• Lecithin, Meal Shakes, Vitalea Children ada Promosi Jun 2016

    Walaupun hari ni dah 6 Jun, tapi rasanya masih belum terlewat untuk Ummi kongsikan dengan anda semua, apakah promosi Shaklee bulan Jun 2016 ni. Sempena bulan kelahiran Ummi, Shaklee pun bagi promosi meletops punya.. Hehe.. Sesuai sangatlah dengan bulan Ramadhan..   Jika ingin tahu lebih lanjut tentang 3 supplement hebat ni, boleh click link berikut: Vitalea for Children – Retail Price: RM 111 Meal Shakes – Retail Price: RM 113.75 Lecithin – Retail Price: RM 52.50 Supplement ini sesuai diamalkan sepanjang bulan Ramadhan ini. Yang dewasa, boleh amalkan Meal Shakes dan Lecithin. Yang kanak-kanak, boleh amalkan Meal Shakes dan Vitalea for Children. Supplement ini membantu anda lebih bertenaga, ceria, tidak…

  • Promosi Shaklee Gempak Bulan Oktober 2015 – Omega Guard, GLA Complex, Vitamin E, Vitalea for Children

    Ehem.. ehem.. pastinya anda menantikan, apa agaknya promosi bulan Oktober ni kan.. Tapi saya pasti, anda semua ni tentunya up-to-date. 1hb, semua dah tahu apa promo hebat dan gempak bulan ni. Tapi takpe, saya nak juga beritahu. Ada 4 supplement promosi bulan ni tau. Supplement untuk gebu gebas, cun melecun, kurus, subur, semuanyalah. Memang rugi tak grab promosi bulan ni. Gempak kan? Nak tahu apa khasiat dan kebaikan setiap supplement tu, meh rajin-rajin sikit click link ini. OMEGA GUARD GLA COMPLEX VITALEA FOR CHILDREN VITAMIN E Tunggu apa lagi. Hubungi kami sekarang untuk order. Nak promosi special dari kami, kena cepat-cepat PM. Anda pasti teruja nak tahu. ——————————————————— Puan Shima…

  • Makanan Tambahan (Supplement) Untuk Perkembangan Kanak-Kanak

    Anak-anak memerlukan nutrisi yang lengkap untuk menyokong tumbesaran mereka. Antaranya kalsium, vitamin C, zat besi, dan pelbagai lagi nutrisi. Namun, oleh kerana kesibukan parents di luar sana, mampukah anda menyediakan makanan yang lengkap dengan nutrisi ni? Jangan bimbang. Anda boleh memberikan mereka makanan tambahan (supplement) untuk membantu menyokong tumbesaran mereka. Apa supplement yang bersesuaian untuk mereka? ☃ Vitalea for Children ☃ Meal Shakes ☃ Chewable Vita-C Plus ☃ Omega Guard Apa istimewanya 4 supplement ni untuk mereka? Jom berikan anak-anak kita supplement ni. Terutama mereka yang mempunyai masalah tidak mahu makan, sukar untuk fokus, kerap demam, dan macam-macam lagi. Hubungi kami untuk ketahui supplement bersesuaian untuk anak anda. ——————————————————— Puan…

  • Multivitamin Shaklee Terbaik Untuk Anak-Anak (Vitalea for Children)

    Bukan hanya dewasa, kanak-kanak juga perlukan multivitamin. Mereka memerlukan pelbagai nutrisi untuk membantu pembesaran, meningkatkan kadar kesihatan, dan tidak lesu sepanjang hari. Antara nutrisi yang diperlukan anak-anak kita ialah vitamin C, zinc, vitamin D, kalsium, zat besi, dan pelbagai lagi. Tetapi, bukan mudahkan kita nak menyediakan semua nutrisi tu untuk anak kita setiap hari? Oleh itu, anda ada satu option terbaik iaitu dengan memberikan mereka supplement multivitamin. Shaklee telah merumuskan multivitamin dengan formulasi baru untuk lebih memenuhi keperluan mereka iaitu Vitalea for Children. Apa keistimewaan multivitamin Shaklee ni? Mengapa ia lain dari yang lain? ☂ Dilengkapi dengan 18 vitamin dan mineral untuk perkembangan anak-anak ☂ Mengandungi xylitol untuk mengelakkan cavity…

  • Supplement untuk Si Manja

    Assalamualaikum… Hari ni saya nak berkongsi dengan anda semua supplement yang sesuai untuk si manja…  Si manja juga berhak mendapatkan nutrisi seimbang untuk pembesaran yang lebih baik.. Tambah pula sekarang ni kita dikelilingi dengan kuman, virus, dan environment yang tidak sihat.. udara yang kita bernafas ni pun ade banyak kuman… Shaklee ada beberapa supplement yang sudah tentunya disukai si manja..  Chewable Vita-C 100 mg Sesuai untuk seisi keluarga terutama kanak-kanak dan mereka yang sukar untuk menelan pil Memelihara kandungan antioksidan semulajadi tubuh dan juga penting untuk kesihatan tulang, gigi, gusi serta struktur am tubuh badan Dapat membantu mengekalkan pertahanan semulajadi badan  Mempunyai rasa sitrus yang hebat Vitamin C tambahan diperlukan…