• Product Shaklee Less 10% Dari Harga Ahli

    Nak tak dapatkan product Shaklee dengan harga lebih murah berbanding harga ahli? Ini bukan main-main punya offer tau. Tapi, memang offer exclusive Shaklee buat untuk mereka yang inginkan product Shaklee ni. Of course, selected items and selected set. Menariknya lagi, sebab mereka yang join offer ni, boleh dapat FREE membership. Bermakna, offer ni hanya terbuka untuk mereka yang belum menjadi ahli Shaklee lagi. Istimewa tak korang? Jangan lepaskan peluang ni untuk grab offer ni cepat-cepat. Rugi tau kalau tak grab. Offer hanya sehingga 28 Februari sahaja. VIVIX TWIN PACK Supplement anti-oksidan yang boleh diamalkan oleh semua golongan, samada lelaki atau wanita, tua atau muda. Membantu untuk renew sel dalaman agar…

  • Coaching dan Mentoring Bersama Upline

    Untuk memulakan sesuatu bisnes, tidak kiralah samada bisnes MLM atau bisnes buka restoran sekalipun, satu perkara yang sangat penting adalah MENTOR. Tanpa mentor, pastinya kita tidak ada “guidance” atau “idola” untuk kita “follow” mereka rapat-rapat supaya kita juga turut sama boleh berjaya seperti mereka. Setuju? Begitu juga dalam bisnes Shaklee yang KakMah ceburi ini. Sungguhpun, sekarang ini, KakMah hanya “part time” buat bisnes, tapi komitmen KakMah pada bisnes Shaklee yang disayangi ini ialah 100% okeh. Disaat KakMah mendaftarkan diri untuk menjadi ahli, waktu itu tak pernah terniat pun untuk buat bisnes. Sebab dah kerja kan. Tapi bila tengok macam “best” je kawan (iaitu upline KakMah) buat, so terjebak lah juga.…

  • Promosi Shaklee Januari 2019

    Ada yang penggemar ESP? Istimewa pada semua penggemar ESP Shaklee, sebab bulan Januari 2019 ini, Shaklee menawarkan offer (promosi) menarik untuk pembelian ESP. Jadi, bolehlah anda semua grab offer ni cepat dan boleh buat bekalan selama berbulan-bulan. Sangat jimat dan menguntungkan sebab offer ESP ni memang jarang-jarang ada tau. Beli 7 Botol, Tapi Bayar 6 Botol Aje! Haa. Ini serius tau, bukan main-main. Kalau anda ingin mendapatkan 7 botol ESP untuk bekalan hampir 6-12 bulan, anda boleh terus grab offer “Buy 7@6”. Sebab, anda hanya perlu bayar untuk 6 botol sahaja. Bahasa lainnya beli 6 botol dapatlah extra lagi 1 botol ESP. Berbaloi kan? Istimewanya lagi bila anda beli set…

  • ESP Shaklee Memenuhi Nutrisi Protein

    Salah satu nutrisi yang sangat penting untuk kita amalkan setiap hari adalah protein. Ini kerana pengambilan protein membantu menghasilkan sel baru, oleh itu sel yang telah mati dan lama lebih mudah disingkirkan. Rambut dan kuku juga dihasilkan daripada jumlah protein mencukupi. Badan kita menggunakan nutrisi protein untuk melindungi serta memperbaiki tisu dalaman kita. Macam-macam lagi khasiat dan kegunaan protein dalam diet harian kita ni. Protein ni ialah “macronutrient”, bermakna badan kita perlu sejumlah besar protein diperlukan setiap hari. Dan menariknya lagi, badan kita tidak menghasilkan atau menyimpan protein. Oleh itu, adalah sangat penting untuk kita pastikan ada nutrisi protein dalam diet seharian kita. Adakah anda tahu, apabila badan kita kekurangan…

  • Promosi JOM Shaklee Untuk Keahlian Percuma

    Tahu tak, Shaklee buat promosi kaw-kaw punya sempena tahun baru ni. Dan, istimewanya lagi sebab promosi ni extended sampai penghujung Februari 2019. Anda boleh mendapatkan keahlian percuma, postage percuma, serta dapat cashback bonus sebanyak 5%. Menariknya lagi, anda boleh mendapatkan Starter Set Shaklee dengan harga less 10%, lebih murah berbanding harga ahli. Sangat berbaloi okeh sebab murah. Offer ni hanya untuk new membership sahaja. Rugi sangat kalau anda tak dapatkan offer ni tau. Wellness Starter Pack Harga asal for non member RM926.25 Harga promosi RM666.90 Jimat sebanyak RM259.35 Dapat FREE Pill Box yang sangat exclusive FREE membership (jimat RM65) FREE postage (jimat RM10) Boleh dapatkan 2 lagi starter pack dengan…