• Promosi Shaklee Gempak Bulan Oktober 2015 – Omega Guard, GLA Complex, Vitamin E, Vitalea for Children

    Ehem.. ehem.. pastinya anda menantikan, apa agaknya promosi bulan Oktober ni kan.. Tapi saya pasti, anda semua ni tentunya up-to-date. 1hb, semua dah tahu apa promo hebat dan gempak bulan ni. Tapi takpe, saya nak juga beritahu. Ada 4 supplement promosi bulan ni tau. Supplement untuk gebu gebas, cun melecun, kurus, subur, semuanyalah. Memang rugi tak grab promosi bulan ni. Gempak kan? Nak tahu apa khasiat dan kebaikan setiap supplement tu, meh rajin-rajin sikit click link ini. OMEGA GUARD GLA COMPLEX VITALEA FOR CHILDREN VITAMIN E Tunggu apa lagi. Hubungi kami sekarang untuk order. Nak promosi special dari kami, kena cepat-cepat PM. Anda pasti teruja nak tahu. ——————————————————— Puan Shima…

  • Bantu Tingkatkan Kesuburan Pasangan Dengan Set Bajet Shaklee (Tak Sampai RM500)

    Masalah kesuburan yang tidak serius masih boleh diusahakan dengan mengamalkan pemakanan sihat yang boleh membantu meningkatkan tahap kesuburan suami dan isteri. Tapi zaman sekarang ni, susah nak dapat makanan yang sihat, segar, dan berkhasiat. Kalau ada pun, kena masak dengan cara sendiri. Kebanyakan pasangan sekarang ni, dua-dua kerja. Jadi, tak berapa sempat nak masak sendiri kan? Oleh itu, anda boleh mengambil inisiatif lain iaitu dengan mengamalkan supplement. Ramai beranggapan supplement ni mahal. Terutama bila sebut supplement Shaklee. Ya ke mahal? Betul ke? Ish..ish..ish.. Supplement Shaklee ni sebenarnya tak mahal pun. Berbaloi dengan tempoh penggunaan dia, berbaloi jugalah dengan khasiat dia. Nama pun supplement semulajadi kan. Jadi, kepada anda yang mencari…

  • Promosi Ogos 2014 GLA Complex – Beli 6 Percuma 1

    PERHATIAN SEMUA!!! Maaf kerana telah lama menyepikan diri dan tidak update blog untuk suatu tempoh yang pada saya agak lama juga. In Shaa Allah, saya akan kembali dengan lebih info menarik tentang kesihatan dan berkongsi kebaikan supplement Shaklee dengan anda! Untuk berkongsi berita baik dengan anda, bulan Ogos 2014 ini merupakan bulan promosi Beli 6 percuma 1 GLA Complex! Oleh itu, kepada anda terutama wanita yang inginkan period cycle yang normal, ingin berusaha untuk mendapatkan zuriat.. inilah masanya untuk anda rebut promosi ini. Dapatkan 7 botol GLA Complex dengan harga 6 botol sahaja! Jadi, jangan tunggu lama-lama.. Segera hubungi saya untuk dapatkan stok anda! Sebelum terlupa, GLA Complex bukan hanya…

  • Kebaikan, Kelebihan GLA Complex Shaklee

    Hormone wanita ada kalanya “betul” dan sesekali ada juga yang “lari”. Fahamkah maksudnya? Pada wanita, dah tentu faham tetapi untuk lelaki, silalah tanya wanita di sekeliling anda. (ô‿ô) GLA Complex merupakan supplement yang ada banyak kebaikan dan kelebihan terutama untuk kaum wanita (tapi tidak bermakna lelaki tak boleh ambil ya?). GLA (gamma-linolenic acid) yang terdapat dalam GLA Complex adalah diekstrak daripada borage yang mengandungi 2 kali ganda GLA berbanding EPO. Dan bio-availability nya adalah 3 kali lebih tinggi dan 3 kali lebih berkesan dari EPO. Setiap kapsul mengandungi 300 mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6. GLA Complex juga digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan…

  • Kulit Muka Glowing Dengan GLA – Testimoni

    GLA Complex merupakan salah satu supplement yang amat diminati oleh kaum wanita terutamanya. Lelaki juga ada yang meminati GLA tau. Kenapa lelaki suka, dan kenapa wanita memilihnya? Wanita memilihnya untuk membantu memperbaiki hormone, dan juga untuk meningkatkan tahap kesuburan. Dalam proses pengambilan GLA itu, satu lagi kebaikan yang wanita akan dapat ialah kulit muka menjadi glowing! Dan kebaikan itulah yang lelaki juga suka! ^^ Ikuti testimoni menarik daripada customer kami yang telah mengamalkan GLA untuk kesuburan selama 2 bulan.. Walaupun masih belum rezeki untuk mendapatkan zuriat, namun customer kami melihat satu kebaikan lain! Best kan GLA?   Nak tahu kelebihan GLA lagi, click link ini ➲ http://bit.ly/1bEMAkC Kepada yang nak cuba…