Berhenti Merokok dengan Cepat, Senang

Ramai yang ingin berhenti merokok, tapi tak tahu apa cara paling mudah untuk merokok. Untuk suami-suami terutamanya, anda diwajibkan berhenti merokok jika anda sayangkan isteri anda, anak-anak anda. Tahu kan, perokok sekunder berisiko lebih tinggi untuk mengalami komplikasi akibat asap rokok, berbanding dengan perokok tegar itu sendiri. Jadi, jangan pentingkan diri sendiri. Sayangi keluarga anda, ikhtiar untuk berhenti merokok.

Jom kita dengar sharing istimewa daripada Encik ni. Berbelas tahun merokok, akhirnya terasa “bosan” dan “penat” untuk merokok. Lantas, ikhtiar dengan mengamalkan Vivix Shaklee. Pada saat video ini dibuat, beliau telah berhenti merokok selama 1 tahun.

Berhenti Merokok Dengan Cepat untuk Selama-Lamanya from iReach HD on Vimeo.

Nak tahu macam mana Vivix membantu perokok berhenti merokok, boleh click LINK INI.

So, dah decide nak berhenti? Hubungi Kak Mah untuk order Vivix.

Leave a Reply