Khasiat Performance Drink Membantu Atasi Masalah Kurang Air Dalam Badan

Cuaca panas sekarang ini memerlukan kita untuk minum air dengan banyak. Ini untuk memastikan badan kita tidak kekurangan air. Bila air dalam badan kurang, ia boleh menyebabkan masalah kesihatan. Performance Drink daripada Shaklee boleh membantu anda mengatasi masalah kurang air dalam badan atau erti kata lain dehydration. Performance Drink adalah ala-ala minuman isotonik 100 plus, 7 UP, Revive. Cuma bezanya khasiat Performance Drink ni adalah lebih dari sekadar atasi dehydration.
Mengapa Performance Drink dikatakan lain daripada minuman isotonik yang lain?
☔ Kandungan gula dalam minuman ini adalah kurang berbanding minuman lain
☔ Mempunyai kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah dan ini membolehkan khasiatnya mudah diserap untuk mengekalkan paras gula di dalam darah
☔ Lengkap dengan natrium untuk membantu mempercepatkan penyerapan air ke dalam tubuh
☔ Mempunyai sumber tenaga yang tinggi iaitu 67% glikogen
Siapa memerlukan Performance Drink?
✔ Anda yang aktif melakukan senaman / bersukan
✔ Anda yang berpuasa (diamalkan sepanjang Ramadhan)
✔ Anda yang mempunyai masalah gout
✔ Anda yang ingin melakukan pembedahan
✔ Anda yang sering keletihan
✔ Anda yang demam / selsema
Bulan Ramadhan hampir menjengah. Dapatkan Performance Drink anda untuk menyokong keperluan air dalam badan anda sepanjang hari anda berpuasa.
Hubungi kami sekarang!
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Jangan Biarkan PMS / Senggugut Mengganggu Anda Dan Atasi Dengan Supplement Shaklee

Perempuan / wanita seringkali dikaitkan dengan PMS. Kebiasaannya, PMS ni terjadi atau menyerang 2,3 hari sebelum waktu period bermula. Symptom PMS ni ada pelbagai. Ada yang mengidam, tumbuh jerawat, mood berubah, atau pun sakit-sakit belakang. Yang paling sering kita dengar adalah senggugut. Jangan biarkan senggugut ini mengganggu anda, mengganggu kerja harian anda. Cuba atasinya dengan supplement Shaklee. In shaa Allah, pengambilan secara consistent akan membantu anda mengurangkan masalah ini.

Pengambilan supplement adalah salah satu cara untuk mengurangkan PMS atau senggugut. Selain dari ini, anda juga boleh mengamalkan senaman ringan, makan makanan tinggi karbohidrat dan vitamin B, kurangkan makanan bergaram, manis, caffeine.
Mengikut kajian, pengambilan supplement yang bersesuaian dapat mengurangkan masalah anda ini. Antara supplement bersesuaian dengan anda ialah:
⚘ Folic Acid (400 mcg)
⚘ Magnesium (400 mg)
⚘ Vitamin E (400 IU)
⚘ Kalsium (1,000 – 1,300 mg)
⚘ Vitamin B6 (50 – 100 mg)
Dan supplement Shaklee yang kami cadangkan ini sememangnya bersesuaian mengikut saranan yang diberikan. Cuba dulu, dan anda pasti dapat merasakan perbezaannya.
Hubungi kami sekarang! Free consultation menanti anda.
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Khasiat Lecithin Shaklee Bukan Sekadar Untuk Bakar Lemak

Lecithin seringkali dikaitkan dengan supplement untuk bakar lemak. Dan selalunya pun, sekiranya ada di antara mereka yang ingin kan supplement untuk kurangkan berat badan, lecithin adalah di antara supplement paling popular untuk bantu membakarkan lemak. Tetapi tahukah anda, khasiat lecithin adalah lebih dari sekadar membakar lemak? Contohnya, lecithin dapat membantu menguatkan daya ingatan. Maka, ia juga bersesuaian untuk pelajar.
Lecithin Shaklee diperbuat daripada soya non-GMO. Setiap kapsul lecithin mengandungi 520 mg lecithin soya, termasuk dengan 80 mg choline dan 48 mg inositol.
Harga sebotol lecithin hanyalah RM52.50 sahaja! Murah dan amat berbaloi.
Hubungi kami sekarang untuk order!
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Masalah Kulit Sunburn? Ikut Cara Saya Untuk Kurangkan Masalah Ini

