Kurangkan Masalah Jerawat, Berminyak Dengan Set Skincare Enfuselle Shaklee

Anda mempunyai masalah jerawat? Kulit pula berminyak? Bukan senang untuk memilih set skincare (set kecantikan) yang bersesuaian dengan kondisi kulit kita. Dikhuatiri jika set tersebut memberikan kesan negatif pada kulit. Tambahan pula jika terdapatnya bahan kimia dalam pencuci muka atau toner atau krim tersebut. Apa kata anda cuba set skincare Enfuselle Shaklee yang dihasilkan daripada bahan semulajadi?

Set Enfuselle, Set Kulit Berminyak, Set Kulit Berjerawat

Set ini terdiri daripada:
❂ Purifying Toner
❂ Purifying Cleansing Gel
❂ Balancing Moisturizer
❂ Eye Treatment
Bagaimana set ini membantu anda?
✿ Mengecilkan liang-liang roma
✿ Membantu mengawal kulit berminyak
✿ Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit
✿ Mencerahkan tona kulit
✿ Membantu menyegarkan dan melembutkan kulit
✿ Membantu mengurangkan garis-garis halus
✿ Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
✿ Meningkatkan kekenyalan dan keanjalan kulit
Set ini tahan lama dan berpatutan dengan harga. Cuba dulu dan rasai kesannya selepas mengamalkan set ini secara consistent. In Shaa Allah, anda akan berpuas hati.
Hubungi kami untuk dapatkan set anda atau anda boleh beli secara online.
Shop Now
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara

———————————————————

**Disclaimer**

Perbezaan Nutriwhite dan Enfuselle Set Kecantikan Shaklee

“Set Enfuselle? Set Nutriwhite? Mana satu yang sesuai untuk saya ya?”… Confuse??! Anda keliru mana satu set kecantikan Shaklee yang patut anda pilih untuk kegunaan seharian? Jangan risau. Kami ingin share dengan anda beberapa panduan tentang perbezaan di antara Set Nutriwhite dan Set Enfuselle ini.

Perkara pertama yang anda perlu tahu ialah samada anda masih mempunyai masalah jerawat atau tidak… Perkara kedua, ketahui samada kulit anda jenis kering, berminyak keseluruhan muka, atau berminyak di zone T sahaja. Sekiranya anda telah kenal pasti dua perkara ini, anda boleh hubungi pengedar Shaklee anda untuk mendapatkan cadangan set kecantikan Shaklee yang bersesuaian dengan anda.

Pilihlah set kecantikan yang bersesuaian dengan jenis kulit anda, bukannya pilih secara hentam kromo… Kulit adalah bahagian yang sensitif dan perlu dijaga dengan rapi. Pemilihan set yang betul adalah penting supaya set kecantikan anda boleh membantu merawat kondisi kulit anda dan bukannya menjadikannya lebih teruk.

SET NUTRIWHITE ➻ Kulit Normal
SET ENFUSELLE NORMAL-DRY ➻ Kulit Kering yang berjerawat
SET ENFUSELLE NORMAL-OILY ➻ Kulit Berminyak yang berjerawat

Cari pengedar Shaklee yang berilmu untuk membantu anda dan boleh memberikan konsultasi kepada anda.
Hubungi kami untuk keterangan lanjut dan untuk dapatkan konsultasi percuma anda!!

Kurangkan Masalah Kulit Kering dan Berjerawat dengan Set Enfuselle Shaklee

Kulit kering sememangnya agak merimaskan sehingga kadang-kadang boleh menyebabkan kegatalan pada kulit muka. Tambahkan pula apabila timbulnya jerawat. Semakin rasa tidak selesa. Kan? Anda boleh cuba menggunakan facial set Shaklee iaitu Enfuselle Normal-Dry untuk mengurangkan masalah kulit kering anda dan juga mengurangkan jerawat.
Set Enfuselle Normal-Dry terdiri daripada:
❀ Hydrating Cleansing Gel ❀
➧ Menjadikan kulit halus, seimbang, dan berseri
➧ Mencerahkan tona kulit
➧ Membantu menyeimbangkan pH kulit
❀ Hydrating Toner ❀
➧ Menyeimbangkan pH kulit
➧ Rumusan tanpa alkohol menyejat dengan cepat tanpa mengeringkan kulit
➧ Melindungi lapisan minyak semulajadi kulit
➧ Melembutkan kulit dengan ekstrak witch hazel dan kamomil
❀ Hydrating Moisturizer ❀
➧ Meningkatkan keanjalan kulit
➧ Mengurangkan garis-garis halus
➧ Mengurangkan kedutan
❀ Eye Treatment ❀
➧ Meningkatkan kekenyalan dan keanjalan kulit
➧ Mengurangkan kedutan pada kulit
➧ Melembapkan kulit pada tempoh yang lama
➧ Mengembalikan tona kulit
—————————————–
Jom dapatkan SET ENFUSELLE anda!
✆ Hubungi kami SEKARANG!!
✎ msg/whatsapp: 0196972866
✍ pm fb: http://bit.ly/PM_Kami 
☎ cod: Seremban / Senawang / Mantin & Port Dickson (Weekend shj)

Kurangkan Masalah Jerawat dengan Set Kecantikan Enfuselle Shaklee

Jerawat merupakan perkara biasa di kalangan wanita terutamanya. Lelaki pun ada juga jerawat. Ia merupakan suatu perkara normal, yang boleh disebabkan oleh beberapa perkara. Jerawat boleh dikurangkan dengan set kecantikan Shaklee iaitu Set Enfuselle.

