• Promosi Collagen Disember Ini

    Shaklee ni macam tahu-tahu je bila masuk bulan Disember, ramai yang nak mendirikan rumahtangga. Bila dah nak sampai hari bersejarah ni, of course la bakal pengantin nak kulit berseri, glowing, anjal gitu. Kan? Sebab tu la Shaklee berikan promosi yang sangat best ni.   SHAKLEE COLLAGEN POWDER Beli 2, less 5% • RM566.20 atau Beli 6, free 1 • RM1,788 boleh dapat FREE membership (jimat RM68.90) terus dapat beli dengan harga ahli (discount 10-20%) cashback bonus RM114 free postage (jimat RM10.60) atau, uolls boleh register membership shaklee, dan dapatkan promosi carotomax buy 1+1 dengan setiap belian barang bernilai 150 uv. promotion ni hanya terhad untuk ahli shaklee sahaja. Orait. Nak…

  • Promosi Cun September 2016

    Pejam celik, pejam celik, dah masuk bulan September. Ingat tak satu lagu tu, “Wake me up when September ends”. Hehe. Ok, takde kena mengena pun sebenarnya. Bulan ni, kita meraikan Hari Raya Aidiladha kan? Ada sesetengah negeri atau tempat, yang meraikan Aidiladha ni dengan penuh kemeriahan, sama macam Aidilfitri. Antaranya Kelantan, Terengganu. Betul tak? Time ni juga lah kita nak berketrampilan cun melecun gitu. Kan? So, ummi nak share dengan anda, promosi gempak Shaklee sepanjang bulan September ni. Sempat lagi nak membeli sebelum raya. Nak tahu produk apa menjadi pilihan bulan ni? Ta-daaa!! Haaa.. best ke best? ESP dan juga Vitamin C. Kombinasi supplement terbaik untuk kulit kita. Tak percaya?…

  • Promosi Aidilfitri Pula (Julai 2016) – Vivix dan Vitalea for Children

    Salam Aidilfitri, dan Maaf Zahir Batin dari Ummi sekeluarga. Maaf atas kelewatan ucapan Aidilfitri dari kami. Al-maklumlah, sibuk berhari raya, melaksanakan urusan keluarga, dan sebagainya. Tapi apa pun, semoga anda semua bergumbira di hari raya ini. Ummi nak kongsikan promosi bulan Julai tahun ini. Pasti ramai yang dah tahu, tapi tak salah kalau Ummi nak kongsikan juga di blog Ummi ni. Kan? So, here we go. Nak tahu apa kebaikan dan khasiat Vivix dan Vitalea Kanak-kanak ni, boleh click link di bawah ni. Dan retail price untuk setiap supplement adalah seperti berikut: Vivix – RM 475 Vitalea for Children – RM 111 Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan promosi ni terutama…

  • Apa Itu Paraben? Bahaya ke?

    Paraben.. Orang selalu sebut tentang paraben.. Selalunya terdapat dalam kosmetik, barangan kecantikan. Tujuannya untuk mengekalkan tahap kualiti kosmetik tu, dan untuk mengelakkan daripada pelbagai microorganisma. Dalam erti kata lain, untuk mengelakkan daripada cepat rosak. Paraben ni adalah satu terms chemical yang merupakan bahan pengawet yang membantu mengekalkan bahan tersebut daripada tercemar oleh micro-organisma. Kebiasaannya, beberapa jenis paraben akan dicampur dan dimasukkan ke dalam sesuatu produk. Antara produk kosmetik yang terdapat paraben ni ialah makeup, toner, moisturizer, barangan penjagaan rambut. Kalau tengok kt ingredients (bahan-bahan) tu, nanti ada la methylparaben, propylparaben, butylparaben, atau benzylparaben.. Haa.. kan dah keluar bahasa kimia.. Hehe. Bahaya atau tak paraben ni, masih belum dapat ditentukan. Sumber…

  • Promosi Sihat, Cantik, Berseri Bersama Shaklee

    Mesti ramai yang telah pun tahu, bulan Disember 2014 ini adalah promosi untuk sihat, cantik, berseri bersama dengan Shaklee.. Mana tidaknya, 3 supplement hebat ada promosi berganda, khas untuk rakyat Malaysia yang inginkan kulit sihat dan berseri selalu. Jadi, ingin kami share dengan anda sekali lagi, ada 3 PROMOSI HEBAT!!! Tunggu apa lagi.. Anda juga berpeluang untuk mendapatkan FREE MEMBERSHIP melalui pembelian promosi ini. Bagaimana? Boleh PM kami, dan kami akan kongsikan caranya. ——————————————————— Puan Shima (SID # 885670) msg/whatsapp: 0196972866 pm fb: http://bit.ly/PM_KamiPengedar Shaklee di Seremban / Damansara ——————————————————— **Disclaimer**