Kurangkan Masalah Migraine dengan OsteMatrix dan B Complex Shaklee

Sakit kepala seringkali dikaitkan dengan masalah migraine. Migraine boleh menyebabkan seseorang itu tidak dapat melakukan aktiviti harian seperti biasa kerana tahap kesakitan yang dialami seseorang itu. Pengambilan supplement Shaklee seperti OsteMatrix dan B Complex boleh membantu anda untuk mengurangkan kesakitan yang dialami akibat migraine.
Bagaimana supplement Shaklee ini dapat membantu anda?
OSTEMATRIX
❀ Merupakan suatu supplement kalsium yang lengkap kerana turut mengandungi nutrisi magnesium dan juga vitamin D
❀ Membantu untuk menetapkan ritma jantung
❀ Membantu menggalakkan pengaliran gizi keluar dan masuk daripada membrane
❀ Membantu mengurangkan risiko pembekuan darah
❀ Membantu mempertahankan fungsi otot dan saraf
❀ Kandungan magnesium membantu mengelakkan pembuluh darah menjadi kejang iaitu salah satu punca terjadinya migraine
B-COMPLEX
❀ Kajian menunjukkan vitamin B2 (riboflavin) dan vitamin B6 (pyridoxine) dapat membantu mengurangkan kesakitan akibat migraine
❀ B-complex lengkap dengan kesemua vitamin B diperlukan, sekaligus memberikan anda khasiat lain seperti membantu mencegah depress, stress, strok, dan lain-lain
Ketahui antara penyebab yang boleh trigger migraine anda ➲ Click SINI
TAHUKAH ANDA?

Kebiasaannya, pesakit migraine akan diberikan ubat-ubatan yang mengandungi dos dadah yang kandungannya berkemungkinan akan tinggi bergantung kepada tahap migraine seseorang itu. Pengambilan ubatan secara berlebihan boleh menyebabkan kemudaratan kepada tahap kesihatan anda. Untuk itu, adalah digalakkan agar anda cuba untuk mengamalkan pengambilan supplement yang lebih semulajadi untuk mengawal dan mengurangkan masalah migraine anda.

Supplement Shaklee adalah salah satu pilihan anda.
———————————————————
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Promosi Shaklee Februari 2014 Bakal Berakhir – Vitalea

Hari ini dah 26hb, bermakna ada berbaki dalam 2 hari sahaja lagi. Jangan lupa ya, bulan Februari ni jumlah harinya sikit sahaja, ada 28 hari. Melainkan tahun lompat, ada la 29 hari. Hehe… Promosi bulan Februari tahun ni adalah multi-vitamin terunggul dan pertama di dunia iaitu Vita-lea. Sekiranya anda mencari satu supplement yang mempunyai pelbagai nutrisi semulajadi, Vita-lea adalah supplement terbaik untuk anda!
Beli 6 Vita-lea dan dapatkan 1 botol Vita-lea secara PERCUMA! Anda boleh berkongsi dengan adik-beradik, sahabat, teman sekerja, dan sesiapa sahaja untuk layak mendapatkan promosi ini!
1 botol Vita-lea tahan sehingga 4 bulan! Harga pasaran biasa ialah RM88.75. Berapa sangatlah pelaburan anda setiap hari untuk multi-vitamin ini? Hanya 75 sen sahaja SEHARI! Berbaloikan?  (>‿◠)✌
Khasiatnya pun memang banyak!

Jadi, tunggu apa lagi? Hubungilah kami SEKARANG! Sementara promosi masih berjalan!
———————————————————
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

This entry was posted in Promosi.

Vitamin Cinta Untuk Suami Isteri

Entri kami kali ini khas untuk mereka yang bergelar suami isteri. Kami ingin cadangkan satu set supplement yang dikatakan sebagai Vitamin Cinta, khas untuk anda. Begitu juga untuk pasangan yang bakal mendirikan rumah tangga, set supplement ini bersesuaian dengan anda. Vitamin Cinta ini membantu menyemarakkan hubungan cinta di antara suami dan isteri sepertimana di saat malam pertama. ≧◔◡◔≦
Gabungan Vitamin E dan Alfalfa Complex adalah set supplement yang membantu merapatkan lagi hubungan anda suami isteri.
VITAMIN E
⚥ Membantu memberikan lebih tenaga kepada anda
⚥ Membantu memberikan eraksi yang lama
⚥ Membantu mempercapatkan rangsangan hubungan intim
⚥ Membantu menggalakkan orgasma yang lebih kerap dan bersemangat
⚥ Membantu wanita menstabilkan hormon sekaligus membantu meningkatkan keinginan seksualnya
ALFALFA COMPLEX
⚥ Dikenali sebagai “kacip fatimah” kepada para isteri
⚥ Membantu meningkatkan stamina suami
⚥ Membantu mengurangkan masalah keputihan wanita
⚥ Membantu detox dan mengurangkan masalah sembelit (jika ada)
⚥ Membantu untuk membesarkan dan menegangkan payudara
Tunggu apa lagi… Jom dapatkan VITAMIN CINTA ini dan semarakkan hubungan suami isteri anda!

