• Set Breastfeeding Shaklee untuk Tambah Susu Badan

    Menurut Petua untuk tambah susu badan dari majalah Pa&Ma, salah satu pemakanan yang boleh diambil untuk membantu ibu tambah susu badan ialah kacang tanah. Ini kerana kacang tanah mengandungi khasiat protein yang sangat tinggi, serta mengandungi zat besi, vitamin E, kalsium, vitamin B kompleks, dan fosforus. SET BREASTFEEDING SHAKLEE juga merangkumi kesemua nutrisi yang terkandung dalam kacang tanah, serta dapat membantu ibu menambahkan susu badan. Lebih mudah untuk dimakan, dan senang didapati.  Khasiat yang terdapat dalam kacang tanah seperti Zat Besi, Vitamin E, Kalsium, B Complex, dan Fosforus, juga terkandung dalam Vita-Lea daripada Shaklee. Vita-Lea adalah multi-vitamin yang terbaik. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayur-sayuran…

  • Berpantang bersama Shaklee

    Assalamualaikum… Bulan lepas saya ada update tentang Set Hamil istimewa daripada Shaklee.  Set Hamil Shaklee memenuhi keperluan nutrisi yang diperlukan oleh ibu-ibu di luar sana.. In shaa ALLAH..  Kali ni, saya nak update tentang Set Berpantang daripada Shaklee. Ramai ibu-ibu di luar sana yang mengamalkan jamu dan sebagainya. Tidak salah… Tapi tidak salah juga kalau kita ambil supplement yang membantu untuk menambahkan nutrisi dalam badan.. Nak pulak kalau ibu-ibu menyusukan si kecil secara eksklusif, kebanyakan nutrisi dari badan si ibu akan dikongsikan dengan si kecil tersayang.. Oleh itu, ibu-ibu perlulah melengkapkan diri dengan nutrisi seimbang utk keperluan diri sendiri dan juga untuk si manja…  Kebanyakan vitamin (atau supplement) yang diambil…

  • Set Mengandung Shaklee – Memenuhi Nutrisi Ibu

    Assalamualaikum.. Hari ni, shima nak kongsi dengan sahabat2 yg dh bergelar ibu (sama ade tgh hamil atau dah bersalin n tgh pantang) tentang produk vitamin Shaklee yang sgt sesuai untuk ibu2.. Kenapa? Sebab vitamin Shaklee adalah sgt semulajadi, tiada bahan sintetik, dan halal.. Alhamdulillah.. dan vitamin Shaklee akan bantu dalaman ibu untuk menghasilkan vitamin yang penting utk bdn kita, tapi x dpt dihasilkan sendiri oleh badan kita.. Apa vitamin yang ada, shima? Hehe.. sabar.. saya boleh explain satu persatu.. tapi sebelum tu, biar saya terangkan secara ringkas dulu, agar ibu2 ada idea apa yang Shaklee ada.. Ok? Tahukan ibu2 bahawa ibu memerlukan nutrisi yang secukupnya sewaktu merancang untuk mendapatkan zuriat,…