• 6 Sebab Bisnes Shaklee Best

    Tahu tak kenapa ramai SID (Shaklee Independent Distributor) masih boleh bertahan dalam bisnes Shaklee ni selama bertahun-tahun? Ada tu memang dari zaman muda mereka, sehinggalah sekarang ni dah masuk 40-an. More than 20 years dalam bisnes Shaklee dan masih lagi bertahan. Achieved highest rank in Shaklee and still growing. Apa yang best sangat bisnes ni sehinggakan SID macam kena “rasuk”, dan tak mahu dah tengok bisnes lain? Even tak nak setup produk sendiri walaupun mereka dah dapat bonus lebih 6 angka sebulan. Why? Why? Apa seronok sangat bisnes ni? KakMah tak nak share banyak sebab. Tapi KakMah just nak share dengan anda, 6 point utama atau sebab paling top sekali…

  • Shaklee National Convention 2018

    Alhamdulillah, KakMah berkesempatan untuk hadirkan diri ke Shaklee National Convention 2018 pada Sabtu, 7 Julai yang lalu. Ia merupakan salah satu event Shaklee yang sangat dinantikan oleh semua pengedar Shaklee (SID) di Malaysia. SID datang dari setiap pelusuk negara. Ada yang dari Johor, Penang, Terengganu, malah Sabah dan Sarawak pun turut sama hadir tau. So, semestinya satu kerugian besar bila tak join Shaklee NC ni. Seperti tahun-tahun sebelum ni, KakMah juga tidak melepaskan peluang untuk hadir. Walaupun belum ada rezeki lagi untuk naik ke atas pentas untuk terima awards, but aura dan sharing yang sangat bermakna dan bermanfaat tu, sangat menginspirasikan. Tinggal nak bangkit dan buat je. So, to those…

  • Pengedar Shaklee Aktif di Seremban

    Adakah anda penggemar supplement Shaklee dan menetap di Seremban? Anda perlukan supplement Shaklee pada kadar segera dan boleh COD? Jangan risau kerana KakMah adalah pengedar Shaklee di sekitar Seremban / Senawang / Seremban 2.  Jika anda memerlukan supplement atau barangan Shaklee yang lain seperti YOUTH skincare, Get Clean Set, Herbal Blend Cream, anda boleh menghubungi KakMah. NOOR HASYIMAH BT ZAINAL SID # 885670 FB: Shima Zainal No Tel: 0196972866 KakMah mengamalkan supplement Shaklee sejak tahun 2012, sebagai ikhtiar untuk hamil. Sejak dari itu, KakMah meneruskan pengambilan supplement Shaklee sehinggalah sekarang. KakMah boleh bantu anda dengan masalah berikut dan dapat memberikan konsultasi terbaik berdasarkan pengalaman dan pembacaan KakMah. Kesuburan Kehamilan…

  • Bina Empayar Bisnes Sendiri Dengan Shaklee

    Nampak je ahkak, ingat “KakMah”. Bila ingat shaklee, ingat “KakMah”. In shaa Allah, one sweet day, ingat empayar besar shaklee, ingat #teamWeGF. Kemain sangat kan? Tapi semua ni tak mustahil. Kita start daripada awal, start from Zero. Lama-lama nanti, we will become HERO. Semua orang pun sama. Start dari tak ada apa-apa, tak tahu apa-apa. Tapi throughout the way, kita belajar sampai pandai. In shaa Allah, pasti berjaya. Tahu tak even sekarang ni pun, kebanyakan colleagues yang friend dengan KakMah dalam fb bila jumpa kat ofis, panggil “KakMah”. Haha. Mula-mula tu memang rasa malu. “Eh, ada orang baca rupanya fb aku. Ingatkan takde sebab selama ni “krik, krik” je post…

  • Pengalaman Join Contest Blog dan Menang Nescafe Dolce Gusto

    Julai lepas (lama dah), KakMah join contest yang dianjurkan oleh mami Hadhatina dan dedi Kamarul, iaitu founder kepada Supermom Club House. Contest nya senang aje, iaitu buat blog tentang Shaklee Difference, embed kan video youtube dalam channel #yoursupermomHD. Pemenang dipilih berdasarkan viewer terbanyak dari entri blog tersebut. KakMah pun join la sekali. Lagipun tajuk pun best, why not kan? Update blog je pun, senang sangat. Dan Alhamdulillah, rezeki dari Allah dan dengan izin-Nya, KakMah dapat tempat Pertama dalam contest tersebut tau. Syukur sangat. Jarang sekali join contest, bila join ada rezeki untuk menang. Mana tak happy kan. KakMah ni jenis susah gak nak menang contest. Hahaha. Bila dedi Kamarul announce…