Hubungi kami SEKARANG!!
————————————————————
msg/whatsapp: 0196972866
————————————————————

**Disclaimer**

Bapa dan Menyusukan Bayi (Breastfeeding)

Seorang bapa sebenarnya juga mampu “menyusukan” seorang bayi. Bukanlah bermaksud direct breastfeeding, tetapi lebih kepada galakan dan sokongan ikhlas dan berterusan daripada seorang bapa kepada ibu dalam tempoh sepanjang penyusuan bayi. Bapa memainkan peranan penting untuk meningkatkan proses pembesaran anak-anak. Hubungan kasih sayang antara anak dan bapa adalah amat penting selain daripada menyediakan nafkah untuk isteri dan anak-anak. 
Bagaimana seorang bapa boleh memainkan peranan dalam proses breastfeeding?
❤ Bapa boleh membantu dengan memberi perhatian dan kasih sayang kepada bayi yang baru dilahirkan
❤ Kajian membuktikan bahawa kasih sayang dan sokongan suami dapat memastikan penyusuan susu ibu dapat berjalan dengan lancar dan dijayakan dalam jangka masa yang lebih lama
❤ 98% ibu berjaya menyusukan bayi secara exclusive kerana mereka mempunyai pasangan yang menyokong dan menghargai penyusuan susu ibu
❤ Bapa boleh belajar tentang penyusuan bayi dan menjadi sumber rujukan utama pada ibu sekiranya ibu mempunyai masalah penyusuan
Kami ingin kongsikan beberapa tips yang boleh dipraktikkan oleh seorang bapa untuk menyokong penyusuan bayi (breastfeeding).
☕ Bapa perlu menimba ilmu yang banyak tentang penyusuan seperti cara menyusu, posisi yang betul, dan sebagainya.
☕ Bapa perlu lebih bersedia untuk menjadi seorang pakar laktasi untuk isteri agar isteri dapat merujuk kepada suami sekiranya mempunyai masalah penyusuan
☕ Suami perlu setia memberi sokongan dan memberikan semangat kepada isteri untuk menyusukan bayi secara exclusive sehingga sekurang-kurangnya bayi berusia 6 bulan
☕ Suami boleh mengikut isteri ke kelas penyusuan bertujuan untuk mempelajari ilmu dan teknik penyusuan yang betul supaya isteri boleh rujuk pada suami
☕ Suami digalakkan untuk berada di samping isteri semasa isteri ingin bersalin supaya dapat melihat pengorbanan seorang isteri melahirkan seorang khalifah di muka bumi ini
☕ Suami boleh membantu isteri dengan menunjukkan teknik lekapan dan posisi yang betul semasa menyusukan bayi
☕ Suami perlu memberikan kata-kata semangat kepada isteri pada bila-bila masa agar emosi isteri tidak terganggu
☕ Suami perlu juga memastikan isteri makan makanan yang berkhasiat kerana makanan juga memberikan peranan untuk membantu menghasilkan susu badan
☕ Suami perlu peka kepada tanda-tanda bayi memerlukan susu ibu dan bawa bayi kepada ibu untuk disusukan
☕ Suami digalakkan untuk menjadi seorang pendengar yang baik supaya isteri dapat meluahkan segala perasaan atau tekanan samada ketika di rumah atau di tempat kerja
Mudahkan? Semoga tips kami kali ini dapat membantu anda!
Sokonglah isteri anda untuk breastfeeding kerana susu ibu sangat berkhasiat!
========================
Ingin mencari supplement Shaklee untuk membantu memberikan nutrisi kepada ibu dan bayi sepanjang proses breastfeeding? Hubungi kami!
—————————————————————–
msg/whatsapp: 0196972866
—————————————————————–

Kebaikan Herb-Lax Shaklee Bantu Untuk Kurus

Herb-Lax adalah salah satu supplement Shaklee yang sangat HOT dan paling mudah laris. Baru je Shaklee HQ restock, dua tiga hari lepas tu mesti dah habis stok. Herb-Lax diminati ramai kerana Herb-Lax Shaklee memberikan banyak kebaikan kepada sistem usus kita, dan dalam masa yang sama membantu anda untuk kurus (kurangkan berat badan). Bagi mereka yang mencari supplement untuk mengempiskan perut, Herb-Lax juga boleh membantu anda.
Herb-Lax dihasilkan daripada herba-herba yang semulajadi yang diproses melalui kaedah kombinasi sains moden dan tradisional. Setiap herba mempunyai kebaikannya tersendiri dan kombinasi ini membantu menggalakkan lagi tindakan pembersihan usus anda.
Apakah 9 herba tersebut? Click link ini ➲ http://bit.ly/1j6h7ZX
Berminat? Kami telah restok! Hubungi kami untuk order SEKARANG!
—————————————————————–
msg/whatsapp: 0196972866
—————————————————————–

**Disclaimer**