• Promosi November Lebih Gempak

    Uolls dah tahu ke apa promosi November kali ni? Mesti uolls suka sebab promosi kali ni ada pelbagai khasiat. Especially untuk mereka yang tengah usaha nak kurangkan berat badan. Inilah masanya untuk dapatkan supplement favorite uolls dengan promosi menarik. Nak tahu apa? Harganya? NUTRIFERON Twinpack less 5% – RM344.38 Buy 6 Free 1 – RM1,087.50   BUY 3 FREE 1 PROMOTION Alfalfa S (300 biji) – RM161.25 Alfalfa L (700 biji) – RM292.50 Lecithin – RM157.50 Vitalea for Children – RM333 Untuk info lanjut tentang kebaikan produk ni, bolehlah hubungi saya, Shima. Terus order okeh. Jangan tunggu last minit. Nanti terlupa pula. Terus ambil phone, dan hubungi saya.

  • Percuma Lecithin atau Alfalfa Botol Besar Bila Register Ahli

    Haaa. Berita baik kepada semua pengguna setia Shaklee yang selama ini berfikir-fikir nak register ahli ke tak kan? Ni ahkak nak habaq, sekaranglah masanya untuk uolls register Shaklee. Sebab boleh dapat free vitamin tau. Tak caya? Meh tengok ni. Syaratnya sama macam sebelum ni. Samada buat belian 100 – 199 uv, atau buat belian sehingga 200 uv. Kalau buat belian 200 uv tu, terus dapat free membership tau. Tak perlu nak bayar yuran keahlian RM68.90 tu. Hehe. Nak tahu apa anda boleh beli untuk dapatkan 200 uv? Ni contohnya. Apa best nya vivix ni? Click link ini sekarang Untuk info lanjut, boleh roger saya okeh. In shaa Allah, saya bantu…

  • Lecithin, Meal Shakes, Vitalea Children ada Promosi Jun 2016

    Walaupun hari ni dah 6 Jun, tapi rasanya masih belum terlewat untuk Ummi kongsikan dengan anda semua, apakah promosi Shaklee bulan Jun 2016 ni. Sempena bulan kelahiran Ummi, Shaklee pun bagi promosi meletops punya.. Hehe.. Sesuai sangatlah dengan bulan Ramadhan..   Jika ingin tahu lebih lanjut tentang 3 supplement hebat ni, boleh click link berikut: Vitalea for Children – Retail Price: RM 111 Meal Shakes – Retail Price: RM 113.75 Lecithin – Retail Price: RM 52.50 Supplement ini sesuai diamalkan sepanjang bulan Ramadhan ini. Yang dewasa, boleh amalkan Meal Shakes dan Lecithin. Yang kanak-kanak, boleh amalkan Meal Shakes dan Vitalea for Children. Supplement ini membantu anda lebih bertenaga, ceria, tidak…

  • Khasiat Lecithin Shaklee Bukan Sekadar Untuk Bakar Lemak

    Lecithin seringkali dikaitkan dengan supplement untuk bakar lemak. Dan selalunya pun, sekiranya ada di antara mereka yang ingin kan supplement untuk kurangkan berat badan, lecithin adalah di antara supplement paling popular untuk bantu membakarkan lemak. Tetapi tahukah anda, khasiat lecithin adalah lebih dari sekadar membakar lemak? Contohnya, lecithin dapat membantu menguatkan daya ingatan. Maka, ia juga bersesuaian untuk pelajar. Lecithin Shaklee diperbuat daripada soya non-GMO. Setiap kapsul lecithin mengandungi 520 mg lecithin soya, termasuk dengan 80 mg choline dan 48 mg inositol. Harga sebotol lecithin hanyalah RM52.50 sahaja! Murah dan amat berbaloi. Hubungi kami sekarang untuk order! ——————————————————— Puan Shima (SID # 885670) msg/whatsapp: 0196972866 pm fb: http://bit.ly/PM_Kami ——————————————————— **Disclaimer**

  • Kebaikan Alfalfa Complex Shaklee Bukan Hanya Sebagai “Milk Booster”

    Alfalfa Complex Shaklee sememangnya sinonim sebagai “milk booster” shaklee. Tetapi sebenarnya kebaikan dan kelebihan Alfalfa Complex Shaklee adalah lebih dari sekadar milk booster, malah lebih lagi kebaikan yang sesuai untuk semua, tidak kira jantina. Lelaki dan perempuan boleh menikmati kebaikan Alfalfa Complex. Alfalfa adalah sejenis tumbuhan yang kaya dengan pelbagai khasiat dan dipercayai sejak dahulu lagi. Alfalfa Complex dihasilkan daripada medicago sativa yang merupakan gred tertinggi alfalfa. Alfalfa Complex terdiri daripada 2 jenis botol yang berlainan saiz iaitu Small (330 biji) atau Large (700 biji). Khasiat dan kebaikan setiap biji Alfalfa Complex adalah sama, tiada perbezaan. Bagi anda yang mempunyai masalah sembelit, ingin kurus, resdung, keputihan, supplement ini adalah untuk…