• Omega Guard ada Sales – Less 5%

    Siapa peminat tegar Omega Guard? Sekaranglah masanya jika anda nak dapatkan offer Omega Guard pada harga sangat lumayan dan berbaloi. Dari kanak-kanak, sehinggalah dah berusia, boleh sangat amalkan Omega Guard ni. Biasa dengar Omega-3, DHA kan? Semua khasiat asas ni ada dalam Omega Guard Shaklee. Bezanya, Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada hati minyak ikan itu sendiri, bukannya lemak ikan seperti kebanyakan product lain di pasaran. Sebab itu ia 3x lebih tumpat berbanding jenama lain. Tekstur capsule yang lembut, memang mudah sangat nak telan. Kanak-kanak pun suka sebab boleh chew, cuma rasa ikan sikitlah. Hehehe. So, apa promosi Omega Guard bulan ni? Apa antara khasiat dan kebaikan Omega Guard ni? Bantu…

  • Promosi Si Merah Vivix Disember 2017

    Shaklee ni pandai tau. Awal tahun dah buat promosi ni, hujung tahun pun sama juga nak buat promosi yang sama, sempena penutup 2017. Hebat kan? Si Merah Vivix, sememangnya menjadi pujaan hati ramai orang. Sebab itu, Vivix berada di ranking pertama dalam senarai Top Seller Products di Malaysia. Hebat kan? Sungguhpun harganya mencecah RM475 sebotol for non-member, tapi tetap ramai yang mengamalkan Vivix dalam diet seharian. Sebab, kesan anti oksidannya yang jauh lebih baik berbanding product lain di pasaran, terutama product tempatan. Dan, semestinya, Vivix dihasilkan dari hasil kajian yang sangat terperinci. Kerana Shaklee sentiasa ingin memastikan product nya selamat diamalkan, dihasilkan secara semulajadi, dan paling penting, berkesan. Vivix dihasilkan…

  • Ketahui Info Tentang Pneumonia

    Pernah dengar tak tentang Pneumonia? Pneumonia ialah jangkitan pada paru-paru yang boleh menyebabkan kita berasa sangat tidak selesa dan sakit. Bermula dengan batuk, demam, dan pernafasan yang sukar. Pneumonia ini biasa kita dengar terjadi di kalangan bayi, kanak-kanak. Namun dewasa juga boleh mengalami masalah Pneumonia. Pneumonia terjadi disebabkan oleh jangkitan kuman atau bakteria ke dalam paru-paru. Kebiasaannya, kita lebih cenderung terkena jangkitan kuman ini selepas kita mengalami masalah selsema. Selsema menyebabkan diri kita sukar untuk melawan jangkitan kuman. Justeru, lebih cenderung untuk mengalami masalah Pneumonia. Pneumonia juga boleh berlaku sekiranya anda juga merupakan pesakit kronik seperti asma, penyakit jantung, kanser, kencing manis. Apakah simptom Pneumonia? Batuk. Berkemungkinan batuk berkahak, yang…

  • Supplement Untuk Anak Hadapi Peperiksaan

    Pengambilan supplement bukan hanya bila datangnya sakit sahaja. Tapi sebenarnya, orang yang masih sihatlah yang memerlukan supplement untuk mencegah daripada masalah kesihatan. Orang kata, mencegah lebih baik daripada mengubati. Sebab tu, disarankan sangat untuk anak-anak yang menghadapi peperiksaan untuk menjaga kesihatan sebaiknya. Elakkan daripada demam, selsema, batuk yang mudah berjangkit dan boleh dikatakan “musim” juga, terutama waktu cuaca panas/sejuk ni. Sustained Release Vita-C Plus setiap satu biji mengandungi 500 mg vitamin C, cukup untuk keperluan seharian membantu menguatkan sistem imunisasi badan Omega Guard mengandungi Omega-3 untuk menyokong perkembangan minda juga dapat membantu meningkatkan sistem imunisasi B-Complex lengkap dengan segala vitamin B yang diperlukan membantu menukarkan makanan kepada tenaga memantu mengawal…

  • Jangan Abaikan Masalah Tekanan Darah Tinggi

    Tekanan darah tinggi ni merupakan pembunuh # 1 yang paling senyap di dunia. Ia dikatakan sebagai pembunuh senyap kerana ia jarang menunjukkan simptom yang ketara. Tekanan darah tinggi boleh menyerang sesiapa sahaja, tidak kira wanita atau lelaki, tua atau muda. Persekitaran boleh menyumbang kepada masalah tekanan darah tinggi seperti stress, pemakanan tidak sihat, kurang bersenam, merokok. Sekiranya anda mengambil bacaan tekanan darah, dan bacaan anda lebih daripada 140/90 untuk tempoh yang lama, anda adalah pesakit yang mempunyai masalah tekanan darah tinggi atau hipertensi. Pemakanan seimbang, terutama mengurangkan pengambilan garam dalam makanan harian, boleh membantu mengurangkan risiko tekanan darah tinggi. Selain itu, pengambilan makanan yang tinggi nutrisi diperlukan seperti potassium, kalsium,…