Makanan Tambahan (Supplement) Untuk Perkembangan Kanak-Kanak

Anak-anak memerlukan nutrisi yang lengkap untuk menyokong tumbesaran mereka. Antaranya kalsium, vitamin C, zat besi, dan pelbagai lagi nutrisi. Namun, oleh kerana kesibukan parents di luar sana, mampukah anda menyediakan makanan yang lengkap dengan nutrisi ni? Jangan bimbang. Anda boleh memberikan mereka makanan tambahan (supplement) untuk membantu menyokong tumbesaran mereka.

Supplement Kanak-Kanak
Apa supplement yang bersesuaian untuk mereka?
☃ Vitalea for Children
☃ Meal Shakes
☃ Chewable Vita-C Plus
☃ Omega Guard
Apa istimewanya 4 supplement ni untuk mereka?
SUPPLEMENT KANAK-KANAK SHAKLEE
Jom berikan anak-anak kita supplement ni. Terutama mereka yang mempunyai masalah tidak mahu makan, sukar untuk fokus, kerap demam, dan macam-macam lagi. Hubungi kami untuk ketahui supplement bersesuaian untuk anak anda.
Shop Now
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara
———————————————————

**Disclaimer**

Multivitamin Shaklee Terbaik Untuk Anak-Anak (Vitalea for Children)

Bukan hanya dewasa, kanak-kanak juga perlukan multivitamin. Mereka memerlukan pelbagai nutrisi untuk membantu pembesaran, meningkatkan kadar kesihatan, dan tidak lesu sepanjang hari. Antara nutrisi yang diperlukan anak-anak kita ialah vitamin C, zinc, vitamin D, kalsium, zat besi, dan pelbagai lagi. Tetapi, bukan mudahkan kita nak menyediakan semua nutrisi tu untuk anak kita setiap hari?
Oleh itu, anda ada satu option terbaik iaitu dengan memberikan mereka supplement multivitamin. Shaklee telah merumuskan multivitamin dengan formulasi baru untuk lebih memenuhi keperluan mereka iaitu Vitalea for Children.
Apa keistimewaan multivitamin Shaklee ni?
MULTIVITAMIN KANAK-KANAK SHAKLEE (VITALEA FOR CHILDREN)
Mengapa ia lain dari yang lain?
☂ Dilengkapi dengan 18 vitamin dan mineral untuk perkembangan anak-anak
☂ Mengandungi xylitol untuk mengelakkan cavity gigi (tidak manis)
☂ Berperisa anggur yang pasti digemari anak-anak
Hubungi kami untuk mendapatkan Vitalea for Children ini untuk anak-anak anda. Atau, anda juga boleh click icon “Shop Now” untuk membuat pembelian secara online.
Shop Now
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara
———————————————————

**Disclaimer**

Anda Perlukan Cinch Shake Jika Nak Kurangkan Berat Badan

Pernah tak anda lihat orang yang berjaya mengurangkan berat badan mereka, tetapi badan mereka menggeleber, tak fit, tak cantik. Ini kerana lemak di dalam badan mereka dibakar tetapi tidak digantikan dengan otot yang sihat. Sebab itu, anda perlukan Cinch Shake Mix daripada Shaklee untuk menyokong proses diet anda.
Nak tahu apa kenapa anda perlukan Cinch Shake?
Keistimewaan Cinch Shake Mix Shaklee
Bagaimana Cinch Shake dikatakan berkesan untuk membantu menurunkan berat badan?
☕ Ia diformulasikan untuk mengekalkan jisim otot tanpa lemak
☕ Kaya dengan kandungan leucine
☕ Ia membantu mengawal rasa lapar
☕ Membantu memberikan tenaga walaupun berdiet (mengamalkan menu sihat)
☕ Membantu menyokong proses meningkatkan metabolisme tubuh
Oleh itu, jika anda ingin diet (mengurangkan berat badan, ingin kurus), pastikan anda amalkan Cinch Shake Mix ini. Dengan pengambilan consistent, in shaa Allah, ia akan memberi kesan positif kepada anda.
Hubungi kami utk order sekarang. Atau click link ini untuk order secara online.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=c253727b5fb33bbcbab7fd7153739e03
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara
———————————————————

**Disclaimer**

5 Tips Kurangkan Berat Badan Tanpa Perlu Berlapar

Hari ni saya nak share dengan anda 5 tips penting untuk mengurangkan berat badan tanpa perlu berasa lapar. Sebenarnya, diet yang sampai tak makan, pantang nasi adalah antara contoh diet yang tidak betul. Anda perlukan diet yang seimbang. Dapatkan lebih banyak tips daripada pakar diet Kevin Zahri (kevinzahri.com).

Okeh.. Meh saya share 5 tips mudah yang dapat membantu anda mengurangkan berat badan. Cuba amalkan secara consistent. You gonna like it. ^^
Lebihkan sayuran dalam makanan sekurang-kurangnya 3 jenis sayuran. Sayuran tinggi kandungan serat, so membantu anda untuk rasa lebih kenyang. Sebaiknya masak sayuran janganlah ada bahan berlemak (masak guna santan contohnya) sebab akan mengurangkan khasiat sayuran itu. 
Semua pun tahu, gula tu tak bagus. Dah tau tu, pandai-pandai la control pengambilan gula anda. Jangan terlalu banyak. Sebaiknya, minum air masak lebih. Kalau dapat air suam (lebihkan panas sikit), lagi baik. Pengalaman saya sendiri, minum air suam camtu akan membuatkan saya berpeluh. Kan bagus tu? 
Se-busy mana pun kita, amalkan “senaman” ringan yang boleh membakar sekurang-kurangnya 100 kalori sehari. Bagaimana? Naik turun tangga, kemas rumah, jalan kaki. Di opis, di rumah pun boleh amalkan. Senaman yang ringkas tapi mampu membakar 100 kalori sehari dan tidak mustahil untuk anda hilang banyak kg.
Suka minum teh? Jangan minum teh biasa. Cuba amalkan teh hijau (kata omputih, green tea). Kenapa? Sebab kajian menunjukkan green tea membantu menjana tenaga lantas membantu membakar kalori dalam badan anda.
Tak cukup tidur? Ish.. ish.. Jangan begitu. Anda perlukan tidur yang secukupnya. Jika anda kurang tidur, ia boleh menyebabkan anda berasa lapar. Tetapi, jika anda tidur secukupnya terutama apabila anda tidak aktif boleh mengurangkan 6% kalori anda. Oleh itu, jangan berjaga hingga lewat malam. Tidur apabila perlu.
Selain 5 tips mudah ni, anda juga boleh amalkan supplement Shaklee yang diyakini selamat dan dihasilkan oleh bahan-bahan semulajadi sahaja. Anda juga tidak perlu berlapar. Yang penting, amalkan secara consistent dan amalkan tips mudah seperti yang kami share ni.

Anda boleh hubungi kami untuk order supplement anda. Atau, anda juga boleh beli secara online melalui link eSell ini.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=6dc876e513f15999edb45e390a906ee9
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara
———————————————————

**Disclaimer**