Set Combo ESP Shaklee – Harga Berpatutan

ESP merupakan salah satu supplement yang sangat digemari. Antara HOT produk Shaklee ialah ESP! Ini kerana khasiatnya yang tidak ternilai, in shaa ALLAH… Oleh itu, kami mencadangkan beberapa set combo ESP untuk anda buat pilihan. Free consultation akan diberikan sekiranya anda menjadi customer kami..
Anda tentukan set combo mana yang menjadi pilihan anda. Hubungi kami dan nyatakan set idaman anda. Jangan terkejut sekiranya wall fb anda penuh dengan ayat-ayat manis seperti berikut:
✔ “alhamdulillah.. saya amalkan esp dengan omega start dari minggu ke-25, rasa badan lebih bertenaga.. baby pun ok”
✔ “sis nak beritahu.. saya dah preg 5 minggu.. alhamdulillah.. sy ambil esp + gla dah dua bulan.. syukur, rezeki”
✔ “alhamdulillah, sis.. esp dengan alfalfa betul2 bantu sy.. production susu sy dh byk skrg, baby pn cepat kenyang”
✔ “berat bdn sy dah kurang 5 kg, sis.. baru je amik esp ngn lecithin sebulan lebih.. alhamdulillah.. seronok! tq, sis..”
✔ “alhamdulillah memang best amik esp + zinc tu.. luka bersalin cepat sembuh, badan pun lebih bertenaga compare dengan masa bersalin anak first..”
✔ “syukur, gastric sy dh berkurangan dah, sis.. sy continue makan esp ngn peppermint tu setiap hari”
✔ “husband sy kata kulit sy nampak lain.. lebih lembut.. ni semua penangan esp dgn vitamin e.. mmg best!”
—————————————————————————–
✎ msg/whatsapp: 0196972866
—————————————————————————–
 
 

Bantu Tingkatkan Kesuburan dengan Supplement Shaklee

Getting pregnant atau kehamilan merupakan idaman setiap pasangan yang telah pun bernikah. Ini kerana melalui zuriatlah, keturunan kita akan dijaga. Namun begitu, ada pasangan yang mempunyai masalah sukar hamil dan salah satu sebabnya ialah kerana masalah kesuburan samada dari si suami atau si isteri. Supplement Shaklee membantu untuk meningkatkan tahap kesuburan pasangan suami isteri yang sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat. Ianya selamat dan semulajadi.

Bagaimana supplement Shaklee tersebut boleh membantu pasangan?
❥ membantu menyokong pengeluaran sperma
❥ membantu mencegah kerosakan sperma
❥ membantu pengeluaran sperma yang berkualiti
❥ membantu memberi kekuatan kepada sperma
❥ membantu untuk menstabilkan kitaran haid
❥ membantu menghasilkan lendir serviks yang berkualiti yang meningkatkan lagi tahap kesuburan
❥ membantu menstabilkan hormone
❥ membantu untuk mencegah aktiviti sel yang abnormal seperti cyst
❥ asid folic diperlukan untuk membantu persenyawaan telur oleh sperma
❥ membantu mengatasi masalah keputihan
❥ membantu membentuk tisu rahim
❥ membantu membentuk sel sperma dan sel telur ovum yang sihat

Berapakah harga supplement tersebut?
⌨ mengikut harga pasaran, jumlah keseluruhan ialah RM531.50

—————————————————————-
Testimoni? Click link ini ➲ http://on.fb.me/18fM3ov
—————————————————————-

✎ msg/whatsapp: 0196972866
✍ pm fb: http://bit.ly/PM_Kami

—————————————————————-

**Disclaimer**

Khasiat Vitalea Shaklee Untuk Semua Golongan Usia

Di zaman ini, kita tidak dapat memberi jaminan bahawa kita mendapat nutrisi yang diperlukan dari pemakanan secukupnya. Ini kerana cara pemprosesan makanan tersebut berkemungkinan akan mengurangkan nutrisi asal makanan itu. Oleh itu, salah satu cara untuk kita mendapatkan nutrisi itu adalah melalui pengambilan multi-vitamin. Vitalea merupakan supplement multi-vitamin yang terbaik dan pertama dicipta di dunia. Vitalea bersesuaian untuk semua golongan usia yang mementingkan tahap kesihatan mereka kerana khasiat dan nutrisi yang terdapat dalam setiap tablet.