Sunburn? Oh no! Paling tak suka apabila muka kena sunburn lepas berada di bawah pancaran matahari dalam suatu tempoh yang lama. Bila kulit sunburn, kulit kemerah-merahan, gatal, kering. Rasa tidak selesa tu memang sukar untuk digambarkan. Siapa yang pernah alami kulit sunburn, mesti faham apa yang saya cuba sampaikan. Kali ini, saya nak share dengan anda, bagaimana saya atasi masalah sunburn ini dalam tempoh 3 hari. Ini testimoni saya, dan saya ingin share dengan anda. (✿◠‿◠)
Cara saya amat mudah. Saya amalkan supplement dan krim malam (dalaman dan luaran). Supplement apa yang saya pakai? Krim malam apa yang saya tepek pada muka saya setiap malam? Meh saya share!
Saya memilih supplement Vitamin C!!
Kenapa vitamin C menjadi pilihan saya?
✔ kaedah sustained release nya membolehkan khasiat vitamin C menyerap ke sel badan dengan perlahan di saat badan memerlukannya
✔ vitamin C membantu mencerahkan kulit
✔ vitamin C juga membantu merangsangkan pembentukan collagen yang menganjalkan kulit dan melembutkan kulit
✔ vitamin C membantu membina sel darah merah yang sihat
✔ vitamin C juga membantu melambatkan penuaan
Saya memilih NutriWhite Overnight Renewal Whitening Cream!!
Kenapa saya memilih krim malam NutriWhite?
✔ diperbuat daripada 16 ramuan botani yang bersesuaian dengan kulit
✔ membantu memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
✔ membantu melembapkan kulit secara mendalam
✔ vitamin C di dalam krim ini membantu mengurangkan tompok hitam dan mengembalikan keserian wajah
✔ mengandungi scullcap yang membantu menghilangkan keradangan kulit
So, jom sertai saya dan ikuti tips saya! Hubungi saya untuk mendapatkan free consultation! Carilah SID yang berilmu yang boleh membantu dan guide anda.
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Krim Serbaguna Shaklee Herbal Blend Sesuai Untuk Semua Golongan

Pasti ramai yang tahu tentang Herbal Blend Cream atau juga dikenali sebagai krim serbaguna shaklee. Ya, ia dikenali sebagai krim serbaguna kerana ianya memang sesuai untuk pelbagai kegunaan. Krim ini diperbuat daripada ekstrak herba semulajadi seperti sage, horse chestnut yarrow, dan rosemary. Ekstrak ini mempunyai suatu aroma yang menenangkan. Kerana itulah, ia bersesuaian untuk semua golongan termasuk bayi sehingga ke yang sudah berusia.
Anda patut ada satu tube di rumah untuk kegunaan seisi keluarga. Samada untuk masalah tumit merekah / pecah, ruam, dan sebagainya yang berkaitan dengan kulit. Krim ini sangat kecil, ringan, dan mudah dibawa ke mana sahaja.

Inginkan testimoni? Kami ingin share dengan anda satu testimoni menarik dari kami sendiri.

Tangan saya naik ruam selepas menghadiri team building di Port Dickson. Biasalah, aktiviti seharian memaksa saya untuk berpanas di tepi pantai. Dan disebabkan kulit saya ni yang sensitif (peribahasa kata puteri lilin), maka naiklah ruam di bahagian tangan saya ni. Alhamdulillah, selepas seminggu penggunaan krim serbaguna shaklee ini secara consistent, kelihatan ruam semakin menipis, mengecil, dan berkurangan.
Mak saya pun akuinya dan dia akan pastikan ada stok di sebelah katilnya. Dan anak buah saya pun pakai juga, terutama yang ada masalah ruam di dahi. So, tunggu apa lagi? Kami telah restock!
Jom dapatkan Krim Serbaguna Herbal Blend Shaklee dari kami!
Harga? Hanya RM27.50 sahaja!
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**