻ Kulit Berminyak yang berjerawat

Cari pengedar Shaklee yang berilmu untuk membantu anda dan boleh memberikan konsultasi kepada anda.
Hubungi kami untuk keterangan lanjut dan untuk dapatkan konsultasi percuma anda!!

Set Nutriwhite Shaklee Untuk Kulit Tidak Bermasalah

Sebut tentang set kecantikan, saya adalah antara orang yang amat sensitif dengan set pencuci muka. Kalau tak sesuai, mulalah kulit jadi kering ataupun mengelupas. Namun Alhamdulillah, saya tiada masalah jerawat yang terlalu teruk. Jerawat naik masa sesekali tu biasa lah, wanita kan? Ada “waktu” nya, jerawat akan naik kerana hormone ketika itu. (✿◠‿◠) Makanya, daripada satu produk tempatan, saya mencuba Set NutriWhite Shaklee. Oleh kerana kulit saya tidak bermasalah, Set NutriWhite ini sesuai untuk saya.
Sekiranya………
✔ Anda tiada jerawat
✔ Mempunyai jenis kulit yang normal (tidak terlalu kering)
✔ Berminyak di zone T
…… Set NutriWhite adalah untuk anda!
NutriWhite dihasilkan daripada 16 nutrien botani yang kuat untuk membantu menghasilkan kulit yang lebih cerah. NutriWhite juga dihasilkan oleh para saintis dan pakar-pakar penjagaan kulit di Jepun dan di Amerika Syarikat.
Apakah 16 ramuan botani tersebut?
⚘ Bearberry ➻ Melegakan dan mengurangkan keradangan
⚘ Soybean ➻ Mencerahkan, melembutkan, mengurangkan tompok
⚘ Skullcap ➻ Mengurangkan keradangan dengan flavonoid
⚘ Beech Tree ➻ Meningkatkan proses semulajadi, menegangkan kulit
⚘ Strawberry Begonia ➻ Mencerahkan dan mengurangkan pigmentasi
⚘ Mulberry ➻ Mencegah kerosakan matahari
⚘ Peony ➻ Mencerahkan dan melembapkan
⚘ Rosemary ➻ Menegangkan kulit
⚘ Aloe Vera ➻ Melegakan keradangan
⚘ Mountain Arnica ➻ Mengurangkan keradangan dengan flavones
⚘ Cat’s Claw ➻ Menyegarkan dengan cotechin
⚘ Kudzu Leaf and Roots ➻ Menegangkan dengan isoflavones
⚘ Linden ➻ Menyuburkan dan menghidrat
⚘ Marshmallow ➻ Melembapkan dengan tanin
⚘ Seaweed ➻ Menegangkan kulit
⚘ Green Algae ➻ Detox dan melembapkan
Berminat? Hubungi kami untuk FREE CONSULTATION!
———————————————————
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

NutriWhite vs Enfuselle – Beza dan Fungsi

Tentu ramai yang telah pun tahu tentang dua set kecantikan yang sangat diminati oleh peminat Shaklee, iaitu NutriWhite dan Enfuselle. Namun begitu, ramai yang keliru tentang perbezaan dua set ini.. Yang ni untuk apa, yang tu sesuai tak untuk kulit macam ni.. Oleh itu, hari ini kami ingin berkongsi dengan anda, perbezaan antara NutriWhite dan Enfuselle, serta fungsinya.

Perbezaannya sangat mudah… Ketahui sama kulit muka anda mempunyai masalah JERAWAT atau tidak. JERAWAT atau mempunyai KULIT YANG SENSITIF akan menentukan set kecantikan yang bersesuaian dengan anda.

Sekiranya anda mempunyai masalah JERAWAT atau KULIT SENSITIF, set Enfuselle boleh membantu anda. Dan anda seterusnya perlu tahu sama ada kulit muka anda berminyak atau kering.

BERMINYAK ✢ JERAWAT / KULIT SENSITIF

♪ Purifying Cleansing Gel
♪ Purifying Toner
♪ Balancing Moisturizer

KERING ✢ JERAWAT / KULIT SENSITIF

♪ Hydrating Cleansing Lotion
♪ Hydrating Toner
♪ Hydrating Moisturizer

Sekiranya kulit anda TIADA masalah jerawat, anda boleh mencuba set NutriWhite iaitu…

♪ Gentle Deep Foaming Cleanser (Pencuci Muka)
♪ Soothing Radiance Whitening Softener (Toner)
♪ Overnight Renewal Whitening Cream (Krim Malam)

Okeh.. Diharap agar anda semua faham tentang perbezaan dan fungsi set NutriWhite dan Enfuselle. Pastikan anda memilih set yang betul ya?

Hubungi kami untuk mendapatkan info lanjut tentang set kecantikan ini!

**These statements have not been evaluated by Food and Drug Administration**
**These products are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**

Set Kecantikan NutriWhite Shaklee

Shaklee bukan hanya menghasilkan makanan nutrisi tambahan. Malah, Shaklee juga menghasilkan Set Kecantikan yang sangat SEMULAJADI! Antaranya ialah Set NutriWhite!
Set NutriWhite bertindak dengan 5 KAEDAH iaitu…
Menghalang kesan sinar cahaya matahari dan UV yang boleh merosakkan kulit
Mengurangkan pigmen gelap dalam kulit untuk mengurangkan kulit kusan
Menyekat pigmen gelap dari muncul pada lapisan atas kulit membentuk tompok hitam
Mencerahkan kulit dan kulit wajah lebih sekata
Memperbaharui sel-sel yang telah mati dan menghasilkan kulit yang lebih cerah
Apakah perbezaan NutriWhite dengan produk kecantikan lain?
✿ Dihasilkan oleh pakar-pakar kecantikan dan penjagaan kulit di Jepun dan Amerika Syarikat
✿ Ujian menyeluruh dijalankan untuk memastikan kualiti produk
✿ Ramuan gabungan yang sangat optimum
✿ Selamat
✿ Berkesan
✿ Mengandungi 16 nutrien botani yang kuat untuk membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan kulit yang lebih cerah
Ingin tahu lebih lanjut tentang produk set kecantikan NutriWhite Shaklee?
✆ Hubungi kami SEGERA!
✎ msg/whatsapp: 0196972866
☎ COD: Seremban / Senawang / Mantin / Port Dickson
❤ Setiap pembelian barangan Shaklee dengan kami, Supplement4all, akan mendapat FREE CONSULTATION! ❤
**These statements have not been evaluated by Food and Drug Administration**
**These products are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**