• Sediakan Nutriferon Shaklee Sewaktu Musim Jerebu

    Musim jerebu kembali sekali lagi. Disebabkan cuaca yang panas dan kering, debu-debu semakin menjadi-jadi. Pembakaran terbuka juga meningkat. Maka jerebu pun kembali kelihatan. Kali terakhir jerebu di Malaysia adalah pada Jun 2013. Ini semua adalah dugaan Allah untuk mengingatkan kita agar meminta pada-Nya dan tidak melupakan-Nya. Sama-sama kita berdoa agar hujan kembali membasahi bumi Malaysia.  Bukan ingin mengambil kesempatan, tetapi kami ingin membantu anda agar kesihatan anda kurang dipengaruhi dengan keadaan sekeliling. In Shaa ALLAH, dengan izin dari-Nya. Kita hanya berusaha, selebihnya kita serahkan pada Yang Esa. Kami menyarankan agar anda menyediakan sekurang-kurangnya 1 kotak Nutriferon Shaklee di rumah anda sewaktu musim jerebu ini sebagai bekalan. Al-maklumlah, di keadaan cuaca…

  • Supplement Shaklee Bantu Tambah Berat Badan

    Terlalu kurus pun sebenarnya tak cantik juga kan? Hehe.. Seeloknya, biarlah ada “shape”, tapi jangan lah sampai memakai pakaian yang menampakkan bentuk badan ya? (>‿◠)✌ Okeh.. Kami faham sekiranya ramai di antara anda yang terlalu kurus dan mencari alternatif untuk membantu anda menambahkan berat badan dan mendapatkan berat badan yang lebih ideal. Supplement Shaklee dapat membantu anda. Pengambilan supplement Shaklee merupakan salah satu jalan alternatif yang boleh membantu anda dengan lebih selamat. Bagaimana supplement ini bertindak? MEAL SHAKES ☕ Merupakan supplement yang berasaskan sumber protein (tanpa laktosa) yang membantu membekalkan nutrisi kepada sel tubuh dan merupakan nutrisi asas untuk menambahkan berat badan ☕ Kaya dengan 24 jenis vitamin, mineral dan…

  • Kebaikan, Kelebihan GLA Complex Shaklee

    Hormone wanita ada kalanya “betul” dan sesekali ada juga yang “lari”. Fahamkah maksudnya? Pada wanita, dah tentu faham tetapi untuk lelaki, silalah tanya wanita di sekeliling anda. (ô‿ô) GLA Complex merupakan supplement yang ada banyak kebaikan dan kelebihan terutama untuk kaum wanita (tapi tidak bermakna lelaki tak boleh ambil ya?). GLA (gamma-linolenic acid) yang terdapat dalam GLA Complex adalah diekstrak daripada borage yang mengandungi 2 kali ganda GLA berbanding EPO. Dan bio-availability nya adalah 3 kali lebih tinggi dan 3 kali lebih berkesan dari EPO. Setiap kapsul mengandungi 300 mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6. GLA Complex juga digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan…

  • Set Nutriwhite Shaklee Untuk Kulit Tidak Bermasalah

    Sebut tentang set kecantikan, saya adalah antara orang yang amat sensitif dengan set pencuci muka. Kalau tak sesuai, mulalah kulit jadi kering ataupun mengelupas. Namun Alhamdulillah, saya tiada masalah jerawat yang terlalu teruk. Jerawat naik masa sesekali tu biasa lah, wanita kan? Ada “waktu” nya, jerawat akan naik kerana hormone ketika itu. (✿◠‿◠) Makanya, daripada satu produk tempatan, saya mencuba Set NutriWhite Shaklee. Oleh kerana kulit saya tidak bermasalah, Set NutriWhite ini sesuai untuk saya. Sekiranya……… ✔ Anda tiada jerawat ✔ Mempunyai jenis kulit yang normal (tidak terlalu kering) ✔ Berminyak di zone T …… Set NutriWhite adalah untuk anda! NutriWhite dihasilkan daripada 16 nutrien botani yang kuat untuk membantu…

  • Adakah ESP Dapat Bantu Tingkatkan Kesuburan?

    Adakah anda tahu sekiranya ESP dapat membantu meningkatkan tahap kesuburan seseorang wanita itu? Dan adakah anda tahu bahawa ESP juga boleh membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki? Jawapannya, dengan izin Allah (in shaa ALLAH).. Kita hanya berusaha. Mencari makanan nutrisi dan mengamalkannya merupakan salah satu usaha, selain daripada mendekatkan diri kepada ALLAH dan meminta bantuan dari-Nya.. In Shaa ALLAH, ALLAH akan sentiasa mendengar doa mu.  Kepada mereka yang sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat, adalah baiknya sekiranya anda dapat mengamalkan pengambilan ESP ini setiap hari. Mengapa? ESP merupakan supplement yang berasaskan soya protein. Dan ianya juga merupakan Non-GMO soya. Protein merupakan makanan asas kepada sel-sel dalam badan kita. Pengambilan supplement Protein seperti…