• Pengedar Shaklee Aktif di Seremban

    Adakah anda penggemar supplement Shaklee dan menetap di Seremban? Anda perlukan supplement Shaklee pada kadar segera dan boleh COD? Jangan risau kerana KakMah adalah pengedar Shaklee di sekitar Seremban / Senawang / Seremban 2.  Jika anda memerlukan supplement atau barangan Shaklee yang lain seperti YOUTH skincare, Get Clean Set, Herbal Blend Cream, anda boleh menghubungi KakMah. NOOR HASYIMAH BT ZAINAL SID # 885670 FB: Shima Zainal No Tel: 0196972866 KakMah mengamalkan supplement Shaklee sejak tahun 2012, sebagai ikhtiar untuk hamil. Sejak dari itu, KakMah meneruskan pengambilan supplement Shaklee sehinggalah sekarang. KakMah boleh bantu anda dengan masalah berikut dan dapat memberikan konsultasi terbaik berdasarkan pengalaman dan pembacaan KakMah. Kesuburan Kehamilan…

  • Bina Empayar Bisnes Sendiri Dengan Shaklee

    Nampak je ahkak, ingat “KakMah”. Bila ingat shaklee, ingat “KakMah”. In shaa Allah, one sweet day, ingat empayar besar shaklee, ingat #teamWeGF. Kemain sangat kan? Tapi semua ni tak mustahil. Kita start daripada awal, start from Zero. Lama-lama nanti, we will become HERO. Semua orang pun sama. Start dari tak ada apa-apa, tak tahu apa-apa. Tapi throughout the way, kita belajar sampai pandai. In shaa Allah, pasti berjaya. Tahu tak even sekarang ni pun, kebanyakan colleagues yang friend dengan KakMah dalam fb bila jumpa kat ofis, panggil “KakMah”. Haha. Mula-mula tu memang rasa malu. “Eh, ada orang baca rupanya fb aku. Ingatkan takde sebab selama ni “krik, krik” je post…

  • Pengalaman Join Contest Blog dan Menang Nescafe Dolce Gusto

    Julai lepas (lama dah), KakMah join contest yang dianjurkan oleh mami Hadhatina dan dedi Kamarul, iaitu founder kepada Supermom Club House. Contest nya senang aje, iaitu buat blog tentang Shaklee Difference, embed kan video youtube dalam channel #yoursupermomHD. Pemenang dipilih berdasarkan viewer terbanyak dari entri blog tersebut. KakMah pun join la sekali. Lagipun tajuk pun best, why not kan? Update blog je pun, senang sangat. Dan Alhamdulillah, rezeki dari Allah dan dengan izin-Nya, KakMah dapat tempat Pertama dalam contest tersebut tau. Syukur sangat. Jarang sekali join contest, bila join ada rezeki untuk menang. Mana tak happy kan. KakMah ni jenis susah gak nak menang contest. Hahaha. Bila dedi Kamarul announce…

  • Shaklee 6 Stars Trip ke Japan

    Setiap tahun Shaklee menawarkan International Incentive Trip pada Business Leaders yang layak. Tahun-tahun sebelum ni ada ke US, Itali. Umrah memang ada setiap tahun. So, leaders boleh pilih samada nak ke Umrah atau negara lain yang disediakan oleh Shaklee. Dan tahun ini, delegasi Shaklee Malaysia ke negara matahari terbit iaitu Jepun. MashaaAllah, Kak Mah tengok gambar-gambar mereka tu, rasa teruja dan jeles sangat. Layanan memang first class, trip memang 5/6 stars. Tak pernah mengecewakan. Shaklee bawa mereka ke tempat-tempat indah, menenangkan. Dan Shaklee arrange yang terbaik untuk Leaders Shaklee. Selama 7 hari mereka di sana, pelbagai aktiviti mereka kongsikan dengan kami di sini. Bukan untuk menunjuk, tapi untuk memberi semangat…

  • Apa Itu Resveratrol?

    Pernah dengar tentang resveratrol? Adakah anda tahu apakah yang dimaksudkan dengan Resveratrol? RESVERATROL Tahu tak dalam vivix terdapat khasiat komponen resveratrol yang 10 kali lebih berkesan daripada resveratrol biasa kerana digabungkan dengan polifenol untuk membantu menghasilkan sel yang sihat sehingga ke peringkat DNA. Resveratrol merupakan sejenis sebatian polifenol yang yang mengandungi anti oksidan yang sangat tinggi. Resveratrol adalah bahan yang dikeluarkan oleh tumbuhan untuk melindungi diri dari jangkitan kuman, kulat, tekanan, sinar UV, dan banyak lagi. Polifenol adalah daripada kumpulan phytonutrien yang juga terdapat secara semulajadi dalam tumbuhan. Polifenol juga kaya dengan anti oksidan dan melindungi sel daripada rosak secara efektif. Antara tumbuhan yang mengandungi resveratrol yang tinggi adalah anggur…