Promosi Shaklee Bulan Februari 2017

Apa khabar Sahabat semua? Bagaimana permulaan tahun 2017 uolls? Adakah masih on track? Kalau ya, Alhamdulillah. Keep up the momentum. Kalau belum, jangan putus asa dan teruskan usaha, berdoa.

Nak tahu apa promosi bulan Februari 2017 ni? Sesuai sangat untuk semua golongan masyarakat. Dari untuk anak-anak, hinggalah dewasa. Ibu-ibu menyusu, bapa-bapa yang nak diet, anak-anak remaja yang masih belajar, dan ramai lagi.

Promosi Februari 2017

 

  • OSTEMATRIX
    • Beli 6 Percuma 1 – RM 366
    • Beli 2 Less 5% – RM 115.90
  • VITALEA FOR CHILDREN
    • Beli 3 Percuma 1 – RM 333
  • ALFALFA COMPLEX (S) 
    • Beli 1 Percuma 1 – RM 54 
    • Expiry Date: Ogos 2017
  • ALFALFA COMPLEX (L)
    • Beli 1 Percuma 1 – RM 98
    • Expiry Date: Jun 2017
  • LECITHIN
    • Beli 1 Percuma 1 – RM 53
    • Expiry Date: April 2017

Risau expiry date kejap sangat? Boleh ke makan lagi?

Boleh je. In fact, kalau uolls betul-betul consistent, tak culas makan, sebenarnya cukup dan sempat habis sebelum expiry date. Pengambilan alfalfa dalam 30-60 hari, lecithin pengambilan 30 hari. Sangat sempat. Tapi kalau culas, ada skip, memang sampai la expiry date.

Sebenarnya, supplement bukan macam makanan. Bila dah expired, tak boleh makan. Supplement bukan macam tu. Pengeluar supplement perlu meletakkan expiry date sebagai penanda aras ia tak boleh dijual lagi. Tapi masih boleh consume up to setahun dari tarikh luput. Selagi bau, warna, dan rasa tidak rosak. Tambah pula supplement Shaklee ni semulajadi, in shaa Allah, selamat dimakan.

Berminat nak grab promosi yang menjimatkan ni? Roger Kak Mah okeh.

Promosi Vivix Sangat Jimat

Ummi sangkakan dah update tentang promosi bulan awal tahun (Januari 2017). Rupanya belum lagi ya? Hehe. Maaf. Biasalah, sibuk melayan karenah anak-anak, disamping bisnes Shaklee yang semakin maju ni. Alhamdulillah.

Ni ummi nak share, bulan ni promosi super tonic anti oxidant, anti aging, anti cancer shaklee iaitu VIVIX. Ya, pembelian vivix bulan ni membantu anda untuk lebih jimat dan berpeluang dapat cashback bonus yang banyak. Pada yang belum pernah mencuba vivix, inilah masanya.

Promosi Januari 2017

 

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan botol vivix anda hari ini juga. Grab promosi ini dan nantikan 15 Februari untuk anda dapatkan cashback bonus anda tu.

Nak tahu kenapa vivix ni best?

Click link ini untuk tahu apa istimewanya vivix.

Click link ini untuk tahu kaitan vivix dan DNA kita.

Info lanjut, boleh roger Ummi okeh.

Promosi Collagen Disember Ini

Shaklee ni macam tahu-tahu je bila masuk bulan Disember, ramai yang nak mendirikan rumahtangga. Bila dah nak sampai hari bersejarah ni, of course la bakal pengantin nak kulit berseri, glowing, anjal gitu. Kan? Sebab tu la Shaklee berikan promosi yang sangat best ni.

Promosi Disember 2016

Promosi Disember 2016

 

SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Beli 2, less 5% • RM566.20

atau

Beli 6, free 1 • RM1,788

  • boleh dapat FREE membership (jimat RM68.90)
  • terus dapat beli dengan harga ahli (discount 10-20%)
  • cashback bonus RM114
  • free postage (jimat RM10.60)

atau, uolls boleh register membership shaklee, dan dapatkan promosi carotomax buy 1+1 dengan setiap belian barang bernilai 150 uv. promotion ni hanya terhad untuk ahli shaklee sahaja.

Orait. Nak order Shaklee, cepat roger ahkak sekarang.

signature 3

Promosi November Lebih Gempak

Uolls dah tahu ke apa promosi November kali ni? Mesti uolls suka sebab promosi kali ni ada pelbagai khasiat. Especially untuk mereka yang tengah usaha nak kurangkan berat badan. Inilah masanya untuk dapatkan supplement favorite uolls dengan promosi menarik. Nak tahu apa?

Promosi November 2016

Promosi November 2016

Harganya?

NUTRIFERON

  • Twinpack less 5% – RM344.38
  • Buy 6 Free 1 – RM1,087.50
Promosi Beli 6 Free 1

Promosi Beli 6 Free 1

 

BUY 3 FREE 1 PROMOTION

  • Alfalfa S (300 biji) – RM161.25
  • Alfalfa L (700 biji) – RM292.50
  • Lecithin – RM157.50
  • Vitalea for Children – RM333

Untuk info lanjut tentang kebaikan produk ni, bolehlah hubungi saya, Shima. Terus order okeh. Jangan tunggu last minit. Nanti terlupa pula. Terus ambil phone, dan hubungi saya.

signature 3

Promosi Register Ahli Tinggal 3 Hari Lagi

Masih ingat lagi tentang promosi Shaklee bulan ni? Berkaitan tentang register sebagai ahli, dan anda boleh dapatkan lecithin atau alfalfa secara PERCUMA. Tak ingat? Cuba tengok link ini. Promosi ni tinggal 3 hari sahaja lagi tau. Promosi berakhir pada 31 Oktober 2016 ni.

Tak tahu apa nak beli, untuk cukupkan 100 atau 200 uv? Saya cadangkan beberapa set yang anda boleh ambil, bersesuaian dengan masalah dan tahap kesihatan anda. Tapi tak semestinya set ni aje yang anda boleh beli. Anda juga boleh dapatkan supplement lain dan cukupkan syarat untuk mendapatkan alfalfa dan lecithin secara percuma.

Promosi Oktober 01

Promosi Oktober 02

Promosi Oktober 03

Promosi Oktober 04

Haaa.. Ini cadangan sahaja ya. Kalau tak nak set ni, boleh contact saya for more details. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan lecithin atau alfalfa anda. Register sekarang. 3 hari je lagi tinggal.

signature 3

*Disclaimer*