Jom kami terangkan sedikit bagaimana jerawat itu boleh terjadi.

Jerawat terbentuk melalui liang pada kulit anda. Kelenjar minyak berkait dengan liang dan membentuk bahan yang dipanggil sebum. Jerawat terjadi setelah beberapa peringkat terjadi pada liang kulit anda iaitu…
➊ Kelenjar minyak mengeluarkan terlalu banyak minyak
➋ Lapisan liang akan memperbaharui fungsi sel nya dan melindungi sel-sel mati
➌ Sel-sel mati ini akan bergabung dengan sebum dan membentuk plug
➍ Liang tersebut tersekat dan membesar, membentuk comedo
➎ Dinding liang yang pecah di bawah permukaan kulit akan menyebabkan jerawat

Antara faktor yang boleh menyebabkan jerawat ialah…
✔ Hormone
✔ Keturunan
✔ Ubat-ubatan
✔ Make-up / Cosmetics
✔ Faktor persekitaran

Okeh! Bagaimana Set Enfuselle mampu membantu anda mengurangkan masalah jerawat? Kami akan jelaskan kepada anda…

Set Enfuselle terdiri daripada 2 kategori (atau set) iaitu Normal-Oily dan Normal-Dry. Untuk itu, bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat disebabkan oleh kulit yang berminyak, anda disarankan untuk memakai set kecantikan Enfuselle daripada Shaklee iaitu set Normal-Oily.

Set Normal-Oily Enfuselle Shaklee terdiri daripada:

✿ Purifying Toner
➧ Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit
➧ Membantu mengawal kulit yang berminyak
➧ Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit

 ✿ Purifying Cleansing Gel
➧ Mencerahkan tona kulit
➧ Menjadikan kulit segar dan lembut

✿ Balancing Moisturizer
➧ Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
➧ Membantu mengurangkan garis-garis halus

✿ Eye Treatment
➧ Meningkatkan kekenyalan dan keanjalan kulit
➧ Mengurangkan garis-garis halus
➧ Mengembalikan tona kulit menjadi sekata

BERMINAT??
✆ Hubungi kami, Supplement4all, untuk mendapatkan set kecantikan Enfuselle anda, beserta dengan FREE CONSULTATION!
✎ msg/whatsapp: 0196972866
✍ pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
✉ email: suppl3ment4all@gmail.com
☎ COD: Seremban / Senawang / Mantin / Port Dickson

**These statements have not been evaluated by Food and Drug Administration**
**These products are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**

NutriWhite vs Enfuselle – Beza dan Fungsi

Tentu ramai yang telah pun tahu tentang dua set kecantikan yang sangat diminati oleh peminat Shaklee, iaitu NutriWhite dan Enfuselle. Namun begitu, ramai yang keliru tentang perbezaan dua set ini.. Yang ni untuk apa, yang tu sesuai tak untuk kulit macam ni.. Oleh itu, hari ini kami ingin berkongsi dengan anda, perbezaan antara NutriWhite dan Enfuselle, serta fungsinya.

Perbezaannya sangat mudah… Ketahui sama kulit muka anda mempunyai masalah JERAWAT atau tidak. JERAWAT atau mempunyai KULIT YANG SENSITIF akan menentukan set kecantikan yang bersesuaian dengan anda.

Sekiranya anda mempunyai masalah JERAWAT atau KULIT SENSITIF, set Enfuselle boleh membantu anda. Dan anda seterusnya perlu tahu sama ada kulit muka anda berminyak atau kering.

BERMINYAK ✢ JERAWAT / KULIT SENSITIF

♪ Purifying Cleansing Gel
♪ Purifying Toner
♪ Balancing Moisturizer

KERING ✢ JERAWAT / KULIT SENSITIF

♪ Hydrating Cleansing Lotion
♪ Hydrating Toner
♪ Hydrating Moisturizer

Sekiranya kulit anda TIADA masalah jerawat, anda boleh mencuba set NutriWhite iaitu…

♪ Gentle Deep Foaming Cleanser (Pencuci Muka)
♪ Soothing Radiance Whitening Softener (Toner)
♪ Overnight Renewal Whitening Cream (Krim Malam)

Okeh.. Diharap agar anda semua faham tentang perbezaan dan fungsi set NutriWhite dan Enfuselle. Pastikan anda memilih set yang betul ya?

Hubungi kami untuk mendapatkan info lanjut tentang set kecantikan ini!

**These statements have not been evaluated by Food and Drug Administration**
**These products are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**