Selamat Berpuasa dan Salam Ramadhan

Alhamdulillah. Bertemu kita dengan Ramadhan tahun ini. Semoga segala amal ibadah kita diterima Allah. Sama-samalah kita memperbanyakkan amal ibadah. Bukan setakat solat 5 waktu, tapi juga perbanyakkan bacaan Al-Quran dan terjemahannya, selawat, zikir, solat-solat sunat, solat terawikh.

Jika anda inginkan supplement yang boleh membantu anda kekal bertenaga sepanjang hari, boleh dapatkan Set Ramadhan dari KakMah. In Shaa Allah, dengan izin-Nya, anda boleh rasakan kelainan berpuasa dengan supplement Shaklee.

Hubungi KakMah untuk order.

ESP bakal masuk stok pada minggu hadapan. Jadi, boleh pre-order bermula sekarang (beserta payment).

*Disclaimer*

Tips Untuk Ibu Menyusu Supaya Susu Tak Drop Semasa Puasa

In Shaa Allah, bermula 27 Mei 2017 ni, kita akan dipertemukan dengan bulan Ramadhan. Semoga Allah merahmati dan menemukan kita semula dengan bulan Ramadhan ni kan. Ibu-ibu yang menyusukan baby, mesti susah hati kan? Kebiasaannya, pada pandangan umum, susu drop masa bulan puasa. Sebab, kurang minum air. Berbanding dengan semasa tak berpuasa. Air memang all the time minum, so susu tu, in shaa Allah, mencukupi. Bila tak puasa, macam mana?

In shaa Allah, ada tips untuk anda, agar production susu kekal maintain walaupun sedang berpuasa.

Paling penting, kena amalkan makan buah kurma ketika sahur, terutamanya. In shaa Allah, dengan kurma ni lah, kita dapat bertahan hingga ke petang, rasa bertenaga, dan tak lapar. Production susu pun, in shaa Allah, kekal maintain macam biasa.

Pengalaman KakMah masa menyusukan Aisy 2 tahun lepas, KakMah blend kurma dengan ESP + Milo. Alhamdulillah, memang lain sangat rasa badan. Tak macam puasa sangat pun. Supplement Shaklee, in shaa Allah, boleh membantu anda. Amalkan Set Menyusu Lengkap Shaklee, plus Set Ramadhan. KakMah memang continue Supplement Shaklee sepanjang Ramadhan, macam biasa. Separuh makan masa sahur, separuh lagi masa berbuka or sebelum tidur.

Lagi satu, jangan lupa pengambilan air kosong, tetap kena maintain 8 gelas sehari. Boleh sangat sebenarnya. Arrange masa untuk minum air 8 gelas sehari (4 gelas sewaktu sahur, 4 gelas lagi sewaktu berbuka ke dan sebelum tidur. In shaa Allah, memang cukup 8 gelas sehari. Dan paling penting, jangan lupa minum susu. Untuk kalsium dalam badan, supaya badan tak letih, tidur lebih berkualiti. Tak nak minum susu? OsteMatrix Shaklee adalah terbaik.

Info lanjut tentang supplement Shaklee bersesuaian, boleh roger Kak Mah ya.

Lecithin, Meal Shakes, Vitalea Children ada Promosi Jun 2016

Walaupun hari ni dah 6 Jun, tapi rasanya masih belum terlewat untuk Ummi kongsikan dengan anda semua, apakah promosi Shaklee bulan Jun 2016 ni. Sempena bulan kelahiran Ummi, Shaklee pun bagi promosi meletops punya.. Hehe.. Sesuai sangatlah dengan bulan Ramadhan..

Promosi Jun 2016

Promosi Jun 2016

 

Jika ingin tahu lebih lanjut tentang 3 supplement hebat ni, boleh click link berikut:

Vitalea for Children – Retail Price: RM 111

Meal Shakes – Retail Price: RM 113.75

Lecithin – Retail Price: RM 52.50

Supplement ini sesuai diamalkan sepanjang bulan Ramadhan ini. Yang dewasa, boleh amalkan Meal Shakes dan Lecithin. Yang kanak-kanak, boleh amalkan Meal Shakes dan Vitalea for Children. Supplement ini membantu anda lebih bertenaga, ceria, tidak rasa lapar, cergas sepanjang hari. In shaa Allah. Ibu hamil, menyusu pun amat digalakkan untuk mengamalkan supplement ini.

Jika ingin ketahui lebih lanjut, boleh pm ummi segera.

signature 3

Berpuasa Dengan Supplement Shaklee Lebih Sihat Dan Bertenaga

Tinggal lebih kurang sebulan lagi untuk umat Islam menjalani ibadah berpuasa di bulan Ramadhan. Berpuasa bermaksud menahan lapar, dahaga, serta nafsu daripada terbitnya waktu fajar hingga ke terbenamnya matahari (atau dalam erti kata lain dari waktu imsak sehingga ke maghrib). Berpuasa bersama dengan supplement Shaklee adalah salah satu usaha untuk anda berasa lebih sihat dan bertenaga sepanjang hari. Kenapa? Kerana supplement Shaklee membantu memberikan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh kita.
Mari tonton video ini!
Siapa yang sesuai mengamalkan supplement ini?
✔ Wanita
✔ Lelaki
✔ Remaja
✔ Ibu Hamil
✔ Ibu Menyusu
✔ Warga Emas
✔ dan ramai lagi
Pokok pangkalnya, semua boleh minum Mighty 3 Gems Set ini.
Hubungi kami untuk order supplement Shaklee anda, dan anda akan mendapat free consultation daripada kami.
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Mighty 3 Gems Set Shaklee – Persediaan Supplement Untuk Berpuasa

Adakah anda mengalami masalah “lemau” semasa berpuasa? Rasa tidak bersemangat dan mudah rasa lapar? Walaupun dah sahur dengan nasi (siap bertambah lagi), tapi masih cepat rasa lapar pada waktu siangnya? Tidak perlu risau kerana kami ingin membantu anda. Bagaimana? Kami ingin mencadangkan supplement Shaklee iaitu Set Mighty 3 Gems. Supplement Shaklee ini merupakan salah satu perkara yang anda perlu ada sebagai persediaan untuk berpuasa. Kenapa? Kami akan terangkan kemudian.

Set Mighty 3 Gems terdiri daripada ESP, Meal Shakes, dan juga Performance Drink.

Apakah khasiat ketiga-tiga supplement ini?

➺ membantu mengurangkan masalah gastric
➺ membantu mengurangkan rasa lapar
➺ membantu mengurangkan masalah sembelit
➺ membantu memberikan tenaga
➺ membantu mengurangkan masalah dehydration
➺ membantu mengurangkan rasa letih
➺ untuk ibu menyusu, membantu mengurangkan masalah susu merudum

Siapakah yang memerlukan Set Mighty 3 Gems ini?

✔ mereka yang ingin berpuasa
✔ ibu menyusu
✔ ibu hamil
✔ anak-anak yang ingin mula berpuasa
✔ mereka yang ingin bertenaga sepanjang hari

So, tunggu apa lagi? Cepat grab set ni untuk persediaan berpuasa. Semoga puasa anda kekal bersemangat, bertenaga, dan dapat puasa penuh. Ameen.

Hubungi KakMah untuk order.

**Disclaimer**