• Promosi November Lebih Gempak

    Uolls dah tahu ke apa promosi November kali ni? Mesti uolls suka sebab promosi kali ni ada pelbagai khasiat. Especially untuk mereka yang tengah usaha nak kurangkan berat badan. Inilah masanya untuk dapatkan supplement favorite uolls dengan promosi menarik. Nak tahu apa? Harganya? NUTRIFERON Twinpack less 5% – RM344.38 Buy 6 Free 1 – RM1,087.50   BUY 3 FREE 1 PROMOTION Alfalfa S (300 biji) – RM161.25 Alfalfa L (700 biji) – RM292.50 Lecithin – RM157.50 Vitalea for Children – RM333 Untuk info lanjut tentang kebaikan produk ni, bolehlah hubungi saya, Shima. Terus order okeh. Jangan tunggu last minit. Nanti terlupa pula. Terus ambil phone, dan hubungi saya.

  • Percuma Lecithin atau Alfalfa Botol Besar Bila Register Ahli

    Haaa. Berita baik kepada semua pengguna setia Shaklee yang selama ini berfikir-fikir nak register ahli ke tak kan? Ni ahkak nak habaq, sekaranglah masanya untuk uolls register Shaklee. Sebab boleh dapat free vitamin tau. Tak caya? Meh tengok ni. Syaratnya sama macam sebelum ni. Samada buat belian 100 – 199 uv, atau buat belian sehingga 200 uv. Kalau buat belian 200 uv tu, terus dapat free membership tau. Tak perlu nak bayar yuran keahlian RM68.90 tu. Hehe. Nak tahu apa anda boleh beli untuk dapatkan 200 uv? Ni contohnya. Apa best nya vivix ni? Click link ini sekarang Untuk info lanjut, boleh roger saya okeh. In shaa Allah, saya bantu…

  • Kebaikan Alfalfa Complex Shaklee Bukan Hanya Sebagai “Milk Booster”

    Alfalfa Complex Shaklee sememangnya sinonim sebagai “milk booster” shaklee. Tetapi sebenarnya kebaikan dan kelebihan Alfalfa Complex Shaklee adalah lebih dari sekadar milk booster, malah lebih lagi kebaikan yang sesuai untuk semua, tidak kira jantina. Lelaki dan perempuan boleh menikmati kebaikan Alfalfa Complex. Alfalfa adalah sejenis tumbuhan yang kaya dengan pelbagai khasiat dan dipercayai sejak dahulu lagi. Alfalfa Complex dihasilkan daripada medicago sativa yang merupakan gred tertinggi alfalfa. Alfalfa Complex terdiri daripada 2 jenis botol yang berlainan saiz iaitu Small (330 biji) atau Large (700 biji). Khasiat dan kebaikan setiap biji Alfalfa Complex adalah sama, tiada perbezaan. Bagi anda yang mempunyai masalah sembelit, ingin kurus, resdung, keputihan, supplement ini adalah untuk…

  • Combo Alfalfa Complex Shaklee yang SPECIAL!!

    Alfalfa Complex nak juga ber-couple.. betul tak? Oleh itu, kami datangkan kepada anda SET COMBO ALFALFA COMPLEX sempena bulan PROMOSI ALFAFA!!! pilih je nak set yang mana? semua pun boleh! ✔ set kurus✔ set gout✔ set kesuburan✔ set kulit✔ set resdung✔ set asma✔ set keputihan✔ milk booster✔ set MALAM PERTAMA (wow!!!) nak tau apa benda setiap set tu, boleh pm kami! ❥ Beli 6 botol Alfalfa dan dapatkan percuma 1 botol❥ Promosi Alfalfa hanya SAH sehingga 31 JANUARI 2014 SAHAJA!!!  pergghhhhhh… memang best! jom beli!!!———————————Berminat?✆ Hubungi kami SEKARANG, jangan LEWAT!!✎ msg/whatsapp: 0196972866✍ pm fb: http://bit.ly/PM_Kami✉ email: suppl3ment4all@gmail.com☎ cod: Seremban / Senawang / Mantin / Port Dickson **Disclaimer**

  • 10 Khasiat dan Kebaikan Alfalfa Complex Shaklee

    Alfalfa sememangnya merupakan sejenis tumbuhan yang kaya dengan pelbagai KHASIAT dan KEBAIKAN kepada kita. Alfalfa Complex Shaklee dihasilkan daripada Alfalfa jenis Medicago Sativa yang ditanam secara organik di California dan ianya bebas dari pestisid, herbasid, dan menggunakan bahan baja yang bebas kimia.   Apakah keunikan Alfalfa? ♕ Medicago Sativa merupakan Alfalfa yang memiliki gred yang paling tinggi ♕ Mengambil masa sekurang-kurangnya 2 tahun untuk membesar ♕ Akar Alfalfa boleh mencecah sehingga 20 kaki ke dalam tanah untuk menyerap pelbagai nutrisi Apakah perbezaan Alfalfa Complex Shaklee? ♔ Shaklee menuai daun Alfalfa yang telah mencapai tahap kematangan tertinggi ♔ Daun Alfalfa yang matang kaya dengan klorofil ♔ Daun Alfalfa dikeringkan dengan udara semulajadi…