Cara Bayar Zakat Melalui Maybank2u (Online)

Saya rasa, pasti ramai yang dah tahu cara untuk membayar zakat secara online kan. Dan kebanyakan perbankan online sekarang pun dah menawarkan khidmat pembayaran zakat ni dalam website mereka masing-masing.

Zakat ni ada macam-macam jenis zakat. Zakat harta, zakat perniagaan, zakat emas, dan macam-macam lagi. Untuk lebih info, boleh layari website Pusat Zakat negeri masing-masing.

Saya nak share langkah-langkah untuk melunaskan zakat melalui sistem perbankan online Maybank iaitu Maybank2u. Semoga bermanfaat untuk anda.

cara bayar zakat online

image image image image image image image image

Semoga bermanfaat untuk anda. Dan selamat melaksanakan tanggungjawab kita sebagai umat Islam, in shaa Allah.

signature 3

Leave a Reply