• Khasiat dan Kebaikan Meal Shakes Shaklee Untuk Anda dan Anak Anda

    Meal Shakes merupakan minuman supplement yang amat digemari oleh semua golongan terutama kanak-kanak. Ini kerana rasa vanilla nya yang amat sedap dan mengenyangkan. Meal Shakes Shaklee dihasilkan daripada bahan semulajadi seperti buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, dan lactalbumin. Meal Shakes memberikan khasiat dan kebaikan kepada anda dan juga anak anda. KHASIAT DAN KEBAIKAN MEAL SHAKES SHAKLEE Sekiranya anak anda mempunyai masalah berikut, anda memerlukan MEAL SHAKES!! ✘ mempunyai masalah sembelit ✘ memilih makanan (picky eater) ✘ tidak mahu makan ✘ sering demam / selsema / batuk (rendah sistem imun) ✘ terlalu kurus —————————————————- Testimoni Meal Shakes? Click link ini! —————————————————- Jom dapatkan Meal Shakes.. Anda juga akan mendapat FREE CONSULTATION istimewa…

  • Tambah Berat Badan Dengan Supplement Shaklee

    Bukan semua ingin mencari supplement untuk kurus, malah ada juga mereka yang mencari supplement untuk TAMBAH BERAT BADAN! terutama untuk mereka yang KURUS atau SANGAT KURUS yang lebih menginginkan berat badan yang lebih ideal. Kami ingin menyarankan 3 supplement Shaklee yang asas dan lengkap untuk membantu anda tambah berat badan anda dan menjadikan bentuk badan anda lebih ideal. Bagaimana Supplement Shaklee boleh membantu masalah anda yang terlalu kurus dan tidak mencapat berat badan yang ideal? ✔ MEAL SHAKES ➜ kaya dengan 24 jenis vitamin, mineral dan zat ➜ dilengkapi dengan asid amino yang diperlukan oleh tubuh kita ➜ kaya dengan protein (tanpa laktosa) yang membantu membekalkan nutrisi kepada sel tubuh…

  • Khasiat Meal Shakes Shaklee

    Meal Shakes dari Shaklee kaya dengan 24 jenis vitamin, mineral, dan zat perlu. Meal Shakes dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi seperti sayur-sayuran, buah-buahan, kacang soya, dan lactalbumin. Meal Shakes memberikan 1001 khasiat kepada semua yang mengamalkannya (either kanak-kanak or orang dewasa). Siapa yang boleh minum Meal Shakes? ✔ Pelajar ✔ Kanak-kanak ✔ Ibu Mengandung ✔ Mereka yang gemar bersukan ✔ Mereka yang sering demam / selsema ✔ Mereka yang sibuk bekerja ✔ Mereka yang suka mengambil makanan segera Apa Khasiat Meal Shakes? ☛ Menyediakan nutrisi lengkap untuk tubuh badan kita ☛ Membekalkan nutrisi ke dalam tubuh ☛ Kaya dengan protein (tanpa laktosa) yang membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, dll ☛ Mengandungi…

  • Supplement untuk Si Manja

    Assalamualaikum… Hari ni saya nak berkongsi dengan anda semua supplement yang sesuai untuk si manja…  Si manja juga berhak mendapatkan nutrisi seimbang untuk pembesaran yang lebih baik.. Tambah pula sekarang ni kita dikelilingi dengan kuman, virus, dan environment yang tidak sihat.. udara yang kita bernafas ni pun ade banyak kuman… Shaklee ada beberapa supplement yang sudah tentunya disukai si manja..  Chewable Vita-C 100 mg Sesuai untuk seisi keluarga terutama kanak-kanak dan mereka yang sukar untuk menelan pil Memelihara kandungan antioksidan semulajadi tubuh dan juga penting untuk kesihatan tulang, gigi, gusi serta struktur am tubuh badan Dapat membantu mengekalkan pertahanan semulajadi badan  Mempunyai rasa sitrus yang hebat Vitamin C tambahan diperlukan…

  • Meal Shakes Sesuai utk Semua

    Assalamualaikum… Apa khabar, sahabat? Suami/isteri sihat? Dah ada zuriat? Anak anda sihat ke? Kalau semuanya sihat, syukur Alhamdulillah.. Sesungguhnya yg baik itu dtg dr Allah, dan yg kurang itu atas kelemahan diri kita sendiri.. Hari ini, Shima nak kongsi dengan sahabat di luar sana yang telah pun ada zuriat, terutama bg anak2 yang telah pun mencecah umur setahun.. mesti rasa cepat aje masa berlalu smpai kita pun x sedar yang anak kita tu dah besar dah pun.. kan? Alhamdulillah.. hehe.. Seperti yang kita semua sudah pun maklum, perkembangan anak2 adalah yang paling utama sekali agar si manja kita membesar dgn baik dan menjadi insan yang berguna di masa hadapan.. bukan…