Tak Jadi Hilang Suara Lepas Bancuh Benda Ni

Boleh dikatakan dah seminggu Kak Mah selsema plus sakit tekak. Kak Mah memang gini. Jarang demam, selsema, batuk. Tapi once dah kena, lambat nak recover. But, alhamdulillah, tak kronik sangat lah. Still continue updose supplement yang boleh tingkatkan sistem imunisasi. Terutama vitamin c.

Al-kisah nya, semalam kakak beli ice cream. Eh. Mana boleh nak tolak kan. Ice cream tu. Hehe. Memanglah jadi favorite Kak Mah. So, bedal juga la satu cup tu. Haha. Nampak tak kedegilan Kak Mah disini? Jangan ikut. Malam tu, Kak Mah rasa tekak semakin gatal. Bila cakap, alamak. Keluar separuh suara Ella. Tapi tak boleh challenge Miss Luna dalam MLM suku akhir baru-baru ni. Hehe. Itu lagi kronik.

Before tidur, teringat ada satu supplement Kak Mah belum cuba lagi semenjak tak sihat ni. Kak Mah pun bancuh benda tu dengan air oren. Gulp, gulp. Sedap. Sejuk lak tu. Haha. Tak sedar diri lagi tu. Dah tahu batuk, lagi nak minum air sejuk. Tawakallah.

Alhamdulillah, esok paginya, suara Kak Mah elok macam biasa. Tak jadi hilang suara. Batuk pun tak sekuat sebelum ni. Selsema masih ada tapi kurang. Alhamdulillah. Syukur sangat. Kalau tak, tak dapat menikmati makanan. Hidung pun tak selesa sebab selsema tu. Yang bersyukurnya lagi, Ayra pun kurang batuk dan selsemanya. Alhamdulillah.

Nak tahu apa Kak Mah bancuh?

Nutriferon + Air Oren

Nutriferon membantu meningkatkan fungsi interferon dalam badan kita. Interferon ni lah yang menguatkan sistem imunisasi badan kita ni, untuk melawan jangkitan kuman dan meredakan selsema, batuk, demam.

Lihat kandungan dalam nutriferon ni. Lengkap dengan 100% bahan semulajadi. Lebih 40 tahun tau kajian dilakukan untuk menghasilkan nutriferon ni. Bukan calang-calang supplement.

Anda ada masalah sama? Boleh dapatkan nutriferon daripada Kak Mah.

*Disclaimer*

Demam Kebah dengan Nutriferon

Selalunya kita mesti standby panadol, paracetamol bila dijangkiti demam, selsema kan. Pastu ubat batuk pun dah tentu-tentu standby kat rumah. Senang, bila demam ke atau batuk ke, ambil je ubat tu dulu.

Apa kata, tukar panadol/paracetamol kepada makanan tambahan (supplement) yang lebih semulajadi dan selamat diamalkan. Dan paling penting, juga dapat bantu menguatkan sistem imun kita ni. Tak percaya? Jom tengok beberapa testimoni ni.

Nutriferon untuk seisi keluarga

Nutriferon untuk seisi keluarga

 

Nutriferon Perisai Seisi Keluarga

Nutriferon Perisai Seisi Keluarga

 

Nutriferon segera bantu kebahkan demam

Nutriferon segera bantu kebahkan demam

 

Bagaimana Nutriferon membantu menguatkan sistem imun badan, sekaligus membantu kebahkan demam?

Bahan semulajadi dalam Nutriferon

Bahan semulajadi dalam Nutriferon

 

Pastikan rumah anda mempunyai stok satu kotak Nutriferon, sepertimana anda simpan stok panadol / paracetamol / ubat batuk / ubat selsema di dalam rumah. Rasakan kelainannya. Dan yang pasti, Nutriferon lebih selamat diamalkan.

Untuk info lebih lanjut, boleh contact saya segera.

signature 3

*Disclaimer*

Promosi November Lebih Gempak

Uolls dah tahu ke apa promosi November kali ni? Mesti uolls suka sebab promosi kali ni ada pelbagai khasiat. Especially untuk mereka yang tengah usaha nak kurangkan berat badan. Inilah masanya untuk dapatkan supplement favorite uolls dengan promosi menarik. Nak tahu apa?

Promosi November 2016

Promosi November 2016

Harganya?

