Set Bajet Dan Combo ESP – Harga Berbaloi!

Sempena bulan promosi ESP ni, kami ingin memperkenalkan set bajet atau juga dikenali sebagai set combo ESP. Set combo ESP ni merupakan gabungan ESP dan supplement lain mengikut citarasa dan keperluan anda. Promosi ESP sepanjang bulan October ini akan berakhir pada 11.59 malam, 31 October. Oleh itu, jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkan supplement dengan khasiat protein yang tinggi, yang banyak kebaikan untuk kesihatan dan kecantikan luar dan dalam kita. ^^
Berapakah harga setiap satu set combo tersebut?
SET HAMILRM286
SET KESUBURAN ✍ RM241.25
MILK BOOSTERRM203.75
SET KURUS ✍ RM202.50
SET BERSALIN ✍ RM183.75
SET GASTRIK ✍ RM195
SET KULIT ✍ RM299
Jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkan set combo ini! Ingat, hanya untuk bulan ini sahaja, promosi beli 6 dapat 7 canister ESP menanti anda!
Hubungi kami untuk maklumat lanjut.
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Promosi ESP Bakal Berakhir!

PERHATIAN!!!!
Sudah pasti ramai yang tahu bahawa bulan March 2014 ini adalah bulan promosi ESP! Promosi Beli 6 Percuma 1, atau bahasa english nya ialah Buy 6 Free 1.. YA!!! Hanya untuk bulan ini sahaja, dan masih berbaki beberapa hari lagi.. hari ni dah 22 March! Cepat!! Grab sekarang!!
Dapatkan SEKARANG!
Anda juga akan lebih jimat sekiranya anda mendapatkan salah satu COMBO ESP ini!
SET HAMIL
❤ membantu memberikan tenaga
❤ membantu meningkatkan tahap imunisasi
❤ membantu perkembangan otak janin
SET KESUBURAN
❤ kandungan protein nya membantu perkembangan sel badan
❤ membantu menguatkan rahim
❤ membantu memperbaiki hormone
MILK BOOSTER
❤ membantu memberikan tenaga
❤ membantu memekatkan susu
❤ membantu menggalakkan lagi penghasilan susu kerana badan lebih bertenaga
SET KURUS
❤ membantu memberikan protein untuk tingkatkan kadar metabolisme badan
❤ membantu mengenyangkan perut
❤ membantu membakar lemak-lemak berlebihan
SET BERSALIN
❤ membantu memberikan tenaga dan mengurangkan keletihan
❤ membantu menyembuhkan luka bersalin dengan cepat
❤ membantu meningkatkan kualiti dan kuantiti susu badan

SET GASTRIK
❤ membantu mengenyangkan perut
❤ membantu mengurangkan asid gastrik
❤ membantu melegakan sakit gastrik
SET KULIT
❤ membantu memberikan khasiat kepada sel kulit
❤ membantu pembinaan semula sel kulit
❤ membantu mengurangkan pigmentasi
Tunggu apa lagi!! Dapatkan SET COMBO ESP SEKARANG juga!!
Hubungi kami untuk ORDER!
———————————————————
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Adakah ESP Dapat Bantu Tingkatkan Kesuburan?

Adakah anda tahu sekiranya ESP dapat membantu meningkatkan tahap kesuburan seseorang wanita itu? Dan adakah anda tahu bahawa ESP juga boleh membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki? Jawapannya, dengan izin Allah (in shaa ALLAH).. Kita hanya berusaha. Mencari makanan nutrisi dan mengamalkannya merupakan salah satu usaha, selain daripada mendekatkan diri kepada ALLAH dan meminta bantuan dari-Nya.. In Shaa ALLAH, ALLAH akan sentiasa mendengar doa mu. 
Kepada mereka yang sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat, adalah baiknya sekiranya anda dapat mengamalkan pengambilan ESP ini setiap hari. Mengapa?
ESP merupakan supplement yang berasaskan soya protein. Dan ianya juga merupakan Non-GMO soya. Protein merupakan makanan asas kepada sel-sel dalam badan kita. Pengambilan supplement Protein seperti ESP dapat membantu mereka yang ingin mendapatkan zuriat kerana khasiat nya untuk mempermudahkan sel badan kita berfungsi dengan baik. ESP juga dikatakan membantu untuk kuatkan rahim.
Selain ESP, ada beberapa lagi supplement Shaklee yang boleh diamalkan oleh ibu yang sedang hamil, terutama kepada ibu yang sedang sarat. Click SINI untuk lebih info tentang set kehamilan tersebut.
Hubungi kami SEKARANG untuk lebih info tentang ESP!!
———————————————————
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

ESP Shaklee Bantu Anda Untuk Kurus

Pengambilan protein di awal pagi boleh membantu anda untuk lebih berasa kekenyangan sehingga ke suatu tempoh yang lebih lama. Selain itu, pengambilan protein juga membantu untuk mengisi kekosongan lemak yang telah dibakar dengan sel baru yang lebih sihat. Oleh itu, bentuk badan akan lebih terhasil, dan tidaklah menggeleber selepas lemak dibakar. (>‿◠)✌ Kan best kalau gitu?

ESP Shaklee merupakan salah satu supplement protein yang amat diminati ramai orang terutama bagi mereka yang sememangnya berniat untuk diet. Ini kerana khasiatnya yang membantu anda untuk diet, dan juga kerana ESP juga membantu memberikan khasiat lain untuk kesihatan anda!

ESP Shaklee mengandungi asid amino yang lengkap yang membantu membina otot yang sihat. Dapatkan ESP sekiranya anda ingin mengurangkan berat badan anda. In shaa ALLAH, ESP boleh membantu anda untuk memiliki berat badan ideal dan membantu anda untuk lebih sihat.
Dapatkan ESP dari kami SEKARANG!
———————————————————
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Set Combo ESP Shaklee – Harga Berpatutan

ESP merupakan salah satu supplement yang sangat digemari. Antara HOT produk Shaklee ialah ESP! Ini kerana khasiatnya yang tidak ternilai, in shaa ALLAH… Oleh itu, kami mencadangkan beberapa set combo ESP untuk anda buat pilihan. Free consultation akan diberikan sekiranya anda menjadi customer kami..
Anda tentukan set combo mana yang menjadi pilihan anda. Hubungi kami dan nyatakan set idaman anda. Jangan terkejut sekiranya wall fb anda penuh dengan ayat-ayat manis seperti berikut:
✔ “alhamdulillah.. saya amalkan esp dengan omega start dari minggu ke-25, rasa badan lebih bertenaga.. baby pun ok”
✔ “sis nak beritahu.. saya dah preg 5 minggu.. alhamdulillah.. sy ambil esp + gla dah dua bulan.. syukur, rezeki”
✔ “alhamdulillah, sis.. esp dengan alfalfa betul2 bantu sy.. production susu sy dh byk skrg, baby pn cepat kenyang”
✔ “berat bdn sy dah kurang 5 kg, sis.. baru je amik esp ngn lecithin sebulan lebih.. alhamdulillah.. seronok! tq, sis..”
✔ “alhamdulillah memang best amik esp + zinc tu.. luka bersalin cepat sembuh, badan pun lebih bertenaga compare dengan masa bersalin anak first..”
✔ “syukur, gastric sy dh berkurangan dah, sis.. sy continue makan esp ngn peppermint tu setiap hari”
✔ “husband sy kata kulit sy nampak lain.. lebih lembut.. ni semua penangan esp dgn vitamin e.. mmg best!”
—————————————————————————–
✎ msg/whatsapp: 0196972866
—————————————————————————–