Jom Cantik Sebelum Raya – Promosi Hebat Shaklee

Shaklee ni, memang tahu-tahu je ramai yang nak melawa bila tiba menjelang raya. So, dia pun offer lah promosi hebat ni untuk semua pengguna Shaklee yang setia. Pada sesiapa yang ada misi untuk cantik sebelum menjelang raya ni, molek sangatlah kalau anda grab offer bulan ni. Jimat dan sangat berbaloi sebab tahan lama.

Nak lagi jimat? Jom join ahli. Untungnya lagi bulan ni, dapat FREE vitalea. FREE tau, siapa nak bagi sebotol vitalea yang berharga RM 88.75 ni secara PERCUMA selain Shaklee sendiri.

Jom join ahli, beli Vitamin C dan Vitamin E. Automatic anda akan dapat vitalea tu PERCUMA. Untung berganda sebab anda juga dapat harga ahli bila dah register sebagai ahli shaklee. Yuran pendaftaran? Tak sampai RM70 pun. murah sangat. lifetime membership lak tu. 
PM us now!
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara
———————————————————

**Disclaimer**

Nak FREE Vitalea?

Haaa. mesti excited bila baca tajuk nak dapatkan vitalea secara PERCUMA. Ya. ini bukan main-main, tapi serius. anda boleh mendapatkan FREE vitalea. macam mana? ikut steps ni. 

Senang kan? Hanya 3 langkah mudah sahaja. Barang yang anda perlu beli pun tak sampai RM30 paling minimum. Dah lah sebotol ada 120 biji. tahan sampai 4 bulan tau. amat berbaloi sebab harga sebenarnya ialah RM88.75. 
Sebut tentang vitalea. Anda tahu vitalea tu apa? Ia adalah multivitamin pertama dan tertua di dunia, 100 tahun tau. Sebab tu Shaklee berbesar hati bagi FREE vitalea ni pada new member. untung berganda-ganda. 

Jom sertai kami dan register sebagai ahli sekarang. Lifetime membership. Hanya RM65 sahaja (tidak termasuk gst). 
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara
———————————————————

**Disclaimer**