Bantu Tingkatkan Kesuburan Pasangan Dengan Set Bajet Shaklee (Tak Sampai RM500)

Masalah kesuburan yang tidak serius masih boleh diusahakan dengan mengamalkan pemakanan sihat yang boleh membantu meningkatkan tahap kesuburan suami dan isteri. Tapi zaman sekarang ni, susah nak dapat makanan yang sihat, segar, dan berkhasiat. Kalau ada pun, kena masak dengan cara sendiri. Kebanyakan pasangan sekarang ni, dua-dua kerja. Jadi, tak berapa sempat nak masak sendiri kan? Oleh itu, anda boleh mengambil inisiatif lain iaitu dengan mengamalkan supplement.

Ramai beranggapan supplement ni mahal. Terutama bila sebut supplement Shaklee. Ya ke mahal? Betul ke? Ish..ish..ish.. Supplement Shaklee ni sebenarnya tak mahal pun. Berbaloi dengan tempoh penggunaan dia, berbaloi jugalah dengan khasiat dia. Nama pun supplement semulajadi kan. Jadi, kepada anda yang mencari supplement bajet yang turut boleh membantu meningkatkan tahap kesuburan anda, suami dan isteri, anda boleh cuba amalkan supplement ini.

SET BAJET UNTUK KESUBURAN LELAKI PEREMPUAN

Bagaimana supplement bajet ni boleh membantu anda?

LELAKI
♂ Menurut pakar, khasiat zinc dan vitamin E dapat membantu meningkatkan kesuburan sperma lelaki, samada dari segi kuantiti mahupun kualiti.
♂ Pengambilan secara consistent, mengikut dos yang mencukupi, boleh membantu memberikan kekuatan kepada sperma.

WANITA
♀ Kitaran haid yang tidak normal boleh mengganggu tahap kesuburan. GLA membantu menstabilkan semula kitaran hormon dan haid anda. Oleh itu, lebih mudah untuk anda mengetahui bilakah waktu subur anda.
♀ GLA juga membantu meningkatkan kualiti lendir serviks semasa subur.
♀ Pengambilan B complex yang mengandungi asid folic dapat membantu persenyawaan telur oleh sperma.

Soalan yang selalu diaju pada saya adalah “Perlu ke ambil semua?”. Jawapan saya “Ya”. Sebab setiap supplement memberikan khasiat dan kebaikan yang berlainan. Dan kombinasi supplement ini penting untuk meningkatkan lagi kebarangkalian isteri untuk hamil.

Dengan harga yang sangat berpatutan, supplement ini mampu bertahan antara 2 ke 4 bulan. Lama kan? RM80 je average yang perlu kita spend sebulan.

Hubungi kami untuk dapatkan supplement anda. In shaa Allah, kami juga akan memberikan konsultasi exclusive serta berkongsi tips-tips yang dapat membantu meningkatkan lagi tahap kesuburan anda dan pasangan. Ingat, usaha + doa + tawakal. In Shaa Allah.

Ingin ketahui tips untuk mengesan bilakah waktu subur anda (atau isteri anda)? Click LINK ini.

———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban

———————————————————

**Disclaimer**

One comment

Leave a Reply