Berat Turun 16kg Dengan Mengamalkan 4 Tips Bersama Shaklee

Ramai ingin menurunkan berat badan. Ada yang ingin menurunkan berat badan dengan mengamalkan senaman, kawal pemakanan, tanpa mengamalkan supplement/vitamin. Ada juga yang membeli product yang diperkatakan dapat menurunkan berat badan dalam masa yang singkat (persoalannya: selamatkah?). Ada juga yang berjaya menurunkan berat badan dengan mengamalkan supplement serta consistent mengamalkannya, disamping melakukan senaman, kawal pemakanan.

Pilihan anda bagaimana?

Ramai pengguna bijak yang memilih mengamalkan supplement Shaklee, disamping tetap menjaga pemakanan, melakukan senaman ringan. Ini adalah cara yang sangat tepat, kerana pengambilan supplement semata-mata tidak menjamin penurunan berat badan yang efektif. Sebab tu ramai salahkan supplement, bila dah makan tapi berat tak turun-turun. Bertambah lapar lagi adalah kan. Hehe. Itu sebenarnya, anda tidak memahami lagi konsep pengambilan supplement.

Supplement membantu memberikan nutrisi mencukupi kepada mereka yang mengamalkannya. Benar, masih boleh kurus tanpa mengamalkan supplement, terutamanya supplement Shaklee. Persoalannya, adakah kurus itu 100% sihat? Ada juga kes, dimana seseorang itu memang kurus, tapi masih mengalami masalah kolesterol tinggi, tekanan darah tinggi. Ada juga yang kerap demam, selsema, akibat kekurangan nutrisi yang menyebabkan sistem imunisasi lemah. Jadi, pilihlah supplement yang selamat diamalkan dan dibuktikan melalui kajian saintifik tentang selamatnya sesuatu produk tersebut. Shaklee adalah pilihan paling tepat.

Mari kita dengarkan perkongsian kakak cantik ni. Beliau berjaya menurunkan berat badan sebanyak 16kg, dengan mengamalkan 4 tips yang sangat mudah, dan pastinya, dengan mengamalkan supplement Shaklee juga.

Set Detox Shaklee terdiri daripada Vivix, Nutriferon, DTX Complex, Peppermint-Ginger Complex, Alfalfa Complex, serta Herb-lax.

Set Cinch Shaklee yang membantu menurunkan berat badan dengan efektif pula ialah Cinch Shake dan Cinch Tea.

Untuk lebih info tentang produk yang diamalkan oleh Puan Nurul ini, anda boleh hubungi KakMah.

*Disclaimer*

Leave a Reply