Kebaikan Herb-Lax Shaklee Bantu Untuk Kurus

Herb-Lax adalah salah satu supplement Shaklee yang sangat HOT dan paling mudah laris. Baru je Shaklee HQ restock, dua tiga hari lepas tu mesti dah habis stok. Herb-Lax diminati ramai kerana Herb-Lax Shaklee memberikan banyak kebaikan kepada sistem usus kita, dan dalam masa yang sama membantu anda untuk kurus (kurangkan berat badan). Bagi mereka yang mencari supplement untuk mengempiskan perut, Herb-Lax juga boleh membantu anda.
Herb-Lax dihasilkan daripada herba-herba yang semulajadi yang diproses melalui kaedah kombinasi sains moden dan tradisional. Setiap herba mempunyai kebaikannya tersendiri dan kombinasi ini membantu menggalakkan lagi tindakan pembersihan usus anda.
Apakah 9 herba tersebut? Click link ini ➲ http://bit.ly/1j6h7ZX
Berminat? Kami telah restok! Hubungi kami untuk order SEKARANG!
—————————————————————–
msg/whatsapp: 0196972866
—————————————————————–

**Disclaimer**

Khasiat dan Kebaikan Herb-Lax untuk Usus

Herblax merupakan supplement yang berasaskan 9 herba semulajadi yang diproses melalui kombinasi sains perubatan tradisional dan teknologi barat. Setiap herba mempunyai peranannya yang tersendiri yang membantu menggalakkan lagi tindakan pembersihan usus.

Khasiat dan kebaikan Herb-Lax menjadi punca utama ramai pengguna Shaklee ingin mengamalkan Herb-Lax. Khasiatnya meliputi keseluruhan sistem penghadaman, pencernaan dan usus kita.

Apakah 9 herba semulajadi yang terkandung di dalam Herb-Lax?

Senna Leaves
⚘ Merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus
⚘ Mempercepatkan proses detox

Buckhorn Bark
⚘ Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan
⚘ Memberikan lembapan pada usus

Licorice Root
⚘ Membantu proses detox

Fennel Seeds
⚘ Mengeluarkan toksin yang terkumpul dalam badan
⚘ Membantu proses pencernaan
⚘ Mengurangkan masalah sembelit / kembung perut

Anise Seeds
⚘ Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan

Rhubarb Root
⚘ Bertindak sebagai antibiotic seperti yang diamalkan dalam perubatan Cina

Blue Malva Flower
⚘ Membantu proses detox
⚘ Mengimbangi tekstur kulit

Culver’s Root
⚘ Membantu masalah lebihan air dalam badan
⚘ Mengurangkan asma

Alfalfa Leaves
⚘ Membersihkan usus, darah, hati

Jom dapatkan Herb-Lax anda HARI INI juga!

✆ Hubungi kami dan anda juga akan mendapat FREE CONSULTATION
✎ msg/whatsapp: 0196972866
✍ pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
✉ email: suppl3ment4all@gmail.com

**Disclaimer**

Herb-Lax Shaklee Bantu Masalah Sembelit

Sembelit adalah suatu penyakit yang melibatkan usus. Pengambilan supplement seperti Herb-Lax daripada Shaklee boleh membantu mengurangkan risiko tersebut. Herb-Lax Shaklee dihasilkan daripada herba semulajadi dan formula nya di-paten-kan. Herb-Lax terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisional dan terkini.
Apakah 9 herba semulajadi yang terkandung dalam Herb-Lax, dan apakah khasiatnya?
➊ Daun Alfalfa
✿ Membantu membersihkan usus, darah dan hati
➋ Daun Senna
✿ Membantu merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut
✿ Mempercepatkan proses detox
✿ Mengurangkan penyerapan lemak
➌ Anise Seed
✿ Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan
➍ Blue Malva Flower
✿ Membantu proses detox
✿ Mengimbangi tekstur kulit
➎ Buckhorn Bark
✿ Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan
✿ Memberikan kelembapan kepada usus
➏ Licorice Root
✿ Membantu proses detox
➐ Rhubarb Root
✿ Digunakan sebagai antibiotic
➑ Fennel Seed
✿ Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan
✿ Membantu pencernaan
✿ Berkesan untuk masalah sembelit, kembung perut atau usus
➒ Culver’s Root
✿ Membantu masalah lebihan air dalam badan dan masalah asma
Hubungi kami untuk mendapatkan supplement anda! Supplement Shaklee sememangnya HALAL dan SEMULAJADI. FREE CONSULTATION akan diberikan kepada customers kami.
PM kami di link ini ➨ http://bit.ly/PM_Kami
atau hubungi kami terus melalui medium berikut:
✎ msg/whatsapp: 0196972866
⌨ wechat ID: shima_zainal2312
jom like FB page kami!
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration**
** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**

