Pengalaman Menghadiri Shaklee Convention 2017

Hujung minggu lepas (29 April), Shaklee mengadakan Shaklee Convention 2017 di Sunway Resort Hotel & Spa. Beribu-ribu Shaklee Independent Distributor (SID) yang hadir dari serata Malaysia (Selatan, Utara, Sabah, Sarawak, Pantai Timur). Semua SID berkumpul untuk meraikan mereka yang layak menerima Stars Achievers Award (SAA) berdasarkan pencapaian mereka sepanjang cycle 2016/17 yang berakhir March 2017 yang lalu. Ada few categories ditawarkan. Dan semestinya, ini menjadi idaman setiap SID yang aktif ber-bisnes. Sebab, ia bagaikan satu penghargaan selepas penat lelah dan bertungkus lumus berusaha, sharing sepanjang satu tahun tu.

Belum rezeki Kak Mah lagi tahun ni. Tapi, in shaa Allah, dengan izin-Nya, Kak Mah juga bakal naik ke pentas itu tahun depan. Berimpian itu percuma. Jadi, kenapa perlu berhenti bermimpi? Best nya menjadi penerima SAA ni sebab bukan hanya award sahaja boleh dapat. Tapi juga boleh dapat incentive bonus.

Masa SC ni, kami meraikan Master Coordinators baru. Mereka turun berkongsi dengan peserta, tentang cerita mereka dengan bisnes Shaklee ni. Teringat pada salah seorang Master ni. Beliau kata, beliau nak berikan vivix pada husband, parents, anak-anak. Tapi umum pun tahu, vivix ni mahal. Namun begitu, masih ramai berhempas pulas untuk beli vivix disebabkan khasiatnya yang memang tiada tandingan. Beliau pun bukan antara orang yang “kaya” untuk sponsor orang sekeliling dan tersayang dengan sebotol vivix setiap bulan. Beliau kata, “So how? Find money lo”. Disebabkan tu, beliau buat shaklee ni betul-betul. Stay focus. And now, she is Master Coordinator with income more than 6 digits per year (or maybe per month).

Begitu juga dengan Master Adilah Manaf dan Fahmy Shuhaimi. Mereka consistent buat 3S iaitu Sharing, Sponsoring, Servicing. Plus 1 lagi S iaitu Solat. Dan best nya lagi mereka ni, mereka jual pada harga Retail. Ya, retail pada mereka yang bukan ahli. So, siapa kata jual harga retail takde orang nak beli?

Boleh dengar perkongsian mereka dalam video ni.

Shaklee Conference 2017 Master Adilah & Master Fahmy from iReach HD on Vimeo.

Memang terkesan dengar perkongsian Master-Master hebat. Terutama dengan Master Lyna Noh dan Zainul Anuar. Mereka ni adalah top upline Kak Mah. Dulu, Master Z ni tak support pun wife nya buat bisnes Shaklee. Tapi Master Lyna tetap consistent, sebab beliau ada push factor yang sangat kuat. Bila Master Z dah nampak keberkesanan dan future in shaklee business, maka beliau pun start bantu wife nya. Dan sekarang, both bergerak bersama-sama buat Bisnes Shaklee.

Sebab tu, Shaklee is a family business.

Kak Mah berbangga ada dalam group paling hebat di Malaysia, iaitu iReach. Alhamdulillah.

#ireachfamily – cuba teka Kak Mah dimana?

Semoga Kak Mah juga turut berjaya seperti mereka yang lain. Ameen.

Anda juga ingin turut serta join bisnes Shaklee? Boleh roger Kak Mah.

Promosi Vivix Sangat Jimat

Ummi sangkakan dah update tentang promosi bulan awal tahun (Januari 2017). Rupanya belum lagi ya? Hehe. Maaf. Biasalah, sibuk melayan karenah anak-anak, disamping bisnes Shaklee yang semakin maju ni. Alhamdulillah.

Ni ummi nak share, bulan ni promosi super tonic anti oxidant, anti aging, anti cancer shaklee iaitu VIVIX. Ya, pembelian vivix bulan ni membantu anda untuk lebih jimat dan berpeluang dapat cashback bonus yang banyak. Pada yang belum pernah mencuba vivix, inilah masanya.

Promosi Januari 2017

 

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan botol vivix anda hari ini juga. Grab promosi ini dan nantikan 15 Februari untuk anda dapatkan cashback bonus anda tu.