Apakah perbezaan Vitalea dengan multi-vitamin lain?
✿ setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah-buahan, 12 vitamin dan 7 mineral penting yang disarankan oleh RDA
✿ disaluti spirulina iaitu yang tinggi khasiat dan nutrisinya
✿ merupakan multi-vitamin yang paling pantas terlarut dalam air dan tubuh manusia
✿ kandungan mineral di dalam setiap tablet memudahkan ia berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang optimum

Siapa yang bersesuaian untuk mengamalkan Vitalea?
✔ wanita yang sedang hamil
✔ wanita yang menyusukan bayi (breastfeed)
perokok
✔ pengamal vegetarian
peminum alkohol yang tegar
warga tua yang tidak boleh menyerap vitamin B12 sepenuhnya
✔ mereka yang gemar makan masakan panas

—————————————————————-
Hubungi kami untuk mendapatkan Vitalea beserta FREE CONSULTATION
✎ msg/whatsapp: 0196972866

—————————————————————-

Pantang Larang dan Tips Semasa Pengambilan Supplement Shaklee

Haaa.. jangan tak tahu ya.. nak amalkan supplement Shaklee ni pun, ada pantang larang dia.. ada beberapa perkara yang anda tak boleh buat semasa anda mengamalkan supplement Shaklee. tapi jangan risau, bukan lah pantang larang macam orang pakai susuk, tak boleh melintas sungai.. hehe.. pantang larang yang simple tetapi penting untuk anda amalkan.. tujuannya untuk memastikan supplement yang anda ambil memberi kesan kepada anda dan memberikan feedback positif kepada kesihatan anda. Kami juga ingin berkongsi beberapa tips menarik semasa pengambilan supplement Shaklee pilihan anda!
Alfalfa Complex TIDAK BOLEH diambil bersama dengan VITAMIN E atau GLA COMPLEX kerana kandungan vitamin E akan mengganggu penyerapan alfalfa
Vitalea mengandungi zat besi dan seeloknya TIDAK DIAMBIL dengan minuman bersusu atau OsteMatrix (mempunyai kandungan kalsium) kerana kedua-dua nutrisi ini cenderung untuk “bind” dan ini boleh menyebabkan penyerapan kedua-dua nutrisi ini terganggu
➌ ELAKKAN pengambilan minuman ber-caffeine semasa ingin mengambil supplement kerana caffeine mengurangkan efisiensi penyerapan supplement
➊ Pengambilan protein seperti ESP atau CINCH SHAKE digalakkan pada WAKTU PAGI semasa perut kosong kerana kadar metabolisme kita tinggi pada waktu pagi
Kalsium ataupun OsteMatrix digalakkan untuk diambil sebelum tidur untuk membantu penyerapan kalsium ke dalam badan semasa tidur
Vitalea DIGALAKKAN diambil bersama dengan VITAMIN C kerana zat besi di dalam vitalea memerlukan vitamin c supaya nutrisinya lebih mudah diserap
➍ Vitamin larut lemak iaitu A,D,E,K adalah DIGALAKKAN untuk diambil selepas pengambilan makanan berlemak / berminyak kerana ia memerlukan lemak untuk kadar penyerapan yang lebih tinggi
➎ Sekiranya demam atau selsema, VITAMIN C adalah digalakkan untuk DIPATAHKAN DUA semasa pengambilan untuk menggalakkan penyerapan yang lebih baik ke sistem badan
—————————————————————
Hubungi kami untuk mendapatkan supplement Shaklee anda. Kami ada READY STOCK, In Shaa ALLAH..

✎ msg/whatsapp: 0196972866
✍ pm fb: http://bit.ly/PM_Kami

—————————————————————

**Disclaimer**

Testimoni Vitamin C Kurangkan Masalah Tumit Kaki Merekah

Masalah tumit kaki merekah adalah menjadi kebiasaan terutamanya untuk kaum wanita. Ini merupakan masalah yang menunjukkan anda mungkin kekurangan beberapa nutrisi. Untuk wanita muslimah, anda diwajibkan untuk menutup aurat anda iaitu memakai stokin atau kasut tertutup semasa berada di luar rumah. Akan tetapi, anda juga sudah semestinya ingin kelihatan cantik di hadapan suami anda. Bukan begitu? Kami ingin berkongsi dengan anda tips untuk anda kurangkan masalah tumit kaki merekah iaitu dengan pengambilan Vitamin C Shaklee!
 
Sebelum itu, adakah anda tahu apakah punca terjadinya masalah tumit merekah?
☃ anda mungkin kerap berdiri terlalu lama
☃ anda mungkin mempunyai berat badan yang berlebihan
☃ anda mungkin mengalami masalah kesihatan seperti diabetes
☃ anda mungkin mengalami masalah kulit
SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS Shaklee boleh membantu anda untuk kurangkan masalah tumit kaki merekah anda. Tak percaya? Jom baca testimoni ini! Vitamin C membantu menghasilkan collagen dalam badan dan memperbaiki sel-sel kulit anda.
Untuk ketahui khasiat Vitamin C, click SINI!
Sekiranya anda mempunyai masalah yang sama, anda boleh mencuba VITAMIN C Shaklee! 
Hubungi kami SEKARANG untuk mendapatkan Vitamin C anda.. kami ada READY STOCK!!!
——————————————————————
✎ msg/whatsapp: 0196972866
——————————————————————