• Pengedar Shaklee Taman Tuanku Jaafar, Senawang

    Berita baik kepada anda yang berada di sekitar Taman Tuanku Jaafar, Senawang. Jika anda ingin mendapatkan supplement Shaklee anda secara COD, anda boleh hubungi Puan Annis. Puan Annis mula menggiatkan diri dalam bisnes Shaklee pada Ogos 2016. Walaupun masih baru, tapi passion nya dan jatuh chenta nya pada produk Shaklee, tiada tandingan. Sama seperti mereka yang telah lama dalam bisnes Shaklee ini. Tidak perlu gusar barang tidak sampai, kini anda boleh terus direct contact Puan Annis untuk dapatkan supplement kegemaran anda. Servis dan consultation terbaik akan diberikan. Untuk info lanjut, anda boleh hubungi Puan Annis di talian 013-4634922. Selamat ber-shopping uolls.

  • Retinal Detachment – Masalah Mata Yang Serius

    Pernahkah anda dengar tentang masalah Retinal Detachment? Ia merupakan satu masalah mata yang amat serius, dimana retina terpisah daripada tisu disekelilingnya. Ia boleh menyebabkan anda kehilangan penglihatan secara kekal sekiranya masalah Retinal Detachment ini tidak diatasi dengan segera. Siapakah yang berisiko mengalami masalah Retinal Detachment ini? Mengalami masalah rabun jauh yang sangat teruk. Pernah mengalami kecederaan mata. Pernah menjalani pembedahan katarak. Mempunyai sejarah kekeluargaan yang juga mengalami masalah Retinal Detachment. Apakah simptom yang dirasai sekiranya mempunyai masalah Retinal Detachment? Tidak tahan dengan kilauan cahaya. Melihat “floaters“, iaitu seperti ada benang-benang atau tompokan kecil yang dilihat. Sisi penglihatan anda gelap Adakah supplement Shaklee yang boleh membantu mengurangkan risiko Retinal Detachment ini?…

  • Pengedar Shaklee Bandar Saujana Putra

    Adakah anda menetap di Bandar Saujana Putra atau Putra Height? Memerlukan supplement Shaklee secara COD dan seberapa segera? Berita baik untuk anda kerana sahabat saya, Wani Shah, adalah seorang pengedar shaklee dan boleh COD di 2 kawasan ini, Bandar Saujana Putra dan Putra Height. Jadi, tunggu apa lagi. Hubungi sahabat saya ini untuk mendapatkan supplement Shaklee anda. In shaa Allah, servis dan consultation terbaik akan diberikan. Untuk lebih info lanjut, anda boleh layari www.iamsupermama.com. Atau, anda boleh menghantar sms atau whatsapp ke talian 012-2421192. Happy shopping bersama pengedar shaklee sah berdekatan anda, iaitu Wani. Untuk lebih info lanjut, anda juga boleh hubungi ummi.

  • Kesan Kekurangan Vitamin B

    Vitamin B ada pelbagai jenis. B12, B6, B7, dan pelbagai lagi vitamin B. Asid folic yang ibu hamil kena makan tu pun adalah salah satu vitamin B tau. Kita sebenarnya amat memerlukan vitamin B dalam kehidupan seharian. Kekurangan vitamin B boleh mengakibatkan beberapa masalah atau kesan pada kita. Nak tahu apa? B12 Anda mudah berasa letih, lemah, mengalami masalah sembelit, atau tertekan. Kerang dan hati lembu adalah antara sumber makanan tinggi dengan vitamin B12. B6 Sistem imun anda lemah, maka anda kerap atau mudah untuk tidak berasa sihat. Anda mudah tertekan atau keliru. Bibir mudah kering. Antara sumber makanan yang tinggi dengan vitamin B6 ialah kacang kuda, hati lembu, dan…

  • Promosi Cun September 2016

    Pejam celik, pejam celik, dah masuk bulan September. Ingat tak satu lagu tu, “Wake me up when September ends”. Hehe. Ok, takde kena mengena pun sebenarnya. Bulan ni, kita meraikan Hari Raya Aidiladha kan? Ada sesetengah negeri atau tempat, yang meraikan Aidiladha ni dengan penuh kemeriahan, sama macam Aidilfitri. Antaranya Kelantan, Terengganu. Betul tak? Time ni juga lah kita nak berketrampilan cun melecun gitu. Kan? So, ummi nak share dengan anda, promosi gempak Shaklee sepanjang bulan September ni. Sempat lagi nak membeli sebelum raya. Nak tahu produk apa menjadi pilihan bulan ni? Ta-daaa!! Haaa.. best ke best? ESP dan juga Vitamin C. Kombinasi supplement terbaik untuk kulit kita. Tak percaya?…