Bina Empayar Bisnes Sendiri Dengan Shaklee

Nampak je ahkak, ingat “KakMah”.
Bila ingat shaklee, ingat “KakMah”.

In shaa Allah, one sweet day, ingat empayar besar shaklee, ingat #teamWeGF.

Kemain sangat kan? Tapi semua ni tak mustahil. Kita start daripada awal, start from Zero. Lama-lama nanti, we will become HERO. Semua orang pun sama. Start dari tak ada apa-apa, tak tahu apa-apa. Tapi throughout the way, kita belajar sampai pandai. In shaa Allah, pasti berjaya.

Tahu tak even sekarang ni pun, kebanyakan colleagues yang friend dengan KakMah dalam fb bila jumpa kat ofis, panggil “KakMah”. Haha. Mula-mula tu memang rasa malu. “Eh, ada orang baca rupanya fb aku. Ingatkan takde sebab selama ni “krik, krik” je post tu. Takde orang like, takde orang comment”. Sampai macam tu KakMah terfikir. Tapi bila ada orang tegur, I know that people are watching. Betul tak?

Kadang tu rasa lawak pun ada. Ya lah, panggil “KakMah” kat ofis kan? Hehe. Tapi bila fikir balik, that is the branding of me that I should be proud of. Betul tak?

Tapi KakMah tak nak orang tahu KakMah sebagai SID je. KakMah ada impian lebih besar lagi dengan bisnes Shaklee ni. KakMah nak orang kenal KakMah sebagai seorang wanita yang bekerja 9 jam sehari, tapi masih mampu jana income 4,5,6 angka sebulan dengan bisnes shaklee. In shaa Allah, KakMah mampu buktikan pada orang.

Semangat tu kena consistent. Kalau macam yoyo, tak kemana lah. Ingat tu, KakMah. Babab nanti. Haha.

Jika anda ingin join team WeGF KakMah ni, KakMah sangat mengalu-alukan. Hubungi KakMah segera, dan in shaa Allah, KakMah bimbing anda sebaiknya. Hati kena kental, rajin itu wajib. Jangan duduk diam tunggu duit datang.

2 comments

Leave a Reply