• Harapan Tahun Baru 2018

    Kejap sangat dah masuk tahun baru. Rasanya banyak sangat lagi azam 2017 belum tercapai. Tapi, live must go on. Kan? Kena stay positif dan stay focus untuk 2018. Semoga membawa sinar baru untuk kita semua. Tahu tak sebenarnya KakMah banyak follow orang-orang hebat. Tak semestinya dalam bisnes Shaklee tapi juga dalam bidang-bidang lain. Suka baca penulisan mereka, cerita mereka, perkongsian mereka. Kadang-kadang jeles pun ada gak tau. Hehe. Tapi take it as a positive way. Jeles ni boleh jadi inspirasi untuk lebih berjaya, bukan untuk down kan kita. Kenapa mereka boleh, tapi KakMah tak boleh? Apa beza KakMah dengan mereka? Kita sama-sama manusia ciptaan Allah kan? Bezanya kecekalan, kerajinan, usaha.…

  • Pengalaman Menghadiri Shaklee Convention 2017

    Hujung minggu lepas (29 April), Shaklee mengadakan Shaklee Convention 2017 di Sunway Resort Hotel & Spa. Beribu-ribu Shaklee Independent Distributor (SID) yang hadir dari serata Malaysia (Selatan, Utara, Sabah, Sarawak, Pantai Timur). Semua SID berkumpul untuk meraikan mereka yang layak menerima Stars Achievers Award (SAA) berdasarkan pencapaian mereka sepanjang cycle 2016/17 yang berakhir March 2017 yang lalu. Ada few categories ditawarkan. Dan semestinya, ini menjadi idaman setiap SID yang aktif ber-bisnes. Sebab, ia bagaikan satu penghargaan selepas penat lelah dan bertungkus lumus berusaha, sharing sepanjang satu tahun tu. Belum rezeki Kak Mah lagi tahun ni. Tapi, in shaa Allah, dengan izin-Nya, Kak Mah juga bakal naik ke pentas itu tahun…

  • Promosi Vivix Sangat Jimat

    Ummi sangkakan dah update tentang promosi bulan awal tahun (Januari 2017). Rupanya belum lagi ya? Hehe. Maaf. Biasalah, sibuk melayan karenah anak-anak, disamping bisnes Shaklee yang semakin maju ni. Alhamdulillah. Ni ummi nak share, bulan ni promosi super tonic anti oxidant, anti aging, anti cancer shaklee iaitu VIVIX. Ya, pembelian vivix bulan ni membantu anda untuk lebih jimat dan berpeluang dapat cashback bonus yang banyak. Pada yang belum pernah mencuba vivix, inilah masanya.   Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan botol vivix anda hari ini juga. Grab promosi ini dan nantikan 15 Februari untuk anda dapatkan cashback bonus anda tu. Nak tahu kenapa vivix ni best? Click link ini untuk tahu…

  • Promosi Register Ahli Tinggal 3 Hari Lagi

    Masih ingat lagi tentang promosi Shaklee bulan ni? Berkaitan tentang register sebagai ahli, dan anda boleh dapatkan lecithin atau alfalfa secara PERCUMA. Tak ingat? Cuba tengok┬álink ini. Promosi ni tinggal 3 hari sahaja lagi tau. Promosi berakhir pada 31 Oktober 2016 ni. Tak tahu apa nak beli, untuk cukupkan 100 atau 200 uv? Saya cadangkan beberapa set yang anda boleh ambil, bersesuaian dengan masalah dan tahap kesihatan anda. Tapi tak semestinya set ni aje yang anda boleh beli. Anda juga boleh dapatkan supplement lain dan cukupkan syarat untuk mendapatkan alfalfa dan lecithin secara percuma. Haaa.. Ini cadangan sahaja ya. Kalau tak nak set ni, boleh contact saya for more details.…

  • Percuma Lecithin atau Alfalfa Botol Besar Bila Register Ahli

    Haaa. Berita baik kepada semua pengguna setia Shaklee yang selama ini berfikir-fikir nak register ahli ke tak kan? Ni ahkak nak habaq, sekaranglah masanya untuk uolls register Shaklee. Sebab boleh dapat free vitamin tau. Tak caya? Meh tengok ni. Syaratnya sama macam sebelum ni. Samada buat belian 100 – 199 uv, atau buat belian sehingga 200 uv. Kalau buat belian 200 uv tu, terus dapat free membership tau. Tak perlu nak bayar yuran keahlian RM68.90 tu. Hehe. Nak tahu apa anda boleh beli untuk dapatkan 200 uv? Ni contohnya. Apa best nya vivix ni? Click link ini sekarang Untuk info lanjut, boleh roger saya okeh. In shaa Allah, saya bantu…