• Makanan Tambahan (Supplement) Untuk Perkembangan Kanak-Kanak

    Anak-anak memerlukan nutrisi yang lengkap untuk menyokong tumbesaran mereka. Antaranya kalsium, vitamin C, zat besi, dan pelbagai lagi nutrisi. Namun, oleh kerana kesibukan parents di luar sana, mampukah anda menyediakan makanan yang lengkap dengan nutrisi ni? Jangan bimbang. Anda boleh memberikan mereka makanan tambahan (supplement) untuk membantu menyokong tumbesaran mereka. Apa supplement yang bersesuaian untuk mereka? ☃ Vitalea for Children ☃ Meal Shakes ☃ Chewable Vita-C Plus ☃ Omega Guard Apa istimewanya 4 supplement ni untuk mereka? Jom berikan anak-anak kita supplement ni. Terutama mereka yang mempunyai masalah tidak mahu makan, sukar untuk fokus, kerap demam, dan macam-macam lagi. Hubungi kami untuk ketahui supplement bersesuaian untuk anak anda. ——————————————————— Puan…

  • Khasiat Chewable Vitamin C Shaklee Untuk Semua Peringkat Umur

    Pengambilan vitamin C tidak hanya terhad kepada kita yang dewasa. Malah, kanak-kanak juga memerlukan vitamin C, terutama bagi mereka yang kerap demam, selsema, batuk. Vitamin C membantu meningkatkan tahap imunisasi badan mereka. Chewable vitamin C dihasilkan untuk semua peringkat umur, termasuk kanak-kanak. Sekiranya kanak-kanak itu telah pandai kemam, hisap, Chewable Vita-C Plus ini sesuai untuk mereka. Chewable vitamin C dirumus khas dengan Rose Hips dan Citrus Bioflavanoids untuk meningkatkan khasiat vitamin C dan mengelakkan oksidasi dalam badan.   KEBAIKAN CHEWABLE VITA-C PLUS ☕ Membantu menyokong sistem pertahanan badan ☕ Merupakan supplement anti-oksida yang semulajadi ☕ Membantu mengekalkan integriti sel ☕ Membantu menyokong kesihatan mata, gusi, tulang, sendi, dan saluran darah…

  • Vitamin C Bantu Tingkatkan Sistem Imunisasi (Testimoni)

    Banyak makanan semulajadi yang kaya dengan khasiat vitamin C. Antaranya buah oren. Tetapi, anda perlu makan 7 biji buah oren untuk mendapatkan khasiat 500 mg Vitamin C, iaitu jumlah nutrisi diperlukan seharian. Banyak kan? Vitamin C adalah antioksidan yang melindungi badan kita daripada radikal bebas, sekaligus membantu meningkatkan tahap sistem imunisasi badan kita. Jika anda rasa ingin demam, selsema, atau badan rasa tidak selesa.. segera telan 1 atau 2 biji vitamin C shaklee untuk meningkatkan tahap sistem imun anda. Sustained Release Vita-C Plus daripada Shaklee lengkap dengan bahan semulajadi yang memberikan 500 mg khasiat vitamin C dalam satu tablet. In shaa Allah, demam pun tak jadi menjengah. Kita lihat apa…

  • Khasiat Chewable Vitamin C

    Ramai yang bertanyakan dengan kami, “Vitamin C 500 mg takde ke?”..  Jawapan kami ialah TIDAK UNTUK SEMENTARA WAKTU… seluruh branch Shaklee di Malaysia tiada stok Sustained Release Vita-C 500 mg. Yang ada hanya Chewable Vita-C Plus 100 mg. Khasiat dan kandungannya hampir sama. Yang membezakan ialah jumlah vitamin C dan kandungannya untuk satu tablet. Kedua-duanya mempunyai kandungan bahan yang sama, kecuali Rose Hips Powder yang hanya terdapat pada Chewable Vita-C Plus 100 mg. Namun begitu, khasiat kedua-dua vitamin C ini adalah sama. Chewable Vita-C Plus diperbaharui formulasinya, dimana, Rose Hips dan Bioflavanoids ditambahkan kepada tablet ini bagi meningkatkan khasiat Vitamin C dan mengelakkan oxidation di dalam badan.  Apa kebaikan Chewable…

  • Supplement untuk Si Manja

    Assalamualaikum… Hari ni saya nak berkongsi dengan anda semua supplement yang sesuai untuk si manja…  Si manja juga berhak mendapatkan nutrisi seimbang untuk pembesaran yang lebih baik.. Tambah pula sekarang ni kita dikelilingi dengan kuman, virus, dan environment yang tidak sihat.. udara yang kita bernafas ni pun ade banyak kuman… Shaklee ada beberapa supplement yang sudah tentunya disukai si manja..  Chewable Vita-C 100 mg Sesuai untuk seisi keluarga terutama kanak-kanak dan mereka yang sukar untuk menelan pil Memelihara kandungan antioksidan semulajadi tubuh dan juga penting untuk kesihatan tulang, gigi, gusi serta struktur am tubuh badan Dapat membantu mengekalkan pertahanan semulajadi badan  Mempunyai rasa sitrus yang hebat Vitamin C tambahan diperlukan…