Ketahui Info Tentang Pneumonia

Pernah dengar tak tentang Pneumonia? Pneumonia ialah jangkitan pada paru-paru yang boleh menyebabkan kita berasa sangat tidak selesa dan sakit. Bermula dengan batuk, demam, dan pernafasan yang sukar. Pneumonia ini biasa kita dengar terjadi di kalangan bayi, kanak-kanak. Namun dewasa...

Demam Kebah dengan Nutriferon

Selalunya kita mesti standby panadol, paracetamol bila dijangkiti demam, selsema kan. Pastu ubat batuk pun dah tentu-tentu standby kat rumah. Senang, bila demam ke atau batuk ke, ambil je ubat tu dulu. Apa kata, tukar panadol/paracetamol kepada makanan tambahan (supplement)...

Promosi November Lebih Gempak

Uolls dah tahu ke apa promosi November kali ni? Mesti uolls suka sebab promosi kali ni ada pelbagai khasiat. Especially untuk mereka yang tengah usaha nak kurangkan berat badan. Inilah masanya untuk dapatkan supplement favorite uolls dengan promosi menarik. Nak...

Nutriferon Bantu Tingkatkan Sistem Imunisasi

Nutriferon adalah satu formula eksklusif yang dihasilkan dan dipaten oleh Shaklee. Kajian selama 40 tahun dilakukan dan akhirnya Nutriferon dapat dihasilkan daripada ekstrak 4 tumbuhan. Tumbuhan-tumbuhan tersebut mampu mengeluarkan interferon tubuh secara semulajadi.  4 tumbuhan semulajadi tersebut ialah: ❀ Biji...