• Promosi Register Ahli Tinggal 3 Hari Lagi

    Masih ingat lagi tentang promosi Shaklee bulan ni? Berkaitan tentang register sebagai ahli, dan anda boleh dapatkan lecithin atau alfalfa secara PERCUMA. Tak ingat? Cuba tengok┬álink ini. Promosi ni tinggal 3 hari sahaja lagi tau. Promosi berakhir pada 31 Oktober 2016 ni. Tak tahu apa nak beli, untuk cukupkan 100 atau 200 uv? Saya cadangkan beberapa set yang anda boleh ambil, bersesuaian dengan masalah dan tahap kesihatan anda. Tapi tak semestinya set ni aje yang anda boleh beli. Anda juga boleh dapatkan supplement lain dan cukupkan syarat untuk mendapatkan alfalfa dan lecithin secara percuma. Haaa.. Ini cadangan sahaja ya. Kalau tak nak set ni, boleh contact saya for more details.…

  • Omega Guard Bantu Kurangkan Masalah Batuk Berkahak

    Bila tak sihat, mesti rasa tak selesa kan. Terutama kalau batuk, selsema. Batuk lak ada kahak. Allah. Memang tak selesa jadinya. Nak batuk depan orang pun teragak-agak. Bising dan risau berjangkit. Kalau kita, dewasa ni, boleh lagi nak kawal. Tapi kalau budak-budak? Masa ni jugalah diorg paling rasa tak selesa. Muram dan takde mood nak bermain. Yang mana bawah 2 tahun dan masih menyusu badan, boleh lagi nak dapat khasiat dari susu ibu. Mana dah besar sikit tu, tak kan nak bergantung pada ubat aje kan. Salah satu alternatif adalah dengan memberikan mereka supplement. Omega Guard adalah supplement minyak ikan yang kaya dengan omega-3. Ia bersifat anti radang dan membantu…

  • Hadiah Istimewa Untuk Ibu Bapa

    Adakah anda sedang mencari hadiah yang istimewa untuk ibu bapa anda? Anniversary mereka dah dekat ya? Mesti pening kepala apa nak beli kan. Kalau nak beli jam, kena beli 2. Kalau belikan handphone, kena beli 2 juga. Ya la, seorang satu kan. Apa kata. Selain menghadiahkan sesuatu yang mahal seperti itu, anda spend sikit duit untuk belikan supplement anti oksidan terbaik dan di patent kan ni untuk ibu bapa anda. Kesihatan mereka juga adalah suatu nikmat tidak terhingga buat mereka. Jika mereka sihat, mereka boleh menjalankan ibadah dengan lebih sempurna. Betul tak? Jom hadiahkan ibu bapa anda dengan vivix. Kenapa vivix? So, jangan nak berkira sangat ya. Kalau barang mahal…

  • Percuma Lecithin atau Alfalfa Botol Besar Bila Register Ahli

    Haaa. Berita baik kepada semua pengguna setia Shaklee yang selama ini berfikir-fikir nak register ahli ke tak kan? Ni ahkak nak habaq, sekaranglah masanya untuk uolls register Shaklee. Sebab boleh dapat free vitamin tau. Tak caya? Meh tengok ni. Syaratnya sama macam sebelum ni. Samada buat belian 100 – 199 uv, atau buat belian sehingga 200 uv. Kalau buat belian 200 uv tu, terus dapat free membership tau. Tak perlu nak bayar yuran keahlian RM68.90 tu. Hehe. Nak tahu apa anda boleh beli untuk dapatkan 200 uv? Ni contohnya. Apa best nya vivix ni? Click link ini sekarang Untuk info lanjut, boleh roger saya okeh. In shaa Allah, saya bantu…

  • Apa Istimewanya Vivix Shaklee?

    Vivix, Vivix, Vivix. Apa yang istimewanya sangat Vivix dari Shaklee ni? Kenapa ramai orang sukakan Vivix walaupun harganya mahal? Kenapa orang masih sanggup melaburkan sejumlah wang untuk membeli Vivix dan bukan supplement lain? Sepertimana yang viral baru-baru ini, sebuah rawatan tradisional mengenakan cas sehingga berpuluh ribu ringgit untuk masalah kesihatannya. Dan pesakit sanggup menggadaikan rantai tangan untuk membayar kos rawatan tersebut. Allahuakbar. Cubalah cari alternatif lain untuk masalah kesihatan anda. Pilih rawatan yang lebih relevant dan berbaloi. Salah satu pilihan anda adalah dengan membeli sebotol Vivix, yang tinggi antioksidan ni. Meh tengok dulu keistimewaannya.   Jadi, dah faham kenapa harga sebotol vivix mahal? Pihak Shaklee menjalankan research bertahun-tahun untuk menghasilkan…