• Write a letter to yourself in 30 years – Challenge Day 23

    Meneruskan perjuangan 30 days challenge. Terhenti semalam kerana closing Shaklee untuk Disember 2013, dan juga merupakan closing untuk tahun 2013.. Alhamdulillah.. Suatu permulaan yang baru akan bermula hari ini.. Challenge untuk hari ke-23 ni agak mencabar… Tulis surat untuk diri sendiri… Apa ya? In Shaa ALLAH, segala yang dicoretkan akan menjadi kenyataan.. Ameen Jiaok!!!

  • Apa Yang Ingin Saya Katakan Kepada 5 Orang – Challenge Day 22

    Lima orang… Apa yang saya ingin katakan kepada 5 orang berlainan… Soalan pertama, siapa 5 orang tu? Betul tak? (✿◠‿◠) PERTAMA : SUAMI ❥ terima kasih kerana menyayangi saya seadanya, dan menyokong saya dalam setiap apa yang saya lakukan, termasuk untuk serius dalam bisnes Shaklee KEDUA : MAK ❥ terima kasih mak kerana melahirkan, membesarkan, dan mendidik saya seadanya hingga menjadi seorang muslimah yang bekerjaya KETIGA : AYAH ❥ terima kasih ayah kerana bekerja mencari rezeki untuk membesarkan kami adik-beradik KEEMPAT : ADIK-BERADIK ❥ terima kasih kerana sabar dengan kerenah adik bongsu ni dan sentiasa bersama di kala susah dan senang KELIMA : KELUARGA SUAMI ❥ terima kasih kerana menerima…

  • Apa Cita-Cita Anda Semasa Kanak-Kanak, Remaja, dan Sekarang? – Challenge Day 21

    Ho-yeahh!! Bab ni saya suka.. Hehehe.. Sebab cita-cita saya dari saya kecil sampai la sekarang ni dah bekerja sangat berlainan.. macam-macam cita-cita yang saya ada. Sampai la sekarang ni masih mempunyai cita-cita yang baru.. ᕙ(`▽´)ᕗ KANAK-KANAK ❥ Berangan nak jadi CIKGU REMAJA ❥ Berangan nak jadi POLIS SEKARANG NI? ❥ Merupakan seorang ENGINEER dan nak tahu, saya ada impian baru tau!! ngehehe… saya nak jadi SURIRUMAH!!! Doakan impian saya ni menjadi kenyataan ye? Ameen…  (•◡•) /

  • Kurangkan Masalah Sakit Lutut Anda dengan Set Joint Health Shaklee

    Masalah sakit lutut merupakan masalah yang sering dihadapi oleh kebanyakan orang yang meningkat usia. Ini kerana tulang rawan pada tulang lutut semakin berkurangan dan menyebabkan dua tulang (pada joint) tersebut semakin rapat dan menjadi sakit apabila berjalan. Masalah ini juga dikenali sebagai Osteoathritis, iaitu bahasa klinikal untuk sakit lutut. Kurangkan masalah sakit lutut anda dengan SET JOINT HEALTH daripada Shaklee! Sekiranya anda mengalami symptom berikut, anda perlu dapatkan JOINT HEALTH SET ini! ✔ Ketegangan ✔ Lenguh ✔ Bengkak ✔ Kesakitan semasa jalan ✔ Bunyi “kriuk” pada sendi lutut anda ————————————————————- Untuk melihat testimoni, click link ini ➲ http://on.fb.me/18PD5yU ————————————————————- ✆ Hubungi kami untuk mendapatkan JOINT HEALTH SET anda SEKARANG!!! ✎…

  • Kebaikan Set 3M Shaklee Untuk Breastfeeding

    Set 3M untuk ibu yang sedang breastfeeding adalah merupakan set yang PALING POPULAR di kalangan ibu-ibu. Ini kerana kebaikan set 3M ini memberikan 1001 khasiat kepada ibu dan juga bayi. Set 3M sangat laris di pasaran. Selain untuk ibu, ayah juga boleh mengamalkan sebahagian daripada supplement ini untuk membantu memberikan tenaga.. Jadi bolehlah ayah membantu ibu menjaga bayi mereka.. Sweet, kan? (>‿◠)✌ Apakah Kebaikan SET 3M??⚘ Membantu menukarkan makanan kepada tenaga⚘ Melegakan keletihan⚘ Menggalakkan tumbesaran yang sihat⚘ Membantu menguatkan tulang⚘ Mengimbangi tekanan darah⚘ Memelihara denyutan jantung⚘ Membekalkan tenaga⚘ Membantu menyingkirkan lemak dan kolesterol⚘ Membantu meningkatkan sistem imunisasi Sekiranya……✔ Anda mencari set breastfeeding yang optimum dan lengkap atau✔ Anda inginkan supplement…