Nak tahu kenapa vivix ni best?

Click link ini untuk tahu apa istimewanya vivix.

Click link ini untuk tahu kaitan vivix dan DNA kita.

Info lanjut, boleh roger Ummi okeh.

Promosi Register Ahli Tinggal 3 Hari Lagi

Masih ingat lagi tentang promosi Shaklee bulan ni? Berkaitan tentang register sebagai ahli, dan anda boleh dapatkan lecithin atau alfalfa secara PERCUMA. Tak ingat? Cuba tengok link ini. Promosi ni tinggal 3 hari sahaja lagi tau. Promosi berakhir pada 31 Oktober 2016 ni.

Tak tahu apa nak beli, untuk cukupkan 100 atau 200 uv? Saya cadangkan beberapa set yang anda boleh ambil, bersesuaian dengan masalah dan tahap kesihatan anda. Tapi tak semestinya set ni aje yang anda boleh beli. Anda juga boleh dapatkan supplement lain dan cukupkan syarat untuk mendapatkan alfalfa dan lecithin secara percuma.

Promosi Oktober 01

Promosi Oktober 02

Promosi Oktober 03

Promosi Oktober 04

Haaa.. Ini cadangan sahaja ya. Kalau tak nak set ni, boleh contact saya for more details. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan lecithin atau alfalfa anda. Register sekarang. 3 hari je lagi tinggal.

signature 3

*Disclaimer*

Percuma Lecithin atau Alfalfa Botol Besar Bila Register Ahli

Haaa. Berita baik kepada semua
pengguna setia Shaklee yang selama ini berfikir-fikir nak register ahli ke tak kan? Ni ahkak nak habaq, sekaranglah masanya untuk uolls register Shaklee. Sebab boleh dapat free vitamin tau. Tak caya? Meh tengok ni.

image

Syaratnya sama macam sebelum ni. Samada buat belian 100 – 199 uv, atau buat belian sehingga 200 uv. Kalau buat belian 200 uv tu, terus dapat free membership tau. Tak perlu nak bayar yuran keahlian RM68.90 tu. Hehe.

Nak tahu apa anda boleh beli untuk dapatkan 200 uv? Ni contohnya.

image

Apa best nya vivix ni? Click link ini sekarang

image

Untuk info lanjut, boleh roger saya okeh. In shaa Allah, saya bantu anda untuk register dan dapatkan supplement kegemaran anda.

signature 3

Percuma Vitamin C atau Lecithin Bila Register Ahli

Berita baik kepada pengguna Shaklee yang memang dah lama gunakan Shaklee, atau baru berjinak-jinak nak mencuba Shaklee, inilah masanya untuk anda register dengan kami sebagai ahli Shaklee. Walaupun sekadar nak makan sendiri aje, tak ada masalah. Jadi ahli Shaklee, tak semestinya kena buat bisnes Shaklee macam kami ni. Terpulang pada anda. Yang penting, bila anda register sebagai ahli Shaklee, anda berpeluang untuk dapat benefit yang Shaklee berikan. Asalkan menepati syarat mereka.

Kenapa anda perlu register sebagai ahli Shaklee bulan Oktober ni, sehingga 15 Oktober? Sebab anda berpeluang untuk dapatkan Sustained Release Vita-C Plus atau Lecithin secara PERCUMA.

Promosi Sehingga 15 Oktober 2016

Promosi Sehingga 15 Oktober 2016

 

Syaratnya mudah sahaja:

  • Beli supplement atau barangan Shaklee yang bernilai 100 – 199 uv*, iaitu bersamaan dengan jumlah pembelian ± RM 410** dan ke atas. Anda layak mendapatkan Lecithin secara PERCUMA.
  • Beli supplement atau barangan Shaklee yang bernilai 200 uv* dan ke atas, iaitu bersamaan dengan jumlah pembelian ± RM 965** dan ke atas. Anda layak mendapatkan Sustained Release Vita-C Plus secara PERCUMA.

So, tunggu apa lagi. Jom join ahli dengan kami. Untuk ketahui apa lagi kebaikan dan benefit bila join ahli, boleh roger akak okeh. Ingat, sebelum 15 Oktober 2016.

signature 3

*uv ialah unit volume, ataupun juga dikenali sebagai point

** harga pasaran. jika anda join ahli, anda terus dapat harga ahli (lebih murah dari harga pasaran)