Promosi Shaklee Gempak Bulan Oktober 2015 – Omega Guard, GLA Complex, Vitamin E, Vitalea for Children

Ehem.. ehem.. pastinya anda menantikan, apa agaknya promosi bulan Oktober ni kan.. Tapi saya pasti, anda semua ni tentunya up-to-date. 1hb, semua dah tahu apa promo hebat dan gempak bulan ni. Tapi takpe, saya nak juga beritahu. Ada 4 supplement promosi bulan ni tau. Supplement untuk gebu gebas, cun melecun, kurus, subur, semuanyalah. Memang rugi tak grab promosi bulan ni.
Promo Oktober 2015

Promosi Oktober Vitamin E 2015

Gempak kan?
Nak tahu apa khasiat dan kebaikan setiap supplement tu, meh rajin-rajin sikit click link ini.
Tunggu apa lagi. Hubungi kami sekarang untuk order.
Nak promosi special dari kami, kena cepat-cepat PM. Anda pasti teruja nak tahu.
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban
———————————————————

**Disclaimer**

Bantu Tingkatkan Kesuburan Pasangan Dengan Set Bajet Shaklee (Tak Sampai RM500)

Masalah kesuburan yang tidak serius masih boleh diusahakan dengan mengamalkan pemakanan sihat yang boleh membantu meningkatkan tahap kesuburan suami dan isteri. Tapi zaman sekarang ni, susah nak dapat makanan yang sihat, segar, dan berkhasiat. Kalau ada pun, kena masak dengan cara sendiri. Kebanyakan pasangan sekarang ni, dua-dua kerja. Jadi, tak berapa sempat nak masak sendiri kan? Oleh itu, anda boleh mengambil inisiatif lain iaitu dengan mengamalkan supplement.

Ramai beranggapan supplement ni mahal. Terutama bila sebut supplement Shaklee. Ya ke mahal? Betul ke? Ish..ish..ish.. Supplement Shaklee ni sebenarnya tak mahal pun. Berbaloi dengan tempoh penggunaan dia, berbaloi jugalah dengan khasiat dia. Nama pun supplement semulajadi kan. Jadi, kepada anda yang mencari supplement bajet yang turut boleh membantu meningkatkan tahap kesuburan anda, suami dan isteri, anda boleh cuba amalkan supplement ini.

SET BAJET UNTUK KESUBURAN LELAKI PEREMPUAN

Bagaimana supplement bajet ni boleh membantu anda?

LELAKI
♂ Menurut pakar, khasiat zinc dan vitamin E dapat membantu meningkatkan kesuburan sperma lelaki, samada dari segi kuantiti mahupun kualiti.
♂ Pengambilan secara consistent, mengikut dos yang mencukupi, boleh membantu memberikan kekuatan kepada sperma.

WANITA
♀ Kitaran haid yang tidak normal boleh mengganggu tahap kesuburan. GLA membantu menstabilkan semula kitaran hormon dan haid anda. Oleh itu, lebih mudah untuk anda mengetahui bilakah waktu subur anda.
♀ GLA juga membantu meningkatkan kualiti lendir serviks semasa subur.
♀ Pengambilan B complex yang mengandungi asid folic dapat membantu persenyawaan telur oleh sperma.

Soalan yang selalu diaju pada saya adalah “Perlu ke ambil semua?”. Jawapan saya “Ya”. Sebab setiap supplement memberikan khasiat dan kebaikan yang berlainan. Dan kombinasi supplement ini penting untuk meningkatkan lagi kebarangkalian isteri untuk hamil.

Dengan harga yang sangat berpatutan, supplement ini mampu bertahan antara 2 ke 4 bulan. Lama kan? RM80 je average yang perlu kita spend sebulan.

Hubungi kami untuk dapatkan supplement anda. In shaa Allah, kami juga akan memberikan konsultasi exclusive serta berkongsi tips-tips yang dapat membantu meningkatkan lagi tahap kesuburan anda dan pasangan. Ingat, usaha + doa + tawakal. In Shaa Allah.

