• Set Combo ESP Shaklee – Harga Berpatutan

    ESP merupakan salah satu supplement yang sangat digemari. Antara HOT produk Shaklee ialah ESP! Ini kerana khasiatnya yang tidak ternilai, in shaa ALLAH… Oleh itu, kami mencadangkan beberapa set combo ESP untuk anda buat pilihan. Free consultation akan diberikan sekiranya anda menjadi customer kami.. Anda tentukan set combo mana yang menjadi pilihan anda. Hubungi kami dan nyatakan set idaman anda. Jangan terkejut sekiranya wall fb anda penuh dengan ayat-ayat manis seperti berikut: ✔ “alhamdulillah.. saya amalkan esp dengan omega start dari minggu ke-25, rasa badan lebih bertenaga.. baby pun ok”✔ “sis nak beritahu.. saya dah preg 5 minggu.. alhamdulillah.. sy ambil esp + gla dah dua bulan.. syukur, rezeki”✔ “alhamdulillah,…

  • Bantu Tingkatkan Kesuburan dengan Supplement Shaklee

    Getting pregnant atau kehamilan merupakan idaman setiap pasangan yang telah pun bernikah. Ini kerana melalui zuriatlah, keturunan kita akan dijaga. Namun begitu, ada pasangan yang mempunyai masalah sukar hamil dan salah satu sebabnya ialah kerana masalah kesuburan samada dari si suami atau si isteri. Supplement Shaklee membantu untuk meningkatkan tahap kesuburan pasangan suami isteri yang sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat. Ianya selamat dan semulajadi. Bagaimana supplement Shaklee tersebut boleh membantu pasangan?❥ membantu menyokong pengeluaran sperma❥ membantu mencegah kerosakan sperma❥ membantu pengeluaran sperma yang berkualiti❥ membantu memberi kekuatan kepada sperma❥ membantu untuk menstabilkan kitaran haid❥ membantu menghasilkan lendir serviks yang berkualiti yang meningkatkan lagi tahap kesuburan❥ membantu menstabilkan hormone❥ membantu untuk…

  • Khasiat Vitalea Shaklee Untuk Semua Golongan Usia

    Di zaman ini, kita tidak dapat memberi jaminan bahawa kita mendapat nutrisi yang diperlukan dari pemakanan secukupnya. Ini kerana cara pemprosesan makanan tersebut berkemungkinan akan mengurangkan nutrisi asal makanan itu. Oleh itu, salah satu cara untuk kita mendapatkan nutrisi itu adalah melalui pengambilan multi-vitamin. Vitalea merupakan supplement multi-vitamin yang terbaik dan pertama dicipta di dunia. Vitalea bersesuaian untuk semua golongan usia yang mementingkan tahap kesihatan mereka kerana khasiat dan nutrisi yang terdapat dalam setiap tablet. Apakah perbezaan Vitalea dengan multi-vitamin lain? ✿ setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah-buahan, 12 vitamin dan 7 mineral penting yang disarankan oleh RDA ✿ disaluti spirulina iaitu yang…

  • Pantang Larang dan Tips Semasa Pengambilan Supplement Shaklee

    Haaa.. jangan tak tahu ya.. nak amalkan supplement Shaklee ni pun, ada pantang larang dia.. ada beberapa perkara yang anda tak boleh buat semasa anda mengamalkan supplement Shaklee. tapi jangan risau, bukan lah pantang larang macam orang pakai susuk, tak boleh melintas sungai.. hehe.. pantang larang yang simple tetapi penting untuk anda amalkan.. tujuannya untuk memastikan supplement yang anda ambil memberi kesan kepada anda dan memberikan feedback positif kepada kesihatan anda. Kami juga ingin berkongsi beberapa tips menarik semasa pengambilan supplement Shaklee pilihan anda! ➊ Alfalfa Complex TIDAK BOLEH diambil bersama dengan VITAMIN E atau GLA COMPLEX kerana kandungan vitamin E akan mengganggu penyerapan alfalfa ➋ Vitalea mengandungi zat besi…

  • Testimoni Vitamin C Kurangkan Masalah Tumit Kaki Merekah

    Masalah tumit kaki merekah adalah menjadi kebiasaan terutamanya untuk kaum wanita. Ini merupakan masalah yang menunjukkan anda mungkin kekurangan beberapa nutrisi. Untuk wanita muslimah, anda diwajibkan untuk menutup aurat anda iaitu memakai stokin atau kasut tertutup semasa berada di luar rumah. Akan tetapi, anda juga sudah semestinya ingin kelihatan cantik di hadapan suami anda. Bukan begitu? Kami ingin berkongsi dengan anda tips untuk anda kurangkan masalah tumit kaki merekah iaitu dengan pengambilan Vitamin C Shaklee!   Sebelum itu, adakah anda tahu apakah punca terjadinya masalah tumit merekah? ☃ anda mungkin kerap berdiri terlalu lama ☃ anda mungkin mempunyai berat badan yang berlebihan ☃ anda mungkin mengalami masalah kesihatan seperti diabetes…