• Set Kesuburan Mengikut Bajet (Lelaki + Wanita)

    KakMah faham ramai antara anda yang inginkan supplement yang membantu untuk meningkatkan kesuburan. Ada dikalangan anda mampu untuk membeli 1 set lengkap, ada juga tidak. KakMah dulupun mulakan pengambilan supplement Shaklee dengan set bajet sahaja. Tapi, bila dah mula rasa kebaikan dan shaklee effect yang mengagumkan, KakMah dan suami decided untuk ambil full set. Sel badan kita memerlukan nutrisi mencukupi untuk supaya dapat berfungsi dengan baik. Ini termasuk juga dengan sel telur kita (sperma dari suami, ovum dari isteri). KakMah ingin cadangkan set asas untuk membantu anda. Set asas kesuburan ini masih mampu untuk membantu anda. Yang penting, perlu amalkan dengan yakin dan consistent. Doa dan usaha juga perlu seiring.…

  • Set Hamil Shaklee Penuhi Nutrisi Ibu Hamil dan Bayi dalam Kandungan

    Siapa yang tak teruja apabila telah disahkan hamil. Bila haid tak datang, mesti anda cepat-cepat buat UPT test. Dan bila UPT menunjukkan yang anda POSITIF hamil, dah tentu anda rasa bagai di awangan (happy!). Alhamdulillah.. Maka, bermulalah persediaan anda untuk menjaga kehamilan anda, terutama di awal usia kandungan. Set Hamil Shaklee membantu memberikan nutrisi kepada anda (ibu hamil) dan juga bayi dalam kandungan anda. Ianya lengkap dan selamat untuk dimakan. ✔ Memenuhi keperluan protein yang diperlukan untuk merangsang pembentukan kulit dan otot, membantu perkembangan tisu janin, membantu meningkatkan bekalan darah anda – ESP ✔ Memenuhi keperluan kalsium yang diperlukan untuk membantu mengawal kandungan air dalam badan, membantu membina tulang bayi…

  • Set Berpantang Shaklee Bantu Sembuh Luka Bersalin dan Tambah Tenaga

    Pasti ramai ibu-ibu hamil yang mencari supplement untuk berpantang dengan cara yang sihat dan senang. Set Berpantang dari Shaklee boleh membantu anda. Ia merangkumi supplement yang dapat membantu untuk menambahkan tenaga, mempercepatkan proses untuk sembuhkan luka bersalin, serta dapat juga membantu menambahkan susu badan. Nampak macam banyak kan? Tapi anda jangan risau, kami boleh membantu anda, mengikut BAJET yang anda ada. Berapa bajet anda, beritahu kami dan kami akan sarankan supplement yang sesuai untuk keperluan anda. Supplement yang paling anda perlukan adalah Zinc Complex kerana ianya membantu dalam proses penyembuhan luka bersalin anda. Ramai ibu telah mempercayainya. Click testimoni ini! Selain itu, anda juga memerlukan OsteMatrix. Ini kerana anda berkongsi…

  • Set Breastfeeding Shaklee untuk Tambah Susu Badan

    Menurut Petua untuk tambah susu badan dari majalah Pa&Ma, salah satu pemakanan yang boleh diambil untuk membantu ibu tambah susu badan ialah kacang tanah. Ini kerana kacang tanah mengandungi khasiat protein yang sangat tinggi, serta mengandungi zat besi, vitamin E, kalsium, vitamin B kompleks, dan fosforus. SET BREASTFEEDING SHAKLEE juga merangkumi kesemua nutrisi yang terkandung dalam kacang tanah, serta dapat membantu ibu menambahkan susu badan. Lebih mudah untuk dimakan, dan senang didapati.  Khasiat yang terdapat dalam kacang tanah seperti Zat Besi, Vitamin E, Kalsium, B Complex, dan Fosforus, juga terkandung dalam Vita-Lea daripada Shaklee. Vita-Lea adalah multi-vitamin yang terbaik. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayur-sayuran…

  • Berpantang bersama Shaklee

    Assalamualaikum… Bulan lepas saya ada update tentang Set Hamil istimewa daripada Shaklee.  Set Hamil Shaklee memenuhi keperluan nutrisi yang diperlukan oleh ibu-ibu di luar sana.. In shaa ALLAH..  Kali ni, saya nak update tentang Set Berpantang daripada Shaklee. Ramai ibu-ibu di luar sana yang mengamalkan jamu dan sebagainya. Tidak salah… Tapi tidak salah juga kalau kita ambil supplement yang membantu untuk menambahkan nutrisi dalam badan.. Nak pulak kalau ibu-ibu menyusukan si kecil secara eksklusif, kebanyakan nutrisi dari badan si ibu akan dikongsikan dengan si kecil tersayang.. Oleh itu, ibu-ibu perlulah melengkapkan diri dengan nutrisi seimbang utk keperluan diri sendiri dan juga untuk si manja…  Kebanyakan vitamin (atau supplement) yang diambil…