• Percuma Lecithin atau Alfalfa Botol Besar Bila Register Ahli

    Haaa. Berita baik kepada semua pengguna setia Shaklee yang selama ini berfikir-fikir nak register ahli ke tak kan? Ni ahkak nak habaq, sekaranglah masanya untuk uolls register Shaklee. Sebab boleh dapat free vitamin tau. Tak caya? Meh tengok ni. Syaratnya sama macam sebelum ni. Samada buat belian 100 – 199 uv, atau buat belian sehingga 200 uv. Kalau buat belian 200 uv tu, terus dapat free membership tau. Tak perlu nak bayar yuran keahlian RM68.90 tu. Hehe. Nak tahu apa anda boleh beli untuk dapatkan 200 uv? Ni contohnya. Apa best nya vivix ni? Click link ini sekarang Untuk info lanjut, boleh roger saya okeh. In shaa Allah, saya bantu…

  • Lecithin, Meal Shakes, Vitalea Children ada Promosi Jun 2016

    Walaupun hari ni dah 6 Jun, tapi rasanya masih belum terlewat untuk Ummi kongsikan dengan anda semua, apakah promosi Shaklee bulan Jun 2016 ni. Sempena bulan kelahiran Ummi, Shaklee pun bagi promosi meletops punya.. Hehe.. Sesuai sangatlah dengan bulan Ramadhan..   Jika ingin tahu lebih lanjut tentang 3 supplement hebat ni, boleh click link berikut: Vitalea for Children – Retail Price: RM 111 Meal Shakes – Retail Price: RM 113.75 Lecithin – Retail Price: RM 52.50 Supplement ini sesuai diamalkan sepanjang bulan Ramadhan ini. Yang dewasa, boleh amalkan Meal Shakes dan Lecithin. Yang kanak-kanak, boleh amalkan Meal Shakes dan Vitalea for Children. Supplement ini membantu anda lebih bertenaga, ceria, tidak…

  • Khasiat Lecithin Shaklee Bukan Sekadar Untuk Bakar Lemak

    Lecithin seringkali dikaitkan dengan supplement untuk bakar lemak. Dan selalunya pun, sekiranya ada di antara mereka yang ingin kan supplement untuk kurangkan berat badan, lecithin adalah di antara supplement paling popular untuk bantu membakarkan lemak. Tetapi tahukah anda, khasiat lecithin adalah lebih dari sekadar membakar lemak? Contohnya, lecithin dapat membantu menguatkan daya ingatan. Maka, ia juga bersesuaian untuk pelajar. Lecithin Shaklee diperbuat daripada soya non-GMO. Setiap kapsul lecithin mengandungi 520 mg lecithin soya, termasuk dengan 80 mg choline dan 48 mg inositol. Harga sebotol lecithin hanyalah RM52.50 sahaja! Murah dan amat berbaloi. Hubungi kami sekarang untuk order! ——————————————————— Puan Shima (SID # 885670) msg/whatsapp: 0196972866 pm fb: http://bit.ly/PM_Kami ——————————————————— **Disclaimer**

  • JANGAN Makan Lecithin Kalau Tak Nak Bakar Lemak

    Ini merupakan amaran kepada anda yang TIDAK MAHU BAKAR LEMAK… Yang mana nak kurus, tapi “tak nak” bakar lemak dia, maka janganlah makan lecithin ni.. Nanti jangan pula complaint berat badan tak berkurangan… Itu sebab lemak anda tidak terbakar.. ^^ Untuk menurunkan berat badan, perkara pertama yang perlu diamalkan adalah dengan membakar lemak. Samada dengan cara bersenam, ataupun dengan mengamalkan supplement.. Lecithin merupakan salah satu supplement Shaklee yang dapat membantu membakarkan lemak. Lecithin Shaklee dihasilkan daripada soya non-GMO. Lecithin dikaitkan dengan choline yang dipercayai membantu untuk memecahkan kolesterol menjadi particle kecil yang mudah untuk dirembeskan. Choline di dalam lecithin juga dapat membantu meningkatkan kadar metabolisme badan untuk membakar lemak dengan…

  • Khasiat dan Kelebihan Lecithin Shaklee

    Lecithin merupakan salah satu produk yang sangat HOT di pasaran sekarang ini. Ini kerana khasiat dan kelebihannya yang amat diminati oleh ramai pengamal supplement Shaklee. Soya lecithin merupakan sumber utama kolina iaitu satu komponen asetilkolina neurotransmiter yang terlibat dalam penghantaran mesej ke otak dan sistem saraf. Apakah perbezaan (kelebihan) Lecithin dari Shaklee dan produk lain di pasaran? ✿ Diekstrak daripada kacang soya organik yang bukan GMO ✿ Setiap kapsul mengandungi 520 mg lecithin soya termasuk 80 mg kolin dan 48 mg inositol ✿ Lecithin yang dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus, dan lemak tak tepu. Apakah Khasiat dan Kebaikan Lecithin Shaklee?  Stok Lecithin kami (ready stok) adalah AMAT…