ESP

Betul Ke Rasa ESP Shaklee Tak Sedap?

Betul ke rasa ESP Shaklee tu tak sedap eh? ESP kan soya? Kalau untuk yang tak suka minum soya macam saya ni, memang antara orang awal yang takkan berminat nak cuba ESP ni… hehe.. tapi apa yang membuatkan saya nak mencuba ESP ni adalah kerana kebaikan ESP, walaupun saya tahu rasa ESP Shaklee macam soya. ^^ tetapi….. sebenarnya, ada cara untuk minum ESP mengikut selera anda. Bila kami ni, SID, suggest ESP untuk anda, tidaklah bermakna anda minum ESP macam tu aje.. paksa anda untuk terima rasa soya tu.. tetapi, anda boleh mempelbagaikan rasa ESP.. Bagaimana? Meh kami share dengan anda.. 🙂

Anda jangan risau… kerana ESP boleh dicampur dengan minuman kegemaran anda! Asalkan bukan berasaskan caffeine, semuanya pun boleh! Samada susu, milo, horlicks, koko, kurma pun boleh..

Antara cadangan variasi rasa ESP Shaklee ialah:
☑ ESP + Susu HL
☑ ESP + Milo
☑ ESP + Horlicks
☑ ESP + NesVita
☑ ESP + Fresh Milk
☑ ESP + Fresh Milk + Kurma
☑ ESP + Koko + Oat
dan pelbagai lagi resipi!

Jadi, jangan takut untuk cuba minum ESP… kerana anda pasti akan sukakan kepelbagaian rasa ESP yang anda boleh buat… ini adalah salah satu cara saya!

Rasai kebaikan ESP dengan minuman kegemaran anda!

Hubungi kami untuk order! Hanya RM150 sahaja!!

———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *