• Coaching dan Mentoring Bersama Upline

    Untuk memulakan sesuatu bisnes, tidak kiralah samada bisnes MLM atau bisnes buka restoran sekalipun, satu perkara yang sangat penting adalah MENTOR. Tanpa mentor, pastinya kita tidak ada “guidance” atau “idola” untuk kita “follow” mereka rapat-rapat supaya kita juga turut sama boleh berjaya seperti mereka. Setuju? Begitu juga dalam bisnes Shaklee yang KakMah ceburi ini. Sungguhpun, sekarang ini, KakMah hanya “part time” buat bisnes, tapi komitmen KakMah pada bisnes Shaklee yang disayangi ini ialah 100% okeh. Disaat KakMah mendaftarkan diri untuk menjadi ahli, waktu itu tak pernah terniat pun untuk buat bisnes. Sebab dah kerja kan. Tapi bila tengok macam “best” je kawan (iaitu upline KakMah) buat, so terjebak lah juga.…

  • Promosi JOM Shaklee Untuk Keahlian Percuma

    Tahu tak, Shaklee buat promosi kaw-kaw punya sempena tahun baru ni. Dan, istimewanya lagi sebab promosi ni extended sampai penghujung Februari 2019. Anda boleh mendapatkan keahlian percuma, postage percuma, serta dapat cashback bonus sebanyak 5%. Menariknya lagi, anda boleh mendapatkan Starter Set Shaklee dengan harga less 10%, lebih murah berbanding harga ahli. Sangat berbaloi okeh sebab murah. Offer ni hanya untuk new membership sahaja. Rugi sangat kalau anda tak dapatkan offer ni tau. Wellness Starter Pack Harga asal for non member RM926.25 Harga promosi RM666.90 Jimat sebanyak RM259.35 Dapat FREE Pill Box yang sangat exclusive FREE membership (jimat RM65) FREE postage (jimat RM10) Boleh dapatkan 2 lagi starter pack dengan…

  • 6 Sebab Bisnes Shaklee Best

    Tahu tak kenapa ramai SID (Shaklee Independent Distributor) masih boleh bertahan dalam bisnes Shaklee ni selama bertahun-tahun? Ada tu memang dari zaman muda mereka, sehinggalah sekarang ni dah masuk 40-an. More than 20 years dalam bisnes Shaklee dan masih lagi bertahan. Achieved highest rank in Shaklee and still growing. Apa yang best sangat bisnes ni sehinggakan SID macam kena “rasuk”, dan tak mahu dah tengok bisnes lain? Even tak nak setup produk sendiri walaupun mereka dah dapat bonus lebih 6 angka sebulan. Why? Why? Apa seronok sangat bisnes ni? KakMah tak nak share banyak sebab. Tapi KakMah just nak share dengan anda, 6 point utama atau sebab paling top sekali…

  • Shaklee National Convention 2018

    Alhamdulillah, KakMah berkesempatan untuk hadirkan diri ke Shaklee National Convention 2018 pada Sabtu, 7 Julai yang lalu. Ia merupakan salah satu event Shaklee yang sangat dinantikan oleh semua pengedar Shaklee (SID) di Malaysia. SID datang dari setiap pelusuk negara. Ada yang dari Johor, Penang, Terengganu, malah Sabah dan Sarawak pun turut sama hadir tau. So, semestinya satu kerugian besar bila tak join Shaklee NC ni. Seperti tahun-tahun sebelum ni, KakMah juga tidak melepaskan peluang untuk hadir. Walaupun belum ada rezeki lagi untuk naik ke atas pentas untuk terima awards, but aura dan sharing yang sangat bermakna dan bermanfaat tu, sangat menginspirasikan. Tinggal nak bangkit dan buat je. So, to those…

  • Pengedar Shaklee Aktif di Seremban

    Adakah anda penggemar supplement Shaklee dan menetap di Seremban? Anda perlukan supplement Shaklee pada kadar segera dan boleh COD? Jangan risau kerana KakMah adalah pengedar Shaklee di sekitar Seremban / Senawang / Seremban 2.  Jika anda memerlukan supplement atau barangan Shaklee yang lain seperti YOUTH skincare, Get Clean Set, Herbal Blend Cream, anda boleh menghubungi KakMah. NOOR HASYIMAH BT ZAINAL SID # 885670 FB: Shima Zainal No Tel: 0196972866 KakMah mengamalkan supplement Shaklee sejak tahun 2012, sebagai ikhtiar untuk hamil. Sejak dari itu, KakMah meneruskan pengambilan supplement Shaklee sehinggalah sekarang. KakMah boleh bantu anda dengan masalah berikut dan dapat memberikan konsultasi terbaik berdasarkan pengalaman dan pembacaan KakMah. Kesuburan Kehamilan…