• Promosi Collagen Disember Ini

    Shaklee ni macam tahu-tahu je bila masuk bulan Disember, ramai yang nak mendirikan rumahtangga. Bila dah nak sampai hari bersejarah ni, of course la bakal pengantin nak kulit berseri, glowing, anjal gitu. Kan? Sebab tu la Shaklee berikan promosi yang sangat best ni.   SHAKLEE COLLAGEN POWDER Beli 2, less 5% • RM566.20 atau Beli 6, free 1 • RM1,788 boleh dapat FREE membership (jimat RM68.90) terus dapat beli dengan harga ahli (discount 10-20%) cashback bonus RM114 free postage (jimat RM10.60) atau, uolls boleh register membership shaklee, dan dapatkan promosi carotomax buy 1+1 dengan setiap belian barang bernilai 150 uv. promotion ni hanya terhad untuk ahli shaklee sahaja. Orait. Nak…

  • Promosi Sihat, Cantik, Berseri Bersama Shaklee

    Mesti ramai yang telah pun tahu, bulan Disember 2014 ini adalah promosi untuk sihat, cantik, berseri bersama dengan Shaklee.. Mana tidaknya, 3 supplement hebat ada promosi berganda, khas untuk rakyat Malaysia yang inginkan kulit sihat dan berseri selalu. Jadi, ingin kami share dengan anda sekali lagi, ada 3 PROMOSI HEBAT!!! Tunggu apa lagi.. Anda juga berpeluang untuk mendapatkan FREE MEMBERSHIP melalui pembelian promosi ini. Bagaimana? Boleh PM kami, dan kami akan kongsikan caranya. ——————————————————— Puan Shima (SID # 885670) msg/whatsapp: 0196972866 pm fb: http://bit.ly/PM_KamiPengedar Shaklee di Seremban / Damansara ——————————————————— **Disclaimer**

  • Promosi Tergempar Shaklee – Collagen Powder

    Shaklee mengeluarkan notis tergempar! Shaklee Collagen Powder (SCP) akan diberhentikan jualannya buat seketika (selama 9-12 bulan) kerana SCP akan di re-formula kan. Oleh itu, Shaklee memerlukan masa untuk mendapatkan kelulusan KKM. Sementara ingin mendapat kelulusan tersebut, maka SCP tidak dijual pada 2015. So, untuk memastikan pengguna Shaklee masih boleh menikmati khasiat collagen ini, Shaklee menawarkan satu promosi tergempar!! Hanya sehingga 31 Disember 2014 ini, beli 3 kotak Shaklee Collagen Powder, anda akan mendapat benefit berikut: ✎ FREE 1 kotak SCP (worth RM298) ✎ FREE keahlian Shaklee (jimat RM65) ✎ Diskaun 20% kerana mendaftar sebagai ahli Pssss: Dengar cerita SCP telah mula kehabisan stok! Aik, belum apa-apa, dah habis stok ke?…

  • Kebaikan Collagen Powder Shaklee

    Sekarang ni, di mana sahaja pun, ramai orang mencari collagen.. collagen rumpai laut lah, itu lah, ini lah.. macam-macam produk, macam-macam bentuk, macam-macam jenama.. Shaklee pun ada collagen tau. Shaklee Collagen Powder atau juga dikenali sebagai SCP nama singkatannya. Adakah anda tahu dalam badan kita ni, sejak dari lahir dah memang ada collagen tersendiri? Tetapi semakin meningkat dewasa, collagen tersebut berkurangan. Sebab tu lah, kulit muka mula berkedut, kusam, dan sebagainya. Nak pula kita sering terdedah dengan pancaran cahaya matahari yang tinggi sinaran UV nya. Ok.. apa kebaikan Shaklee Collagen Powder? Kenapa ramai wanita Shaklee sukakan SCP? Kenapa anda perlu mendapatkan SCP? Kami kongsi dengan anda kebaikan dan khasiat SCP.…

  • Kebaikan Shaklee Collagen Powder dan Testimoni

    Shaklee Collagen Powder, juga dikenali sebagai SCP, merupakan supplement collagen yang amat diminati oleh ramai orang terutamanya wanita. Kenapa? Mesti sebab pertama ialah untuk inginkan kulit yang lembut, mulus gitu.. Kan? Banyak testimoni positif yang kami terima daripada customer kami! ツ tapi sebenarnya, COLLAGEN ada banyak kebaikan lain selain daripada kecantikan kulit yang anda perlu tahu. Jom kami kongsikan apa kebaikan Collagen. Kenapa Collagen Penting Untuk Kita? ❁ Kalau kita tengok bayi yang baru lahir, kulit mereka gebu dan tak berkedut.. Ini kerana kandungan collagen dalam badannya sangat tinggi dan mencukupi ❁ Semakin usia kita meningkat, kandungan collagen dalam badan akan berkurangan, dan faktor usia itu juga menyebabkan badan kita…