Berhenti Merokok dengan Cepat, Senang

Ramai yang ingin berhenti merokok, tapi tak tahu apa cara paling mudah untuk merokok. Untuk suami-suami terutamanya, anda diwajibkan berhenti merokok jika anda sayangkan isteri anda, anak-anak anda. Tahu kan, perokok sekunder berisiko lebih tinggi untuk mengalami komplikasi akibat asap rokok, berbanding dengan perokok tegar itu sendiri. Jadi, jangan pentingkan diri sendiri. Sayangi keluarga anda, ikhtiar untuk berhenti merokok.

Jom kita dengar sharing istimewa daripada Encik ni. Berbelas tahun merokok, akhirnya terasa “bosan” dan “penat” untuk merokok. Lantas, ikhtiar dengan mengamalkan Vivix Shaklee. Pada saat video ini dibuat, beliau telah berhenti merokok selama 1 tahun.

Berhenti Merokok Dengan Cepat untuk Selama-Lamanya from iReach HD on Vimeo.

Nak tahu macam mana Vivix membantu perokok berhenti merokok, boleh click LINK INI.

So, dah decide nak berhenti? Hubungi Kak Mah untuk order Vivix.

Berhenti Merokok dengan Resveratrol

Adakah anda seorang perokok tegar? Adakah anda pernah terfikir untuk berhenti merokok tapi tak tahu cara paling baik untuk berhenti? Konon tekad nak berhenti, tapi bila disogok dengan rokok, kalah juga akhirnya kan. Adakah anda telah berkeluarga? Adakah anda sayangkan pasangan dan anak-anak anda?

Pelbagai persoalan timbul apabila seseorang itu merokok. Tak fikir keluarga ke? Tak nak berhenti ke? Ada sesetengah orang tu nak berhenti, tapi bak kata pepatah, angat-angat tahi ayam. Kata je lebih, buatnya idok. Sudahnya sampai bila pun tak berjaya nak berhenti merokok. Kak Mah nak share salah satu ikhtiar yang anda boleh ambil untuk bantu anda berhenti merokok dengan cara selamat, dengan izin Allah.

Pernah dengar tentang Resveratrol dan Polifenol? Ia mengandungi khasiat anti oksidan yang sangat kuat, meresap hingga ke peringkat sel dan DNA badan kita ni. Vivix daripada Shaklee adalah supplement yang terbaik yang mengandungi kedua khasiat nutrisi tersebut. Dan ya, ramai berjaya berhenti merokok selepas amalkan vivix. Ada yang sedar, ada yang tak sedar boleh berhenti merokok dengan vivix.

Bagaimana Vixix dapat membantu individu berhenti merokok?

  • Nikotin menyebabkan rasa ketagihan merokok. Vivix membantu membuang nikotin daripada dalam darah, otak, dan juga organ lain. Bila nikotin mula kehilangan dan tak ada, maka rasa ketagihan untuk merokok pun turut sama hilang.
  • Mereka yang suka merokok ni, katanya, bila time rokok, seakan ada satu “feel” yang tidak dapat digambarkan tu. Sebab tu, jadi tak keruan bila tak hisap rokok. Macam mana kuat pun kononnya nak tahan, tapi hati tu mesti kuat suruh hisap rokok juga kan untuk dapatkan balik “feel” tu. Well, vivix dapat membantu mengurangkan “feel” tu. Jadi, takde lah si dia mencari rokok lagi.
  • Ramai bimbang tentang simptom withdrawal bila berhenti merokok kan? Simptom ni boleh sampai tahap sangat teruk sehinggakan ada yang badannya seakan “terkejut” sebab selama ni terlalu bergantung dengan nikotin. Sebab tu tak jadi nak berhenti. Betul kan? Dengan pengambilan vivix, vivix dapat membantu mengurangkan simptom withdrawal dan kejutan tu.

Well, perlu diingatkan yang vivix ni adalah supplement. Dimana kesannya mungkin mengambil masa. Jika anda benar-benar tekad dan nekad nak berhenti, maka janganlah berputus asa dan teruskan consume vivix ni. Lagipun elok untuk kesihatan lain juga seperti untuk kolesterol, darah tinggi, kawal gula dalam darah, jantung, dan lain-lain lagi.

Ada ke testimoni mereka yang berjaya berhenti merokok dengan vivix? Meh Kak Mah share sikit antara testimoni yang telahpun berjaya.

Untuk info lanjut dan untuk dapatkan vivix ni, boleh hubungi Kak Mah ya.