Ingin ketahui tips untuk mengesan bilakah waktu subur anda (atau isteri anda)? Click LINK ini.

———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban

———————————————————

**Disclaimer**

Promosi Ogos 2014 GLA Complex – Beli 6 Percuma 1

PERHATIAN SEMUA!!! Maaf kerana telah lama menyepikan diri dan tidak update blog untuk suatu tempoh yang pada saya agak lama juga. In Shaa Allah, saya akan kembali dengan lebih info menarik tentang kesihatan dan berkongsi kebaikan supplement Shaklee dengan anda! Untuk berkongsi berita baik dengan anda, bulan Ogos 2014 ini merupakan bulan promosi Beli 6 percuma 1 GLA Complex! Oleh itu, kepada anda terutama wanita yang inginkan period cycle yang normal, ingin berusaha untuk mendapatkan zuriat.. inilah masanya untuk anda rebut promosi ini. Dapatkan 7 botol GLA Complex dengan harga 6 botol sahaja!
Jadi, jangan tunggu lama-lama.. Segera hubungi saya untuk dapatkan stok anda!
Sebelum terlupa, GLA Complex bukan hanya untuk wanita sahaja. Lelaki juga boleh mengamalkan GLA Complex kerana kebaikannya lebih dari sekadar untuk masalah wanita.
Tunggu apa lagi, hubungi kami sekarang!
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Kebaikan, Kelebihan GLA Complex Shaklee

Hormone wanita ada kalanya “betul” dan sesekali ada juga yang “lari”. Fahamkah maksudnya? Pada wanita, dah tentu faham tetapi untuk lelaki, silalah tanya wanita di sekeliling anda. (ô‿ô) GLA Complex merupakan supplement yang ada banyak kebaikan dan kelebihan terutama untuk kaum wanita (tapi tidak bermakna lelaki tak boleh ambil ya?).

GLA (gamma-linolenic acid) yang terdapat dalam GLA Complex adalah diekstrak daripada borage yang mengandungi 2 kali ganda GLA berbanding EPO. Dan bio-availability nya adalah 3 kali lebih tinggi dan 3 kali lebih berkesan dari EPO. Setiap kapsul mengandungi 300 mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6. GLA Complex juga digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanannya.

Kebaikan dan kelebihan GLA Complex Shaklee


TAHUKAH ANDA?
⚘ Borage Seed mengandungi 17 – 25 % sumber asli GLA berbanding EPO (7 – 10%)

SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL GLA COMPLEX?
✔ Mereka yang mengalami PMS (senggugut)
✔ Mereka yang mempunyai kitaran haid yang tidak tetap
✔ Mereka yang ingin mendapatkan zuriat
✔ Mereka yang mempunyai masalah cyst
✔ dan ramai lagi……

Berminat? Hubungi kami untuk order!

———————————————————
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Kulit Muka Glowing Dengan GLA – Testimoni

GLA Complex merupakan salah satu supplement yang amat diminati oleh kaum wanita terutamanya. Lelaki juga ada yang meminati GLA tau. Kenapa lelaki suka, dan kenapa wanita memilihnya?
Wanita memilihnya untuk membantu memperbaiki hormone, dan juga untuk meningkatkan tahap kesuburan. Dalam proses pengambilan GLA itu, satu lagi kebaikan yang wanita akan dapat ialah kulit muka menjadi glowing! Dan kebaikan itulah yang lelaki juga suka! ^^
Ikuti testimoni menarik daripada customer kami yang telah mengamalkan GLA untuk kesuburan selama 2 bulan.. Walaupun masih belum rezeki untuk mendapatkan zuriat, namun customer kami melihat satu kebaikan lain!
Best kan GLA? 
 Nak tahu kelebihan GLA lagi, click link ini ➲ http://bit.ly/1bEMAkC
Kepada yang nak cuba boleh hubungi kami!
✎ msg/whatsapp: 0196972866
**These statements have not been evaluated by Food and Drug Administration**
**These products are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**