NUTRIFERON

  • Twinpack less 5% – RM344.38
  • Buy 6 Free 1 – RM1,087.50
Promosi Beli 6 Free 1

Promosi Beli 6 Free 1

 

BUY 3 FREE 1 PROMOTION

  • Alfalfa S (300 biji) – RM161.25
  • Alfalfa L (700 biji) – RM292.50
  • Lecithin – RM157.50
  • Vitalea for Children – RM333

Untuk info lanjut tentang kebaikan produk ni, bolehlah hubungi saya, Shima. Terus order okeh. Jangan tunggu last minit. Nanti terlupa pula. Terus ambil phone, dan hubungi saya.

signature 3

Siapa Memerlukan Nutriferon Yang Bantu Tingkatkan Sistem Imunisasi?

Nutriferon adalah supplement yang membantu meningkatkan sistem imunisasi badan. Ini kerana khasiatnya untuk tingkatkan interferon dalam badan. Interferon memainkan peranan sebagai sistem pertahanan dalam badan kita daripada jangkitan virus. Nutriferon dihasilkan daripada 4 jenis tumbuhan yang terbukti membantu mengeluarkan interferon tubuh secara semulajadi. Siapa memerlukan nutriferon?
Sekiranya anda mempunyai masalah seperti ini, anda memerlukan 1 nutriferon di rumah anda. Anda akan merasakan khasiat nutriferon yang semulajadi ini. Terutama dalam keadaan cuaca yang tidak menentu ni.. Elnino, elnina, jerebu, dan perbagai lagi keadaan cuaca di dunia ni. Tahap imunisasi badan akan cepat lemah dan anda perlukan supplement untuk bantu tingkatkan sistem imunisasi badan anda.

Lambat atau cepat kesan nutriferon tersebut, bergantung kepada tahap penerimaan badan anda. Yang penting, ianya selamat. Pengambilan secara consistent akan memberikan kesan yang positif kepada anda, in shaa Allah.

Hubungi kami untuk order nutriferon anda! Anda akan mendapat free consultation dari kami.
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Sediakan Nutriferon Shaklee Sewaktu Musim Jerebu

Musim jerebu kembali sekali lagi. Disebabkan cuaca yang panas dan kering, debu-debu semakin menjadi-jadi. Pembakaran terbuka juga meningkat. Maka jerebu pun kembali kelihatan. Kali terakhir jerebu di Malaysia adalah pada Jun 2013. Ini semua adalah dugaan Allah untuk mengingatkan kita agar meminta pada-Nya dan tidak melupakan-Nya. Sama-sama kita berdoa agar hujan kembali membasahi bumi Malaysia. 
Bukan ingin mengambil kesempatan, tetapi kami ingin membantu anda agar kesihatan anda kurang dipengaruhi dengan keadaan sekeliling. In Shaa ALLAH, dengan izin dari-Nya. Kita hanya berusaha, selebihnya kita serahkan pada Yang Esa. Kami menyarankan agar anda menyediakan sekurang-kurangnya 1 kotak Nutriferon Shaklee di rumah anda sewaktu musim jerebu ini sebagai bekalan. Al-maklumlah, di keadaan cuaca seperti ini, mudah dijangkiti batuk, selsema, demam. In Shaa ALLAH, dengan izin Allah jua, Nutriferon dapat membantu meningkatkan tahap imunisasi badan anda sepanjang musim jerebu ini.
Nutriferon Shaklee merupakan supplement yang dihasilkan daripada tumbuh-tumbuhan semulajadi untuk meningkatkan tahap interferon tubuh manusia secara semulajadi. Nutriferon dihasilkan setelah kajian dilakukan selama 40 tahun oleh kumpulan Shaklee. 
Nutriferon dihasilkan daripada 4 tumbuhan asas iaitu biji labu, biji plantago asiatica, honeysuckle jepun, dan bunga safflower. Ingin ketahui khasiat setiap tumbuhan tersebut? Click SINI!
Dapatkan bacaan terkini IPU di website ini ➲ http://apims.doe.gov.my/apims/hourly4.php
Jerebu di Senawang
Dapatkan 1 kotak Nutriferon SEKARANG!! 1 kotak mengandungi 30 sachet!
Hubungi kami untuk order. Stok available!!
———————————————————
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**