• Promosi Si Merah Vivix Disember 2017

    Shaklee ni pandai tau. Awal tahun dah buat promosi ni, hujung tahun pun sama juga nak buat promosi yang sama, sempena penutup 2017. Hebat kan? Si Merah Vivix, sememangnya menjadi pujaan hati ramai orang. Sebab itu, Vivix berada di ranking pertama dalam senarai Top Seller Products di Malaysia. Hebat kan? Sungguhpun harganya mencecah RM475 sebotol for non-member, tapi tetap ramai yang mengamalkan Vivix dalam diet seharian. Sebab, kesan anti oksidannya yang jauh lebih baik berbanding product lain di pasaran, terutama product tempatan. Dan, semestinya, Vivix dihasilkan dari hasil kajian yang sangat terperinci. Kerana Shaklee sentiasa ingin memastikan product nya selamat diamalkan, dihasilkan secara semulajadi, dan paling penting, berkesan. Vivix dihasilkan…

  • Retinal Detachment – Masalah Mata Yang Serius

    Pernahkah anda dengar tentang masalah Retinal Detachment? Ia merupakan satu masalah mata yang amat serius, dimana retina terpisah daripada tisu disekelilingnya. Ia boleh menyebabkan anda kehilangan penglihatan secara kekal sekiranya masalah Retinal Detachment ini tidak diatasi dengan segera. Siapakah yang berisiko mengalami masalah Retinal Detachment ini? Mengalami masalah rabun jauh yang sangat teruk. Pernah mengalami kecederaan mata. Pernah menjalani pembedahan katarak. Mempunyai sejarah kekeluargaan yang juga mengalami masalah Retinal Detachment. Apakah simptom yang dirasai sekiranya mempunyai masalah Retinal Detachment? Tidak tahan dengan kilauan cahaya. Melihat “floaters“, iaitu seperti ada benang-benang atau tompokan kecil yang dilihat. Sisi penglihatan anda gelap Adakah supplement Shaklee yang boleh membantu mengurangkan risiko Retinal Detachment ini?…

  • Promosi Aidilfitri Pula (Julai 2016) – Vivix dan Vitalea for Children

    Salam Aidilfitri, dan Maaf Zahir Batin dari Ummi sekeluarga. Maaf atas kelewatan ucapan Aidilfitri dari kami. Al-maklumlah, sibuk berhari raya, melaksanakan urusan keluarga, dan sebagainya. Tapi apa pun, semoga anda semua bergumbira di hari raya ini. Ummi nak kongsikan promosi bulan Julai tahun ini. Pasti ramai yang dah tahu, tapi tak salah kalau Ummi nak kongsikan juga di blog Ummi ni. Kan? So, here we go. Nak tahu apa kebaikan dan khasiat Vivix dan Vitalea Kanak-kanak ni, boleh click link di bawah ni. Dan retail price untuk setiap supplement adalah seperti berikut: Vivix – RM 475 Vitalea for Children – RM 111 Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan promosi ni terutama…

  • Khasiat Carotomax Shaklee Bukan Hanya Untuk Mata

    Ramai yang telah pun mengetahui khasiat Carotomax Shaklee terutama untuk kesihatan mata kita. Carotomax Shaklee mempunyai pelbagai khasiat kerana mengandungi Alpha Carotene, Beta Carotene, Lutein, Lycopene, dan pelbagai lagi khasiat variasi karotena. Dan adakah anda tahu bahawa khasiat karotena ini bukan hanya untuk kebaikan mata anda, malah memberikan khasiat anti-oksidan dan pelbagai khasiat lagi. Mengapa Carotomax Shaklee berbeza dengan supplement lain? ⚘ Carotomax mengandungi 6 khasiat variasi karotena ⚘ Khasiat karotena Carotomax diekstrak daripada bahan semulajadi seperti sayur-sayuran, buah-buahan yang kaya dengan anti-oksidan ⚘ Carotomax membekalkan 13mg (21,500 IU) karotenoid yang berfaedah berbanding dengan karotenoid lain yang hanya mengandungi 8 mg Stok Carotomax telah kembali! Dapatkan stok anda dari kami…

  • Tips: 15 Makanan Dapat Meningkatkan Sistem Imunisasi

    Anda sering selsema? Demam? Itu merupakan tanda-tanda bahawa sistem imunisasi anda berkurangan. Tahukah anda bahawa terdapat beberapa makanan yang boleh kita dapati dengan mudah, dapat membantu kita meningkatkan sistem imunisasi badan kita. Kami ingin berkongsi tips dengan anda, apakah 15 makanan yang dapat membantu anda meningkatkan sistem imunisasi dalam badan anda. 1. ELDERBERRY Sumber ubatan yang dipercayai sejak zaman dahulu lagi iaitu ekstrak daripada buah beri hitam yang dapat mengawal daripada selsema (melalui kajian tabung uji). Buah Elderberry merupakan buah yang anti-oksidan dan mempunyai keupayaan untuk melawan keradangan 2. CENDAWAN BUTANG Mengandungi selenium mineral dan anti-oksidan yang membantu mengurangkan risiko selsema menjadi lebih teruk. Vitamin B riboflavin dan niasin yang…