• Tips Memilih Serbuk Protein Terbaik untuk Diet Harian

    Setiap hari kita memerlukan nutrisi protein dalam diet harian kita. Ayam, ikan, daging adalah antara sumber protein yang paling penting sekali. Betul kan? Dalam masa yang sama, kita juga memerlukan nutrisi protein soya. Berlambak supplement protein di pasaran, terutama protein soya. Kita sebagai consumer (pengguna) perlu arif dan tahu bagaimana untuk memilih protein soya yang terbaik untuk diet harian kita. Supaya kesihatan kita tidak terjejas, malah bertambah baik lagi. In Shaa Allah. KakMah nak kongsikan beberapa tips untuk anda, supaya dapat anda menitikberatkan semasa pembelian serbuk protein di pasaran. Kita inginkan hasil yang terbaik, semestinya kita perlukan bahan terbaik. Dan, nak tahu tak apa serbuk protein soya terbaik yang boleh…

  • Omega Guard ada Sales – Less 5%

    Siapa peminat tegar Omega Guard? Sekaranglah masanya jika anda nak dapatkan offer Omega Guard pada harga sangat lumayan dan berbaloi. Dari kanak-kanak, sehinggalah dah berusia, boleh sangat amalkan Omega Guard ni. Biasa dengar Omega-3, DHA kan? Semua khasiat asas ni ada dalam Omega Guard Shaklee. Bezanya, Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada hati minyak ikan itu sendiri, bukannya lemak ikan seperti kebanyakan product lain di pasaran. Sebab itu ia 3x lebih tumpat berbanding jenama lain. Tekstur capsule yang lembut, memang mudah sangat nak telan. Kanak-kanak pun suka sebab boleh chew, cuma rasa ikan sikitlah. Hehehe. So, apa promosi Omega Guard bulan ni? Apa antara khasiat dan kebaikan Omega Guard ni? Bantu…

  • Promosi Si Merah Vivix Disember 2017

    Shaklee ni pandai tau. Awal tahun dah buat promosi ni, hujung tahun pun sama juga nak buat promosi yang sama, sempena penutup 2017. Hebat kan? Si Merah Vivix, sememangnya menjadi pujaan hati ramai orang. Sebab itu, Vivix berada di ranking pertama dalam senarai Top Seller Products di Malaysia. Hebat kan? Sungguhpun harganya mencecah RM475 sebotol for non-member, tapi tetap ramai yang mengamalkan Vivix dalam diet seharian. Sebab, kesan anti oksidannya yang jauh lebih baik berbanding product lain di pasaran, terutama product tempatan. Dan, semestinya, Vivix dihasilkan dari hasil kajian yang sangat terperinci. Kerana Shaklee sentiasa ingin memastikan product nya selamat diamalkan, dihasilkan secara semulajadi, dan paling penting, berkesan. Vivix dihasilkan…

  • Boleh ke Kurus Selepas Bersalin? – Video Sharing

    Ramai mengeluh, risau. Bimbang berat badan semakin bertambah selepas melahirkan anak. Betul tak? Masa KakMah mula-mula disahkan hamil anak pertama dulu, KakMah tak risau sangat benda ni. Tak sedar diri sebelum ni punyalah gemuk KakMah ni. Sungguh. Boleh tengok post KakMah sebelum ni. Beza semasa belum hamil, dan selepas melahirkan 2 orang anak. Namun Alhamdulillah. KakMah dapat menurunkan berat badan sebanyak 20kg selepas melahirkan anak pertama. 10kg lebih kurang berbanding semasa awal kehamilan. Sebab tu, kelihatan perbezaan yang sangat ketara. KakMah mula-mula tak perasan pun. Tak timbang pun berat badan KakMah berapa. Tapi bila masuk kerja, kebanyakannya tegur kata KakMah dah kurus. Bila timbang, pastu compare dengan berat asal (check…

  • Promosi Berganda Nov 2014 – Omega Guard

    Jangan tak tahu.. bulan ni sekali lagi Shaklee memberikan promosi berganda yang teramat istimewa! Omega Guard adalah supplement minyak ikan yang terbaik, dan kaya dengan omega-3, EPA, DHA, dan banyak lagi khasiat. dan bulan November 2014 ini adalah bulanPROMOSI BERGANDA OMEGA GUARD!!  itu dia.. dua pilihan menarik untuk anda. samada dapatkan free 1 botol bila beli 6 botol omega guard ATAU beli 2 botol dan dapatkan 5% discount. u choose!! Ketahui kebaikan Omega Guard di LINK ini. jom jangan lepaskan peluang.. peluang datang sekali sekala sahaja. Berminat untuk dapatkan supplement anda ini? Hubungi kami sekarang! ——————————————————— Puan Shima (SID # 885670) msg/whatsapp: 0196972866 pm fb: http://bit.ly/PM_KamiPengedar Shaklee di Seremban /…