• Makanan Tambahan (Supplement) Untuk Perkembangan Kanak-Kanak

    Anak-anak memerlukan nutrisi yang lengkap untuk menyokong tumbesaran mereka. Antaranya kalsium, vitamin C, zat besi, dan pelbagai lagi nutrisi. Namun, oleh kerana kesibukan parents di luar sana, mampukah anda menyediakan makanan yang lengkap dengan nutrisi ni? Jangan bimbang. Anda boleh memberikan mereka makanan tambahan (supplement) untuk membantu menyokong tumbesaran mereka. Apa supplement yang bersesuaian untuk mereka? ☃ Vitalea for Children ☃ Meal Shakes ☃ Chewable Vita-C Plus ☃ Omega Guard Apa istimewanya 4 supplement ni untuk mereka? Jom berikan anak-anak kita supplement ni. Terutama mereka yang mempunyai masalah tidak mahu makan, sukar untuk fokus, kerap demam, dan macam-macam lagi. Hubungi kami untuk ketahui supplement bersesuaian untuk anak anda. ——————————————————— Puan…

  • Multivitamin Shaklee Terbaik Untuk Anak-Anak (Vitalea for Children)

    Bukan hanya dewasa, kanak-kanak juga perlukan multivitamin. Mereka memerlukan pelbagai nutrisi untuk membantu pembesaran, meningkatkan kadar kesihatan, dan tidak lesu sepanjang hari. Antara nutrisi yang diperlukan anak-anak kita ialah vitamin C, zinc, vitamin D, kalsium, zat besi, dan pelbagai lagi. Tetapi, bukan mudahkan kita nak menyediakan semua nutrisi tu untuk anak kita setiap hari? Oleh itu, anda ada satu option terbaik iaitu dengan memberikan mereka supplement multivitamin. Shaklee telah merumuskan multivitamin dengan formulasi baru untuk lebih memenuhi keperluan mereka iaitu Vitalea for Children. Apa keistimewaan multivitamin Shaklee ni? Mengapa ia lain dari yang lain? ☂ Dilengkapi dengan 18 vitamin dan mineral untuk perkembangan anak-anak ☂ Mengandungi xylitol untuk mengelakkan cavity…

  • Anda Perlukan Cinch Shake Jika Nak Kurangkan Berat Badan

    Pernah tak anda lihat orang yang berjaya mengurangkan berat badan mereka, tetapi badan mereka menggeleber, tak fit, tak cantik. Ini kerana lemak di dalam badan mereka dibakar tetapi tidak digantikan dengan otot yang sihat. Sebab itu, anda perlukan Cinch Shake Mix daripada Shaklee untuk menyokong proses diet anda. Nak tahu apa kenapa anda perlukan Cinch Shake? Keistimewaan Cinch Shake Mix Shaklee Bagaimana Cinch Shake dikatakan berkesan untuk membantu menurunkan berat badan? ☕ Ia diformulasikan untuk mengekalkan jisim otot tanpa lemak ☕ Kaya dengan kandungan leucine ☕ Ia membantu mengawal rasa lapar ☕ Membantu memberikan tenaga walaupun berdiet (mengamalkan menu sihat) ☕ Membantu menyokong proses meningkatkan metabolisme tubuh Oleh itu, jika…

  • 5 Tips Kurangkan Berat Badan Tanpa Perlu Berlapar

    Hari ni saya nak share dengan anda 5 tips penting untuk mengurangkan berat badan tanpa perlu berasa lapar. Sebenarnya, diet yang sampai tak makan, pantang nasi adalah antara contoh diet yang tidak betul. Anda perlukan diet yang seimbang. Dapatkan lebih banyak tips daripada pakar diet Kevin Zahri (kevinzahri.com). Okeh.. Meh saya share 5 tips mudah yang dapat membantu anda mengurangkan berat badan. Cuba amalkan secara consistent. You gonna like it. ^^ Lebihkan sayuran dalam makanan sekurang-kurangnya 3 jenis sayuran. Sayuran tinggi kandungan serat, so membantu anda untuk rasa lebih kenyang. Sebaiknya masak sayuran janganlah ada bahan berlemak (masak guna santan contohnya) sebab akan mengurangkan khasiat sayuran itu.  Semua pun tahu,…