Promosi Register Ahli Tinggal 3 Hari Lagi

Masih ingat lagi tentang promosi Shaklee bulan ni? Berkaitan tentang register sebagai ahli, dan anda boleh dapatkan lecithin atau alfalfa secara PERCUMA. Tak ingat? Cuba tengokĀ link ini. Promosi ni tinggal 3 hari sahaja lagi tau. Promosi berakhir pada 31 Oktober 2016 ni.

Tak tahu apa nak beli, untuk cukupkan 100 atau 200 uv? Saya cadangkan beberapa set yang anda boleh ambil, bersesuaian dengan masalah dan tahap kesihatan anda. Tapi tak semestinya set ni aje yang anda boleh beli. Anda juga boleh dapatkan supplement lain dan cukupkan syarat untuk mendapatkan alfalfa dan lecithin secara percuma.

Promosi Oktober 01

Promosi Oktober 02

Promosi Oktober 03

Promosi Oktober 04

Haaa.. Ini cadangan sahaja ya. Kalau tak nak set ni, boleh contact saya for more details. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan lecithin atau alfalfa anda. Register sekarang. 3 hari je lagi tinggal.

signature 3

*Disclaimer*

Omega Guard Bantu Kurangkan Masalah Batuk Berkahak

Bila tak sihat, mesti rasa tak selesa kan. Terutama kalau batuk, selsema. Batuk lak ada kahak. Allah. Memang tak selesa jadinya. Nak batuk depan orang pun teragak-agak. Bising dan risau berjangkit. Kalau kita, dewasa ni, boleh lagi nak kawal. Tapi kalau budak-budak? Masa ni jugalah diorg paling rasa tak selesa. Muram dan takde mood nak bermain.

Yang mana bawah 2 tahun dan masih menyusu badan, boleh lagi nak dapat khasiat dari susu ibu. Mana dah besar sikit tu, tak kan nak bergantung pada ubat aje kan. Salah satu alternatif adalah dengan memberikan mereka supplement.

Batuk Berkahak dengan Omega Guard

Omega Guard adalah supplement minyak ikan yang kaya dengan omega-3. Ia bersifat anti radang dan membantu mencairkan kahak. Selain itu, jika diamalkan, ia dapat membantu anak-anak lebih fokus, bijak berfikir, dan aktif.

Antara testimoni yang dikongsikan oleh ibu-ibu yang memberikan Omega Guard kepada anak-anak mereka.

Batuk Berkahak Kurang

Anak Tidak Mudah Sakit

Batuk Berkahak Kurang

Jika anda ingin mendapatkan Omega Guard untuk anda atau anak-anak anda, boleh hubungi saya. In shaa Allah, saya akan bantu anda sebaiknya.

signature 3

*Disclaimer*

Hadiah Istimewa Untuk Ibu Bapa

Adakah anda sedang mencari hadiah yang istimewa untuk ibu bapa anda? Anniversary mereka dah dekat ya? Mesti pening kepala apa nak beli kan. Kalau nak beli jam, kena beli 2. Kalau belikan handphone, kena beli 2 juga. Ya la, seorang satu kan.

Apa kata. Selain menghadiahkan sesuatu yang mahal seperti itu, anda spend sikit duit untuk belikan supplement anti oksidan terbaik dan di patent kan ni untuk ibu bapa anda. Kesihatan mereka juga adalah suatu nikmat tidak terhingga buat mereka. Jika mereka sihat, mereka boleh menjalankan ibadah dengan lebih sempurna. Betul tak?

Jom hadiahkan ibu bapa anda dengan vivix. Kenapa vivix?

image

So, jangan nak berkira sangat ya. Kalau barang mahal boleh dibeli, kenapa tidak supplement ni. Memanglah kena consistent, tapi ia sangat valuable. Trust me. Parents uolls pun mesti happy bila sihat dan suruh anda repeat order lagi. Hehe.

Beli 2 botol terus, boleh dapat free membership. So, lagi untung. Siap boleh dapat cashback bonus lagi. Nak tahu macam mana, hubungi saya ok. msg atau whatsapp sahaja.

signature 3

*Disclaimer*

Percuma Lecithin atau Alfalfa Botol Besar Bila Register Ahli

Haaa. Berita baik kepada semua
pengguna setia Shaklee yang selama ini berfikir-fikir nak register ahli ke tak kan? Ni ahkak nak habaq, sekaranglah masanya untuk uolls register Shaklee. Sebab boleh dapat free vitamin tau. Tak caya? Meh tengok ni.

image

Syaratnya sama macam sebelum ni. Samada buat belian 100 – 199 uv, atau buat belian sehingga 200 uv. Kalau buat belian 200 uv tu, terus dapat free membership tau. Tak perlu nak bayar yuran keahlian RM68.90 tu. Hehe.

Nak tahu apa anda boleh beli untuk dapatkan 200 uv? Ni contohnya.

image

Apa best nya vivix ni? Click link ini sekarang

image

Untuk info lanjut, boleh roger saya okeh. In shaa Allah, saya bantu anda untuk register dan dapatkan supplement kegemaran anda.

signature 3

Apa Istimewanya Vivix Shaklee?

Vivix, Vivix, Vivix.

Apa yang istimewanya sangat Vivix dari Shaklee ni? Kenapa ramai orang sukakan Vivix walaupun harganya mahal? Kenapa orang masih sanggup melaburkan sejumlah wang untuk membeli Vivix dan bukan supplement lain?

Sepertimana yang viral baru-baru ini, sebuah rawatan tradisional mengenakan cas sehingga berpuluh ribu ringgit untuk masalah kesihatannya. Dan pesakit sanggup menggadaikan rantai tangan untuk membayar kos rawatan tersebut. Allahuakbar. Cubalah cari alternatif lain untuk masalah kesihatan anda. Pilih rawatan yang lebih relevant dan berbaloi.

Salah satu pilihan anda adalah dengan membeli sebotol Vivix, yang tinggi antioksidan ni.

Meh tengok dulu keistimewaannya.

Vivix dihasilkan daripada 4 bahan istimewa yang tinggi anti oksidan, dan memberikan khasiat tersendiri

Vivix dihasilkan daripada 4 bahan istimewa yang tinggi anti oksidan, dan memberikan khasiat tersendiri

Vivix adalah supplement yang tinggi antioksidan dan yang terbaik untuk membantu masalah penyakit kronik.

Vivix adalah supplement yang tinggi antioksidan dan yang terbaik untuk membantu masalah penyakit kronik.

 

Jadi, dah faham kenapa harga sebotol vivix mahal? Pihak Shaklee menjalankan research bertahun-tahun untuk menghasilkan supplement anti oksidan ini. Sebab tu juga, yang mana dah pernah cuba vivix, memang terus jatuh cinta dan consistent amalkannya. Walaupun berharga RM475 sebotol, tapi kesannya amat berbaloi. Apalah sangat jika ingin dibandingkan dengan nilai kesihatan kita kan?

Faham ke faham?

Kalau faham dan anda ingin mencuba dan berikhtiar dengan mengamalkan supplement Vivix ini, bolehlah hubungi saya untuk dapatkannya. In shaa Allah, saya akan bantu anda sebaik yang boleh.

signature 3

*Disclaimer*