• Omega Guard ada Sales – Less 5%

    Siapa peminat tegar Omega Guard? Sekaranglah masanya jika anda nak dapatkan offer Omega Guard pada harga sangat lumayan dan berbaloi. Dari kanak-kanak, sehinggalah dah berusia, boleh sangat amalkan Omega Guard ni. Biasa dengar Omega-3, DHA kan? Semua khasiat asas ni ada dalam Omega Guard Shaklee. Bezanya, Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada hati minyak ikan itu sendiri, bukannya lemak ikan seperti kebanyakan product lain di pasaran. Sebab itu ia 3x lebih tumpat berbanding jenama lain. Tekstur capsule yang lembut, memang mudah sangat nak telan. Kanak-kanak pun suka sebab boleh chew, cuma rasa ikan sikitlah. Hehehe. So, apa promosi Omega Guard bulan ni? Apa antara khasiat dan kebaikan Omega Guard ni? Bantu…

  • Bagaimana Resveratrol Bantu Menurunkan Berat Badan?

    Ramai yang mengamalkan Vivix dan mendapat bonus penurunan berat badan, selain daripada kadar kesihatan yang lebih baik. Resveratrol iaitu salah satu bahan yang terdapat di dalam Vivix, merupakan antara nutrisi yang dapat membantu mengawal/menurunkan berat badan dengan selamat. Hebat kan? Macam-macam khasiat resveratrol ni. Sebab tu ramai sangat yang mencari Vivix dan mendapatkannya, walaupun harganya mahal. Bagaimana Resveratrol dapat membantu menurunkan berat badan? Resveratrol dikatakan dapat menggalakkan penurunan berat badan melalui 2 cara. Menurut kajian, resveratrol dikatakan merangsang genes SiRT1 dalam tubuh badan kita. Genes ini membantu mengurangkan lemak bagi mereka yang mengamalkan diet pengurangan kalori. Dengan pengambilan resveratrol semasa diet, ia memberikan lebih significant pengurangan kalori. Selain itu, disebabkan…

  • Berat Turun 16kg Dengan Mengamalkan 4 Tips Bersama Shaklee

    Ramai ingin menurunkan berat badan. Ada yang ingin menurunkan berat badan dengan mengamalkan senaman, kawal pemakanan, tanpa mengamalkan supplement/vitamin. Ada juga yang membeli product yang diperkatakan dapat menurunkan berat badan dalam masa yang singkat (persoalannya: selamatkah?). Ada juga yang berjaya menurunkan berat badan dengan mengamalkan supplement serta consistent mengamalkannya, disamping melakukan senaman, kawal pemakanan. Pilihan anda bagaimana? Ramai pengguna bijak yang memilih mengamalkan supplement Shaklee, disamping tetap menjaga pemakanan, melakukan senaman ringan. Ini adalah cara yang sangat tepat, kerana pengambilan supplement semata-mata tidak menjamin penurunan berat badan yang efektif. Sebab tu ramai salahkan supplement, bila dah makan tapi berat tak turun-turun. Bertambah lapar lagi adalah kan. Hehe. Itu sebenarnya, anda…

  • Berat Naik Lepas Bersalin?

    Ramai ibu yang runsing dan risau akan kenaikan berat badan semasa hamil. Ada yang naik 10kg, ada yang naik 20kg.┬áTapi, boleh ke berat tu turun semula ke berat asal selepas bersalin nanti? Wanita sememangnya sangat menjaga berat badan. Kalau boleh, tak mahu makin berat selepas bersalin. Nak maintain macam anak dara or better than that kan? Betul ke Berat Susah Turun Lepas Bersalin? Sebenarnya, salah satu tips untuk mudah turun berat badan selepas bersalin adalah dengan menyusukan baby. Sebab setiap kali anda menyusukan baby, samada direct feeding atau pam, anda sebenarnya membakar sangat banyak kalori. Sebab tu kalau anda perasan, masa menyusu, kita rasa mengantuk sangat. Macam ada setan yang…

  • Berat Badan Turun dengan Omega Guard (Testimoni)

    Omega Guard adalah supplement minyak ikan yang terbaik. Dihasilkan daripada hati minyak ikan, bukan lemak ikan tau. Dan ianya 3x lebih tumpat. Tahu tak bahawa minyak ikan dapat membantu menurunkan berat badan. Sebab apa? Kandungan asid lemak omega-3 dalam minyak ikan membantu meningkatkan aliran darah ke otot semasa bersenam. Selain itu, ia juga dapat membantu merangsang enzim yang berperanan dalam menyingkirkan lemak agar lemak dapat dimanfaatkan untuk penghasilan tenaga. Oleh itu, pengambilan supplement minyak ikan adalah salah satu alternatif terbaik dan efektif untuk membantu menurunkan berat badan. Dan lebih baik, jika disenambungkan dengan bersenam. Tak percaya? Jom kita tengok 2 testimoni ni. Haaa… Percaya ke percaya? Hehe. Kalau consistent dan…