• Promosi ESP April 2018

    Siapa kata bulan April 2018 ni tak ada promosi? Ada tau. Tapi khas untuk SID. Bermakna untuk mereka yang telah pun mendaftar keahlian Shaklee dan masih lagi aktif keahliannya. Boleh check dengan upline masing-masing sekiranya keahlian anda masih ada atau tak. Kalau dah expired, boleh renew. Kalau status appeal, boleh lagi nak renew. Tapi kalau dah keluar daripada GE upline, silalah register balik dan bayar yuran keahlian RM68.90. Hehe. Sebab tu untungnya jadi ahli Shaklee. Walaupun anda hanya nak makan sendiri. Means tak nak buat bisnes Shaklee ni. Still boleh juga. Siapa kata join ahli untuk buat bisnes je. Kan? Keputusan dan pilihan di tangan anda. Tapi jika anda nak…

  • Promosi Set Kulit Cantik Februari 2018

    KakMah nak update uolls tentang promosi bulan Februari 2018. Well, sepertimana semua pun mungkin dah perasan, Shaklee bakal launch skincare terbaru mereka, iaitu YOUTH Skincare. In Shaa Allah, bulan March nanti. Bersempena dengan launching tersebut, Shaklee bagi chance pada mereka yang inginkan kulit sihat, cantik, berseri, gebu, mulus untuk dapatkan supplement kecantikan supaya anda mendapat double effect terutama selepas menggunakan YOUTH nanti. Cantik dalaman dan luaran. Dapatkan 4 kotak Collagen Powder bersama dengan 1 botol Vitamin C dengan penjimatan lebih 10%. Kenapa lebih? Sebab anda juga layak untuk mendapat FREE membership dan membuat pembelian pada harga ahli (lebih murah 10-20% dari RP). Kenapa Collagen? Badan kita ni sebenarnya memang dah…

  • Omega Guard ada Sales – Less 5%

    Siapa peminat tegar Omega Guard? Sekaranglah masanya jika anda nak dapatkan offer Omega Guard pada harga sangat lumayan dan berbaloi. Dari kanak-kanak, sehinggalah dah berusia, boleh sangat amalkan Omega Guard ni. Biasa dengar Omega-3, DHA kan? Semua khasiat asas ni ada dalam Omega Guard Shaklee. Bezanya, Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada hati minyak ikan itu sendiri, bukannya lemak ikan seperti kebanyakan product lain di pasaran. Sebab itu ia 3x lebih tumpat berbanding jenama lain. Tekstur capsule yang lembut, memang mudah sangat nak telan. Kanak-kanak pun suka sebab boleh chew, cuma rasa ikan sikitlah. Hehehe. So, apa promosi Omega Guard bulan ni? Apa antara khasiat dan kebaikan Omega Guard ni? Bantu…

  • Promosi Si Merah Vivix Disember 2017

    Shaklee ni pandai tau. Awal tahun dah buat promosi ni, hujung tahun pun sama juga nak buat promosi yang sama, sempena penutup 2017. Hebat kan? Si Merah Vivix, sememangnya menjadi pujaan hati ramai orang. Sebab itu, Vivix berada di ranking pertama dalam senarai Top Seller Products di Malaysia. Hebat kan? Sungguhpun harganya mencecah RM475 sebotol for non-member, tapi tetap ramai yang mengamalkan Vivix dalam diet seharian. Sebab, kesan anti oksidannya yang jauh lebih baik berbanding product lain di pasaran, terutama product tempatan. Dan, semestinya, Vivix dihasilkan dari hasil kajian yang sangat terperinci. Kerana Shaklee sentiasa ingin memastikan product nya selamat diamalkan, dihasilkan secara semulajadi, dan paling penting, berkesan. Vivix dihasilkan…

  • Promosi Vivix untuk Ahli Baru Daftar

    Nyampah tau Shaklee ni. Buat promosi untuk mereka yang daftar keahlian Shaklee dalam bulan November 2017 ini sahaja. Yang memang dah sedia ada SID macam KakMah ni, tak boleh lah nak grab offer yang sangat menguntungkan ni. Sememangnya, offer ni memang sentiasa dinanti-nantikan oleh SID sebab JIMAT sangat. So, pada mereka yang memang dah mula jatuh cinta dengan Vivix, tapi belum register keahlian, bolehlah grab offer ni cepat. Jangan terlepas keretapi pula tau. Jimat pembelian sehingga RM155 sebab…. Jimat sehingga 15% berbanding harga bukan ahli, RM475 sebotol Jimat lagi 5% discount KHAS untuk yang baru daftar DAN beli twinpack vivix Jimat berganda lagi sebab boleh dapat cashback bonus ≈ RM36…