• JANGAN Makan Lecithin Kalau Tak Nak Bakar Lemak

    Ini merupakan amaran kepada anda yang TIDAK MAHU BAKAR LEMAK… Yang mana nak kurus, tapi “tak nak” bakar lemak dia, maka janganlah makan lecithin ni.. Nanti jangan pula complaint berat badan tak berkurangan… Itu sebab lemak anda tidak terbakar.. ^^ Untuk menurunkan berat badan, perkara pertama yang perlu diamalkan adalah dengan membakar lemak. Samada dengan cara bersenam, ataupun dengan mengamalkan supplement.. Lecithin merupakan salah satu supplement Shaklee yang dapat membantu membakarkan lemak. Lecithin Shaklee dihasilkan daripada soya non-GMO. Lecithin dikaitkan dengan choline yang dipercayai membantu untuk memecahkan kolesterol menjadi particle kecil yang mudah untuk dirembeskan. Choline di dalam lecithin juga dapat membantu meningkatkan kadar metabolisme badan untuk membakar lemak dengan…

  • Combo Alfalfa Complex Shaklee yang SPECIAL!!

    Alfalfa Complex nak juga ber-couple.. betul tak? Oleh itu, kami datangkan kepada anda SET COMBO ALFALFA COMPLEX sempena bulan PROMOSI ALFAFA!!! pilih je nak set yang mana? semua pun boleh! ✔ set kurus✔ set gout✔ set kesuburan✔ set kulit✔ set resdung✔ set asma✔ set keputihan✔ milk booster✔ set MALAM PERTAMA (wow!!!) nak tau apa benda setiap set tu, boleh pm kami! ❥ Beli 6 botol Alfalfa dan dapatkan percuma 1 botol❥ Promosi Alfalfa hanya SAH sehingga 31 JANUARI 2014 SAHAJA!!!  pergghhhhhh… memang best! jom beli!!!———————————Berminat?✆ Hubungi kami SEKARANG, jangan LEWAT!!✎ msg/whatsapp: 0196972866✍ pm fb: http://bit.ly/PM_Kami✉ email: suppl3ment4all@gmail.com☎ cod: Seremban / Senawang / Mantin / Port Dickson **Disclaimer**

  • 10 Khasiat dan Kebaikan Alfalfa Complex Shaklee

    Alfalfa sememangnya merupakan sejenis tumbuhan yang kaya dengan pelbagai KHASIAT dan KEBAIKAN kepada kita. Alfalfa Complex Shaklee dihasilkan daripada Alfalfa jenis Medicago Sativa yang ditanam secara organik di California dan ianya bebas dari pestisid, herbasid, dan menggunakan bahan baja yang bebas kimia.   Apakah keunikan Alfalfa? ♕ Medicago Sativa merupakan Alfalfa yang memiliki gred yang paling tinggi ♕ Mengambil masa sekurang-kurangnya 2 tahun untuk membesar ♕ Akar Alfalfa boleh mencecah sehingga 20 kaki ke dalam tanah untuk menyerap pelbagai nutrisi Apakah perbezaan Alfalfa Complex Shaklee? ♔ Shaklee menuai daun Alfalfa yang telah mencapai tahap kematangan tertinggi ♔ Daun Alfalfa yang matang kaya dengan klorofil ♔ Daun Alfalfa dikeringkan dengan udara semulajadi…

  • Khasiat dan Kelebihan Lecithin Shaklee

    Lecithin merupakan salah satu produk yang sangat HOT di pasaran sekarang ini. Ini kerana khasiat dan kelebihannya yang amat diminati oleh ramai pengamal supplement Shaklee. Soya lecithin merupakan sumber utama kolina iaitu satu komponen asetilkolina neurotransmiter yang terlibat dalam penghantaran mesej ke otak dan sistem saraf. Apakah perbezaan (kelebihan) Lecithin dari Shaklee dan produk lain di pasaran? ✿ Diekstrak daripada kacang soya organik yang bukan GMO ✿ Setiap kapsul mengandungi 520 mg lecithin soya termasuk 80 mg kolin dan 48 mg inositol ✿ Lecithin yang dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus, dan lemak tak tepu. Apakah Khasiat dan Kebaikan Lecithin Shaklee?  Stok Lecithin kami (ready stok) adalah AMAT…

  • Ibu Menyusu – Kurus walaupun Breastfeeding

    BERITA BAIK untuk ibu-ibu yang tengah breastfeeding, tetapi mempunyai masalah untuk kuruskan badan. Shaklee boleh membantu anda. Shaklee menawarkan beberapa supplement yang boleh membantu anda mendapatkan berat yang ideal, dan maintain sihat! BEST kan? Kurus dengan cara yang sihat, dalam masa yang sama susu badan tidak berkurang – still maintain. Ibu-ibu menyusu perlu memastikan bahawa nutrisi dalam badannya lengkap kerana mereka menyusukan bayi mereka. Kalau nutrisi tidak cukup, bayi pun tak gembira. Oleh itu, pengambilan supplement yang betul boleh membantu untuk breastfeed, dalam masa yang sama bantu anda untuk kurus! Tahukah anda sebenarnya breastfeeding mom boleh membakar kalori sekurang-kurangnya 500 kalori setiap kali anda menyusukan bayi anda. Namun begitu, masih…