• Promosi Si Merah Vivix Disember 2017

    Shaklee ni pandai tau. Awal tahun dah buat promosi ni, hujung tahun pun sama juga nak buat promosi yang sama, sempena penutup 2017. Hebat kan? Si Merah Vivix, sememangnya menjadi pujaan hati ramai orang. Sebab itu, Vivix berada di ranking pertama dalam senarai Top Seller Products di Malaysia. Hebat kan? Sungguhpun harganya mencecah RM475 sebotol for non-member, tapi tetap ramai yang mengamalkan Vivix dalam diet seharian. Sebab, kesan anti oksidannya yang jauh lebih baik berbanding product lain di pasaran, terutama product tempatan. Dan, semestinya, Vivix dihasilkan dari hasil kajian yang sangat terperinci. Kerana Shaklee sentiasa ingin memastikan product nya selamat diamalkan, dihasilkan secara semulajadi, dan paling penting, berkesan. Vivix dihasilkan…

  • Promosi Vivix untuk Ahli Baru Daftar

    Nyampah tau Shaklee ni. Buat promosi untuk mereka yang daftar keahlian Shaklee dalam bulan November 2017 ini sahaja. Yang memang dah sedia ada SID macam KakMah ni, tak boleh lah nak grab offer yang sangat menguntungkan ni. Sememangnya, offer ni memang sentiasa dinanti-nantikan oleh SID sebab JIMAT sangat. So, pada mereka yang memang dah mula jatuh cinta dengan Vivix, tapi belum register keahlian, bolehlah grab offer ni cepat. Jangan terlepas keretapi pula tau. Jimat pembelian sehingga RM155 sebab…. Jimat sehingga 15% berbanding harga bukan ahli, RM475 sebotol Jimat lagi 5% discount KHAS untuk yang baru daftar DAN beli twinpack vivix Jimat berganda lagi sebab boleh dapat cashback bonus ≈ RM36…

  • Promosi Shaklee Bulan Februari 2017

    Apa khabar Sahabat semua? Bagaimana permulaan tahun 2017 uolls? Adakah masih on track? Kalau ya, Alhamdulillah. Keep up the momentum. Kalau belum, jangan putus asa dan teruskan usaha, berdoa. Nak tahu apa promosi bulan Februari 2017 ni? Sesuai sangat untuk semua golongan masyarakat. Dari untuk anak-anak, hinggalah dewasa. Ibu-ibu menyusu, bapa-bapa yang nak diet, anak-anak remaja yang masih belajar, dan ramai lagi.   OSTEMATRIX Beli 6 Percuma 1 – RM 366 Beli 2 Less 5% – RM 115.90 VITALEA FOR CHILDREN Beli 3 Percuma 1 – RM 333 ALFALFA COMPLEX (S)  Beli 1 Percuma 1 – RM 54  Expiry Date: Ogos 2017 ALFALFA COMPLEX (L) Beli 1 Percuma 1 –…

  • Promosi Vivix Sangat Jimat

    Ummi sangkakan dah update tentang promosi bulan awal tahun (Januari 2017). Rupanya belum lagi ya? Hehe. Maaf. Biasalah, sibuk melayan karenah anak-anak, disamping bisnes Shaklee yang semakin maju ni. Alhamdulillah. Ni ummi nak share, bulan ni promosi super tonic anti oxidant, anti aging, anti cancer shaklee iaitu VIVIX. Ya, pembelian vivix bulan ni membantu anda untuk lebih jimat dan berpeluang dapat cashback bonus yang banyak. Pada yang belum pernah mencuba vivix, inilah masanya.   Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan botol vivix anda hari ini juga. Grab promosi ini dan nantikan 15 Februari untuk anda dapatkan cashback bonus anda tu. Nak tahu kenapa vivix ni best? Click link ini untuk tahu…

  • Promosi Collagen Disember Ini

    Shaklee ni macam tahu-tahu je bila masuk bulan Disember, ramai yang nak mendirikan rumahtangga. Bila dah nak sampai hari bersejarah ni, of course la bakal pengantin nak kulit berseri, glowing, anjal gitu. Kan? Sebab tu la Shaklee berikan promosi yang sangat best ni.   SHAKLEE COLLAGEN POWDER Beli 2, less 5% • RM566.20 atau Beli 6, free 1 • RM1,788 boleh dapat FREE membership (jimat RM68.90) terus dapat beli dengan harga ahli (discount 10-20%) cashback bonus RM114 free postage (jimat RM10.60) atau, uolls boleh register membership shaklee, dan dapatkan promosi carotomax buy 1+1 dengan setiap belian barang bernilai 150 uv. promotion ni hanya terhad untuk ahli shaklee sahaja. Orait. Nak…