7 Kebaikan Minum Air Kosong Lapan Gelas Sehari

Saya tahu, ramai ngelat nak minum air kosong. Apa entah lagi, nak minum sebanyak 8 gelas air kosong sehari. Lebih suka minum air manis kan? ish.. ish.. ish.. Ketahuilah ada 7 khasiat dan kebaikan yang anda akan perolehi setelah mengamalkan pengambilan air kosong yang mencukupi.
7 Kebaikan Minum Air Kosong
Sebaiknya, jom amalkan minum air suam. Air sejuk (tambah pula ber-ais), tak main la. Hehe. Air suam lebih baik untuk diamalkan, terutama bagi mereka yang nak kurus, ibu yang menyusu badan. Cuba dulu, anda pasti suka akan khasiatnya.
Kekalkan kehidupan yang sihat supaya anda rasa lebih happy, no stress, body maintain.
Ingin dapatkan supplement untuk bantu meningkatkan tahap kesihatan anda? Jangan malu-malu untuk hubungi kami ya?
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban

———————————————————

**Disclaimer**

Selamat Hari Raya Aidilfitri Dari Kami Pengedar Shaklee Seremban

Salam aidilfitri. Rasanya belum terlewat lagi untuk kami mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca blog kami, terutamanya customers kami tak kira di mana sahaja anda berada. Semoga Syawal tahun ini memberi 1001 keberkatan dalam hidup anda. 
Kami adalah pengedar Shaklee Seremban yang masih beroperasi sepenuhnya secara online. Kepada sesiapa yang pulang ke kampung halaman di sekitar seremban tu, lepas tu nak cari supplement Shaklee, boleh roger I okeh?

Alhamdulillah, tahun ni kami beraya bertiga. Anda pula bagaimana? Apa kata meh story sikit dengan kami bagaimana Aidilfitri anda tahun ini. Lebih meriah dari tahun-tahun lepas? Alhamdulillah kerana masih diberi kesempatan meraikan Syawal tahun ini. Dan semoga umur kita panjang agar dapat dipertemukan lagi dengan Ramadhan tahun depan. Ameen..
Untuk dapatkan supplement Shaklee, anda boleh pm kami terus ya?
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban
———————————————————

**Disclaimer**