Makanan Tambahan (Supplement) Untuk Perkembangan Kanak-Kanak

Anak-anak memerlukan nutrisi yang lengkap untuk menyokong tumbesaran mereka. Antaranya kalsium, vitamin C, zat besi, dan pelbagai lagi nutrisi. Namun, oleh kerana kesibukan parents di luar sana, mampukah anda menyediakan makanan yang lengkap dengan nutrisi ni? Jangan bimbang. Anda boleh memberikan mereka makanan tambahan (supplement) untuk membantu menyokong tumbesaran mereka.

Supplement Kanak-Kanak
Apa supplement yang bersesuaian untuk mereka?
☃ Vitalea for Children
☃ Meal Shakes
☃ Chewable Vita-C Plus
☃ Omega Guard
Apa istimewanya 4 supplement ni untuk mereka?
SUPPLEMENT KANAK-KANAK SHAKLEE
Jom berikan anak-anak kita supplement ni. Terutama mereka yang mempunyai masalah tidak mahu makan, sukar untuk fokus, kerap demam, dan macam-macam lagi. Hubungi kami untuk ketahui supplement bersesuaian untuk anak anda.
Shop Now
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara
———————————————————

**Disclaimer**

Khasiat Chewable Vitamin C Shaklee Untuk Semua Peringkat Umur

Pengambilan vitamin C tidak hanya terhad kepada kita yang dewasa. Malah, kanak-kanak juga memerlukan vitamin C, terutama bagi mereka yang kerap demam, selsema, batuk. Vitamin C membantu meningkatkan tahap imunisasi badan mereka. Chewable vitamin C dihasilkan untuk semua peringkat umur, termasuk kanak-kanak. Sekiranya kanak-kanak itu telah pandai kemam, hisap, Chewable Vita-C Plus ini sesuai untuk mereka.
CHEWABLE VITAMIN C
Chewable vitamin C dirumus khas dengan Rose Hips dan Citrus Bioflavanoids untuk meningkatkan khasiat vitamin C dan mengelakkan oksidasi dalam badan.

 

KEBAIKAN CHEWABLE VITA-C PLUS
☕ Membantu menyokong sistem pertahanan badan
☕ Merupakan supplement anti-oksida yang semulajadi
☕ Membantu mengekalkan integriti sel
☕ Membantu menyokong kesihatan mata, gusi, tulang, sendi, dan saluran darah
Dapatkan Chewable Vitamin C anda hari ini juga. Hubungi kami atau beli secara online.
Shop Now
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban

———————————————————

**Disclaimer**

Vitamin C Bantu Tingkatkan Sistem Imunisasi (Testimoni)

Banyak makanan semulajadi yang kaya dengan khasiat vitamin C. Antaranya buah oren. Tetapi, anda perlu makan 7 biji buah oren untuk mendapatkan khasiat 500 mg Vitamin C, iaitu jumlah nutrisi diperlukan seharian. Banyak kan? Vitamin C adalah antioksidan yang melindungi badan kita daripada radikal bebas, sekaligus membantu meningkatkan tahap sistem imunisasi badan kita.
Jika anda rasa ingin demam, selsema, atau badan rasa tidak selesa.. segera telan 1 atau 2 biji vitamin C shaklee untuk meningkatkan tahap sistem imun anda. Sustained Release Vita-C Plus daripada Shaklee lengkap dengan bahan semulajadi yang memberikan 500 mg khasiat vitamin C dalam satu tablet. In shaa Allah, demam pun tak jadi menjengah. Kita lihat apa kata mereka?
 
 
 
Alhamdulilah.. dengan izin-Nya jua, Vitamin C Shaklee membantu meredakan demam / selsema / batuk. Tak perlu lagi ambil ubat. Lebih semulajadi, lebih selamat.

Anda ada dua pilihan, samada Sustained Release Vita-C Plus atau Chewable Vita-C Plus 100mg. Khasiat yang sama, cuma chewable boleh diamalkan oleh kanak-kanak.

