Selamat Hari Raya 2017 / 1438H

Maafkan kami. Dah masuk minggu kedua raya, baru nak up post ucapan hari raya ni. Al-maklumlah, super busy sikit. Cuti seminggu. Lepas tu, masuk kerja mulalah kerja banyak bertimbun. Hehe. Namun, Alhamdulillah, kami merayakan Aidilfitri tahun ini dengan penuh kemeriahan, ditemani dengan ibu bapa, semua adik-beradik, anak-anak buah. Memang meriah sangat tahun ni rasanya.

 

Kalau perasan la kan, baju Aisy lain masa ni. Huhu. Kesian dia. Aisy sebenarnya dan sepatutnya berbaju melayu warna hitam. Tapi pagi raya tu Aisy tak sihat sikit. Demam dan muntah. Maka, habislah baju raya baru dia. Tak dapat nak pakai. Sedih sangat masa tu. Sebab tu gambar raya kami tak sedondon. Takpe, nanti kami bergambar sekali lagi, and this time, mesti sedondon. Hehe.

Alhamdulillah, petang tu Aisy recover sikit. Dapatlah bergambar dengan mood yang happy dan tak meragam. Risau gak kami nak bergambar petang tu. Sebab risau mood Aisy masih lagi tak ok. Sejak kebelakangan ni, memang perasan Aisy cepat recover dari demam/selsema/batuk. Kalau dulu, lepas putus susu badan, seminggu baru nampak reda dan kebahnya. Tapi sejak KakMah campurkan Meal Shakes dalam susu formula dia, nampak perubahan positif dari segi kesihatannya. Dah lah jenis susah sangat nak makan ubat. Berperang dengan dia kalau nak bagi ubat tau. Syukur sangat sebab nampak perubahan positif dalam diri Aisy lepas amalkan Meal Shakes ni. Dan satu lagi best yang KakMah nampak, selera makan dia bertambah. Walaupun tak nak sangat makan nasi, tapi dia nak makan roti, telur dadar / mata, mee sup / goreng. Syukur sangat. Dulu payah benor tau nak ajak dia makan. Now, dia sendiri minta. “Mi, nak ti ngan tella” (read: ummi, nak roti dengan nutella). Hehe. Alhamdulillah.

KakMah hanya campurkan satu scoop je ke dalam susu Aisy. Sehari bagi sekali atau dua kali aje. Meal Shakes multivitamin dalam bentuk serbuk. Memang sesuai untuk kanak-kanak. Rasa vanilla. Bau sedap sangat tau. KakMah bau pun rasa teruja.

Uolls kalau ada masalah anak yang kerap tak sihat, picky eater, disarankan sangat cuba bagi mereka Meal Shakes ni. Info lanjut, boleh roger KakMah okeh.

*Disclaimer*

Promosi Aidilfitri Pula (Julai 2016) – Vivix dan Vitalea for Children

Salam Aidilfitri, dan Maaf Zahir Batin dari Ummi sekeluarga.

Maaf atas kelewatan ucapan Aidilfitri dari kami. Al-maklumlah, sibuk berhari raya, melaksanakan urusan keluarga, dan sebagainya. Tapi apa pun, semoga anda semua bergumbira di hari raya ini.

Ummi nak kongsikan promosi bulan Julai tahun ini. Pasti ramai yang dah tahu, tapi tak salah kalau Ummi nak kongsikan juga di blog Ummi ni. Kan? So, here we go.

Promosi Julai 2016

Promosi Julai 2016

Nak tahu apa kebaikan dan khasiat Vivix dan Vitalea Kanak-kanak ni, boleh click link di bawah ni. Dan retail price untuk setiap supplement adalah seperti berikut:

Vivix – RM 475

Vitalea for Children – RM 111

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan promosi ni terutama si Vivix tu. Pelbagai kebaikan dan khasiat dalam satu botol Vivix. Sesuai diamalkan oleh semua, tak kira lelaki atau wanita.

Nak tahu lebih lanjut, hubungi Ummi.

signature 3

Selamat Hari Raya Aidilfitri Dari Kami Pengedar Shaklee Seremban

Salam aidilfitri. Rasanya belum terlewat lagi untuk kami mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca blog kami, terutamanya customers kami tak kira di mana sahaja anda berada. Semoga Syawal tahun ini memberi 1001 keberkatan dalam hidup anda. 
Kami adalah pengedar Shaklee Seremban yang masih beroperasi sepenuhnya secara online. Kepada sesiapa yang pulang ke kampung halaman di sekitar seremban tu, lepas tu nak cari supplement Shaklee, boleh roger I okeh?

Alhamdulillah, tahun ni kami beraya bertiga. Anda pula bagaimana? Apa kata meh story sikit dengan kami bagaimana Aidilfitri anda tahun ini. Lebih meriah dari tahun-tahun lepas? Alhamdulillah kerana masih diberi kesempatan meraikan Syawal tahun ini. Dan semoga umur kita panjang agar dapat dipertemukan lagi dengan Ramadhan tahun depan. Ameen..
Untuk dapatkan supplement Shaklee, anda boleh pm kami terus ya?
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban
———————————————————

**Disclaimer**