• Promosi Si Merah Vivix Disember 2017

    Shaklee ni pandai tau. Awal tahun dah buat promosi ni, hujung tahun pun sama juga nak buat promosi yang sama, sempena penutup 2017. Hebat kan? Si Merah Vivix, sememangnya menjadi pujaan hati ramai orang. Sebab itu, Vivix berada di ranking pertama dalam senarai Top Seller Products di Malaysia. Hebat kan? Sungguhpun harganya mencecah RM475 sebotol for non-member, tapi tetap ramai yang mengamalkan Vivix dalam diet seharian. Sebab, kesan anti oksidannya yang jauh lebih baik berbanding product lain di pasaran, terutama product tempatan. Dan, semestinya, Vivix dihasilkan dari hasil kajian yang sangat terperinci. Kerana Shaklee sentiasa ingin memastikan product nya selamat diamalkan, dihasilkan secara semulajadi, dan paling penting, berkesan. Vivix dihasilkan…

  • Berhenti Merokok dengan Cepat, Senang

    Ramai yang ingin berhenti merokok, tapi tak tahu apa cara paling mudah untuk merokok. Untuk suami-suami terutamanya, anda diwajibkan berhenti merokok jika anda sayangkan isteri anda, anak-anak anda. Tahu kan, perokok sekunder berisiko lebih tinggi untuk mengalami komplikasi akibat asap rokok, berbanding dengan perokok tegar itu sendiri. Jadi, jangan pentingkan diri sendiri. Sayangi keluarga anda, ikhtiar untuk berhenti merokok. Jom kita dengar sharing istimewa daripada Encik ni. Berbelas tahun merokok, akhirnya terasa “bosan” dan “penat” untuk merokok. Lantas, ikhtiar dengan mengamalkan Vivix Shaklee. Pada saat video ini dibuat, beliau telah berhenti merokok selama 1 tahun. Berhenti Merokok Dengan Cepat untuk Selama-Lamanya from iReach HD on Vimeo. Nak tahu macam mana…

  • Berhenti Merokok dengan Resveratrol

    Adakah anda seorang perokok tegar? Adakah anda pernah terfikir untuk berhenti merokok tapi tak tahu cara paling baik untuk berhenti? Konon tekad nak berhenti, tapi bila disogok dengan rokok, kalah juga akhirnya kan. Adakah anda telah berkeluarga? Adakah anda sayangkan pasangan dan anak-anak anda? Pelbagai persoalan timbul apabila seseorang itu merokok. Tak fikir keluarga ke? Tak nak berhenti ke? Ada sesetengah orang tu nak berhenti, tapi bak kata pepatah, angat-angat tahi ayam. Kata je lebih, buatnya idok. Sudahnya sampai bila pun tak berjaya nak berhenti merokok. Kak Mah nak share salah satu ikhtiar yang anda boleh ambil untuk bantu anda berhenti merokok dengan cara selamat, dengan izin Allah. Pernah dengar…