Jom dapatkan vitamin C anda sekarang!
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=33c91699c1849207f81bf13a7210a5ec
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara
———————————————————

**Disclaimer**

Khasiat Chewable Vitamin C

Ramai yang bertanyakan dengan kami, “Vitamin C 500 mg takde ke?”..  Jawapan kami ialah TIDAK UNTUK SEMENTARA WAKTU… seluruh branch Shaklee di Malaysia tiada stok Sustained Release Vita-C 500 mg. Yang ada hanya Chewable Vita-C Plus 100 mg. Khasiat dan kandungannya hampir sama. Yang membezakan ialah jumlah vitamin C dan kandungannya untuk satu tablet.
Kedua-duanya mempunyai kandungan bahan yang sama, kecuali Rose Hips Powder yang hanya terdapat pada Chewable Vita-C Plus 100 mg. Namun begitu, khasiat kedua-dua vitamin C ini adalah sama. Chewable Vita-C Plus diperbaharui formulasinya, dimana, Rose Hips dan Bioflavanoids ditambahkan kepada tablet ini bagi meningkatkan khasiat Vitamin C dan mengelakkan oxidation di dalam badan. 
Apa kebaikan Chewable Vita-C Plus 100 mg Shaklee?
❂ Menyokong sistem pertahanan antioxidant yang semulajadi
❂ Membantu mengekalkan cell integrity
❂ Menyokong kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, sendi, dan saluran darah
Cadangan Pemakanan?
❀ Ambil 5 biji Chewable Vita-C Plus setiap hari untuk memenuhi keperluan vitamin C seharian (500 mg)
❀ 5 biji Chewable Vita-C Plus membekalkan 500 mg vitamin C dan 120 mg bioflavanoids complex, yang juga bersamaan dengan 1 tablet Sustained Release Vita-C. 
Untuk sementara waktu, kami cadangkan agar anda menggantikan Sustained Release Vita-C dengan Chewable Vita-C Plus bagi memenuhi keperluan vitamin C seharian anda.
✆ Hubungi kami untuk mendapatkan Chewable Vita-C Plus anda SEKARANG! Kami akan memberikan FREE CONSULTATION kepada anda, dan berkongsi tips-tips menarik tentang kesihatan. Jom follow blog kami! 
✎ msg/whatsapp: 0196972866
⚘ COD di Seremban / Senawang / Mantin / Port Dickson
**These statements have not been evaluated by Food and Drug Administration**
**These products are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**

Supplement untuk Si Manja

Assalamualaikum…
Hari ni saya nak berkongsi dengan anda semua supplement yang sesuai untuk si manja… 
Si manja juga berhak mendapatkan nutrisi seimbang untuk pembesaran yang lebih baik.. Tambah pula sekarang ni kita dikelilingi dengan kuman, virus, dan environment yang tidak sihat.. udara yang kita bernafas ni pun ade banyak kuman…
Shaklee ada beberapa supplement yang sudah tentunya disukai si manja.. 
Chewable Vita-C 100 mg
  • Sesuai untuk seisi keluarga terutama kanak-kanak dan mereka yang sukar untuk menelan pil
  • Memelihara kandungan antioksidan semulajadi tubuh dan juga penting untuk kesihatan tulang, gigi, gusi serta struktur am tubuh badan
  • Dapat membantu mengekalkan pertahanan semulajadi badan 
  • Mempunyai rasa sitrus yang hebat
  • Vitamin C tambahan diperlukan bagi ibu-ibu hamil dan yang sedang menyusukan bayi kerana diet seharian sahaja tidak cukup memberikan Vitamin C yang mencukupi

Vita-Lea for Children
  • Mengandungi 19 jenis vitamin dan mineral penting 
  • Sumber kalsium untuk membina tulang yang sihat
  • Sumber bekalan harian untuk Vitamin B
  • Baik untuk kesihatan badan
Meal Shakes
  • Merupakan sarapan segera yang berkhasiat
  • Makanan segera yang rendah lemak dan rendah glisemik yang mengandungi 19 vitamin dan mineral penting
  • Menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap 9 asid amino penting yang diperlukan tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik
  • Mengandungi kesemua asid amino asli yang terdapat dalam protein termasuk asid amino perlu dan tidak perlu
  • Sesuai untuk kanak-kanak yang kurang selera makan, mempunyai masalah asthma, eczema
PM sy untuk keterangan lanjut, dan untuk place order!
msg/whatsapp: 019 697 2866

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration**
** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**