Ibu Menyusu – Kurus walaupun Breastfeeding

BERITA BAIK untuk ibu-ibu yang tengah breastfeeding, tetapi mempunyai masalah untuk kuruskan badan. Shaklee boleh membantu anda. Shaklee menawarkan beberapa supplement yang boleh membantu anda mendapatkan berat yang ideal, dan maintain sihat! BEST kan? Kurus dengan cara yang sihat, dalam masa yang sama susu badan tidak berkurang – still maintain. Ibu-ibu menyusu perlu memastikan bahawa nutrisi dalam badannya lengkap kerana mereka menyusukan bayi mereka. Kalau nutrisi tidak cukup, bayi pun tak gembira. Oleh itu, pengambilan supplement yang betul boleh membantu untuk breastfeed, dalam masa yang sama bantu anda untuk kurus!
Tahukah anda sebenarnya breastfeeding mom boleh membakar kalori sekurang-kurangnya 500 kalori setiap kali anda menyusukan bayi anda. Namun begitu, masih ramai ibu-ibu yang yang masih naik berat badan. Kami ingin share dengan anda Faktor Kenaikan Berat Badan serta Tips untuk Mengatasinya.
FAKTOR KENAIKAN BERAT BADAN
  • Anda mengambil jumlah kalori yang lebih daripada tenaga yang anda perlukan
  • Pengambilan makanan yang berlebihan ini akan bertukar menjadi lemak, bukan tenaga
  • Anda lebih cenderung untuk mengambil makanan dengan kuantiti yang banyak selepas menyusukan bayi anda kerana anda rasa lapar. Ini disebabkan kalori anda telah dibakar semasa penyusuan. Cuba tukarkan diet pemakanan anda itu kepada yang lebih berkhasiat. Contohnya, minum lebih banyak air selepas menyusu atau makan buah-buahan.
  • Lemak-lemak anda yang terkumpul tidak dapat dikeluarkan dengan baik kerana anda mempunyai sistem penghadaman yang lemah

BAGAIMANA UNTUK MENGATASI MASALAH BERAT BERLEBIHAN
  • Minum air 3-4 liter sehari kerana ibu yang menyusu lebih memerlukan air untuk penghasilan susu yang banyak
  • Makan mengikut diet / keperluan yang perlu, jangan berlebihan
  • Selepas menyusukan bayi anda, jangan makan snek kerana snek boleh menambahkan berat badan. Seeloknya anda mengambil 2 gelas air kosong atau pun buah-buahan (lebih berkhasiat!)
  • Lakukan senaman yang dapat meningkatkan kadar metabolisme badan anda, dan sekaligus dapat membantu meningkatkan sistem fungsi penghadaman anda
  • Pengambilan supplement boleh membantu anda sekiranya anda tiada masa untuk bersenam kerana supplement boleh membantu anda melawaskan perut, memecahkan lemak, dan membantu mengurangkan selera makan. Pilih supplement yang sesuai untuk anda. Supplement Shaklee HALAL dan SELAMAT untuk dimakan
Hubungi kami untuk dapatkan supplement anda! Kami akan memberikan FREE CONSULTATION untuk anda, bagi membantu anda mencapai berat badan yang anda idamkan.
msg/whatsapp/wechat: 0196972866
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration**
** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**

Supplement untuk Kurus Cara Sihat

Kalau ingin kurus, kuruslah dengan cara yang sihat. Bukan dengan cara diet tidak seimbang, yang kelamaan boleh menyebabkan kemudaratan kepada diri sendiri. Supplement boleh membantu anda untuk kurangkan berat atau kurus. Kurus dengan cara yang sihat, kurus yang tidak memudaratkan.

Untuk kurus, anda perlu memahami apakah keperluan asas yang perlu ada untuk kurus. Kita perlu detox, fat emulsifier, dan protein.

Supplement Shaklee dapat membantu anda. Pengambilan supplement perlulah consistent, dan mengikut saranan yang diberikan. Kami akan membantu anda untuk capai berat yang anda inginkan. Hubungi kami untuk keterangan lanjut!
Ingat! Ingin kurus? Kuruslah dengan cara yang sihat.
msg/whatsapp/wechat: 0196972866

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration**

** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**